| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Liberec

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 9496  [Dalších 9316 >>]
BERBER+A+L+V 7963
3.9.2011 10:16:36
Rybko, nevím, mám tu zkušenost, že plyšáků je všude hodně, a nikde si s tím nikdo moc nehraje ~Rv
Ono je to hezké, když se to koupí, takové měkoučké roztomilé, ale...
My máme v MC celou skříń a koš... a akorát si myslím, že to tam zabírá místo, jen nikdo nemá to srdce to vyhodit~d~

Škola?
U nás dobrý.
Školka?
Zatím nijaká, Lenča se hodila marod.

Aktuálně jsem marod já, bohudíky si hned v počátku postupně všechny děti odvezla máma a ségra, FAKT JSEM NESMÍRNĚ VDĚČNÁ!!!~s~
Dneska už je líp, ale dobře ještě ne..~6~
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 5257
2.9.2011 13:37:29
v novém šk. roce?? tak jak děti i vy zvládáte??

u nás je to ok, prcek hned 1. den nechtěl ze školky....

víkend má být krásný, tak si ho užijte.~;((

a chci se zeptat, nevíte kam s "tunou" plyšáků??~k~ dělám úklid, kluci už jsou velcí a plyšáci tu jen leží a hrají si lapače prachu....~Rv

sice mě napadlo nemocnice a dětský domov, ale bude ráda i za jiné nápady~;)

nechce se mi to teda fotit a dávat na mmb, stejně by se to nejspíš neprodalo.

ale třeba darovat nějakému MC za poštovné??:-)

tak zase mizím......~3~
*Niki* 19980
29.8.2011 17:07:48
Ahoj, moc už nenakukuju:-)

S. jde do školky na dopoledne a já zatím budu doma. V bývalém zaměstnání jsem právě o prázdninách byla dát výpověď, vracet se nebudu ani nemůžu ~;)
Práci zatím moc nehledám, ale hned jak začne škola a školka, začnu.

Co u vás nového?
BERBER+A+L+V 7963
23.8.2011 13:38:58
Tak mne tak napadlo "NIKI", jeslti nakoukneš... jak to máš se školkou a prací?? Tuhle jsem na vás vzpomínala, malé byly tři, ne??~6~
To stejně děs, jak to letí... miminka rostou, z malých dětí se stávají větší, z předškoláků puberťáci... z puberťáků dospělí.. z třicátníků čtyřicátnici.. CHI~t~~6~
Mili / Tomík 8/06 a Kubík 5/09 39546
22.8.2011 11:48:24
To byste mě museli informovat, kde vás přesně najdu, hihi.. jsem na mailu stále
Leny+3 6674
18.8.2011 13:50:18
Mili, já jsem s nima v přízni přes ségru, s Mejstříkovic zubařskou rodinou, tak kdybys potřebovala jakékoliv info, tak můžu vyzjistit~;) Jinak přijď za náma na FB, tam jede pokec každej den~R^
BERBER+A+L+V 7963
15.8.2011 13:13:47
Pokud by to bylo někomu k něčemu:

http://www.miniskolkatygrici.cz/

Jedna z provozovatelek je má kamarádka, takže, kdybyste potřebovaly nějaké bližší info, mohu dozjistit...~3~
berusa 77519
2.8.2011 13:12:51
Mili - tam chodim ja, jsem spokojena. i kdyz DR je jeste takovej mladas, ale ma souciteni se mnou hysterkou a inijekci mi da....ja mam zuby desny, ale poprvy v zivote se nebojim - vzdy jsem mela uz pulroku dopredu stazenej zadek a bylo mi blivno jen z pomysleni ze musim k zubari
Anerri 41693
1.8.2011 18:21:01
Ahoj Mili,

my jsme teď na FB, proto takové mrtvo zde.

Zubaře máme s dětmi v Chrastavě, bohužel už taky nebere nové pacienty, manžel chodí k MUDr. Rulíškové, ta nové asi ještě bere, ale manžel u ní platí i za obyčejnou plombu. Ty co uvádíš neznám.
Mili / Tomík 8/06 a Kubík 5/09 39546
1.8.2011 11:42:08
Ahoj holčiny,
koukám, že si všechny užíváte prázdnin. Je tady neskutečně mrtvo :-)
Mám dotázek... stala se mi nepříjemnost. Můj zubař ze dne na den skončil. Mám rozléčený zub a zjistila jsem, že tady v LBC berou nové pacienty jen 3 zubaři. Máte někdo zkušenost s Mejstříkovými? Potřebuju zaplnit kanálky a zástup mého pana zubaře mi sdělil sumu 2 tisíce korun českých, což je teda pálka.
Jak to máte u vašich zubařů? Klidně se spokojím i se zubařem mimo Liberec!
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 9496  [Dalších 9316 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.