Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
BERBER+A+L+V | 7963 |
3.9.2011 10:16:36
Rybko, nevím, mám tu zkušenost, že plyšáků je všude hodně, a nikde si s tím nikdo moc nehraje
Ono je to hezké, když se to koupí, takové měkoučké roztomilé, ale... My máme v MC celou skříń a koš... a akorát si myslím, že to tam zabírá místo, jen nikdo nemá to srdce to vyhodit Škola? U nás dobrý. Školka? Zatím nijaká, Lenča se hodila marod. Aktuálně jsem marod já, bohudíky si hned v počátku postupně všechny děti odvezla máma a ségra, FAKT JSEM NESMÍRNĚ VDĚČNÁ!!! Dneska už je líp, ale dobře ještě ne.. |
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 | 5257 |
2.9.2011 13:37:29
v novém šk. roce?? tak jak děti i vy zvládáte??
u nás je to ok, prcek hned 1. den nechtěl ze školky.... víkend má být krásný, tak si ho užijte. a chci se zeptat, nevíte kam s "tunou" plyšáků?? dělám úklid, kluci už jsou velcí a plyšáci tu jen leží a hrají si lapače prachu.... sice mě napadlo nemocnice a dětský domov, ale bude ráda i za jiné nápady nechce se mi to teda fotit a dávat na mmb, stejně by se to nejspíš neprodalo. ale třeba darovat nějakému MC za poštovné?? tak zase mizím...... |
*Niki* | 19980 |
29.8.2011 17:07:48
Ahoj, moc už nenakukuju
S. jde do školky na dopoledne a já zatím budu doma. V bývalém zaměstnání jsem právě o prázdninách byla dát výpověď, vracet se nebudu ani nemůžu Práci zatím moc nehledám, ale hned jak začne škola a školka, začnu. Co u vás nového? |
BERBER+A+L+V | 7963 |
23.8.2011 13:38:58
Tak mne tak napadlo "NIKI", jeslti nakoukneš... jak to máš se školkou a prací?? Tuhle jsem na vás vzpomínala, malé byly tři, ne??
To stejně děs, jak to letí... miminka rostou, z malých dětí se stávají větší, z předškoláků puberťáci... z puberťáků dospělí.. z třicátníků čtyřicátnici.. CHI |
Mili / Tomík 8/06 a Kubík 5/09 | 39546 |
22.8.2011 11:48:24
To byste mě museli informovat, kde vás přesně najdu, hihi.. jsem na mailu stále
|
Leny+3 | 6674 |
18.8.2011 13:50:18
Mili, já jsem s nima v přízni přes ségru, s Mejstříkovic zubařskou rodinou, tak kdybys potřebovala jakékoliv info, tak můžu vyzjistit Jinak přijď za náma na FB, tam jede pokec každej den
|
BERBER+A+L+V | 7963 |
15.8.2011 13:13:47
Pokud by to bylo někomu k něčemu:
http://www.miniskolkatygrici.cz/ Jedna z provozovatelek je má kamarádka, takže, kdybyste potřebovaly nějaké bližší info, mohu dozjistit... |
berusa | 77519 |
2.8.2011 13:12:51
Mili - tam chodim ja, jsem spokojena. i kdyz DR je jeste takovej mladas, ale ma souciteni se mnou hysterkou a inijekci mi da....ja mam zuby desny, ale poprvy v zivote se nebojim - vzdy jsem mela uz pulroku dopredu stazenej zadek a bylo mi blivno jen z pomysleni ze musim k zubari
|
Anerri | 41693 |
1.8.2011 18:21:01
Ahoj Mili,
my jsme teď na FB, proto takové mrtvo zde. Zubaře máme s dětmi v Chrastavě, bohužel už taky nebere nové pacienty, manžel chodí k MUDr. Rulíškové, ta nové asi ještě bere, ale manžel u ní platí i za obyčejnou plombu. Ty co uvádíš neznám. |
Mili / Tomík 8/06 a Kubík 5/09 | 39546 |
1.8.2011 11:42:08
Ahoj holčiny,
koukám, že si všechny užíváte prázdnin. Je tady neskutečně mrtvo Mám dotázek... stala se mi nepříjemnost. Můj zubař ze dne na den skončil. Mám rozléčený zub a zjistila jsem, že tady v LBC berou nové pacienty jen 3 zubaři. Máte někdo zkušenost s Mejstříkovými? Potřebuju zaplnit kanálky a zástup mého pana zubaře mi sdělil sumu 2 tisíce korun českých, což je teda pálka. Jak to máte u vašich zubařů? Klidně se spokojím i se zubařem mimo Liberec! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.