Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
BERBER+A+L+V | 7963 |
30.7.2011 10:59:22
Probíhá instalace léta....
███████████████░░░░░░░░░░░░░░░ Průběh instalace: 44% ...instalace neúspěšná..... Chyba 404: roční období nebylo nalezeno. Roční období, které hledáte, mohlo být vymazané, přejmenované nebo je dočasně nedostupné.Zkuzte znovu za rok. |
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 | 5257 |
14.7.2011 10:26:26
jsem ráda, žes našla dr. a doufám, že budeš spokojená.
já už zůstanu u ježkový, pokud mě nějak extra nevytočí, ona je jinak dobrá dr. už jsme tam teď byli v úterý, koupila jsem klukovi nové brýle, naštěstí mi napsala jak obroučky tak skla, ač na ty skla už jsme neměla nárok, asi to nějak zpytlíkuje. což jsme ráda. sice jsem čekala, než všechny vyšetří, i když jsme na vyš. nechtěla, jen ten papír s dioptriema. no, hned vedle je optika, kam chodíme pořád, už nás tam znají....a kluk má brýle za 900,-....byly by mnohem dražší, ale 300,- přispěje VZP, skla teda zadarmo, jinak by to bylo 1000,- navíc a hlavně jsme měli slevu 20%, protože jsme tam v dubnu koupili brýle za velkou sumu, kupovala jsem všem 3 klukům i sobě. takže i když byly obroučky za 1500,- nakonec suprová cena 900,- a to mi snad ještě dají pouzdro, jsem se ptala, zda k těm brýlím je(často bývý zadarmo součástí) a prej, že to nějak udělá. tak se zítra těším, jdem si pro ně....a ty, co má na nose, i když mu je srovnávala v to úterý....musí srovnat zase. protože mám doma ničitele brýlí |
bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
5.7.2011 6:47:58
jj, toho Kleina jsem měla na mysli..jen teda jsem nás objednávala v říjnu a dostala jsem termín na prosinec...
tak jsem šla k té do kláštera jak jste tu o ní psaly a už nikdy víc..já vyděšená co se budce dít, ona mě vystrčila ze dvěří,nechala si tam mojí 5 měsíční barču a jala se jí dělat výplachy očí...jsme jí uklidnovali ještě 2 hodiny a od manžela jsem dostala pojeb, že jsem jí tam nechala samotnou..od té doby jak vidí doktora, a stačí fakt jen vejít do ordinace, má neskutečné záchvaty... |
Žluťásek. | 59938 |
3.7.2011 10:29:04
Rybko, jednak se mi nechtělo čekat až jí skončí dovolená (protože my máme zase jediný možný prázdninový termín návštěvy poslední týden v červenci, tak aby ještě byl volný) a jednak jsi mě dost odradila tím, že je nervozní, takže jsem si našla nově otevřenou ordinaci doktora Kleina v Moskevský (nevím, jestli je to to, co myslely ostatní holky), vezmou tam mě i děti, bez problémů, nahlásili jsme jim, že dcera je hyperaktivní a těžko spolupracující a sestra nic neříkala, tak uvidím a případně poreferuji se zkušenostmi.
Zatím jsou noví, takže berou nové pacienty a mají krátké objednací lhůty. Tak nechceš tam pro ty nové brýle zkusit zajít? Mají tam rovnou i optiku. |
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 | 5257 |
2.7.2011 10:00:19
Žluťásku, nemáš zač....to, že má dovolenou jsem taky zjistila ve čtvrtek, mlaďas si totiž rozbil brýle a tak musíme čekat do 11.7. až nám dr. napíše nový obroučky.
tak uvidíte, jak to u ní zvládnete, já jsem z ní vždy na nervy, jak ona je na nervy z našich kluků. jenže jiná dětská dr. fakt není. Ale pokud vás doporučí na oční cvičení, které je na husovce...bude-li to potřeba, tak tam je skvělá sestřička, tam kluci chodí rádi. a když jsem tu, přeji krásné léto, užijte si dovelené, sluníčko, grilovačky apod. hlavně opatrně, ať se nikomu nic nestane. náhodou nikdo nebyl v playmobilu v Německu?? asi tam pojedem...... |
BERBER+A+L+V | 7963 |
27.6.2011 19:30:10
NEUŽIL BYSTE NĚKDO POUKAZ NA PEDIKŮRU??
|
Žluťásek. | 59938 |
25.6.2011 20:31:18
Rybko, dnes jsem jen náhodou ještě nakoukla. Děkuju za tip. Právě k Ježkové jsem se nakonec taky sháněním dopracovala, ale má teď tři týdny dovolenou, tak je nedostupná.
Jestli je nervozní, tak je to problém, mám totiž dítě s ADHD a ve Frýdlantu (který máme blíž) ji nebyli schopni vyšetřit. Tak aby to nebylo to samé :-(. Každopádně děkuju. |
BERBER+A+L+V | 7963 |
24.6.2011 18:51:54
Tak jsme dneska někde odložily Leničky deštníček, buéééé... takovej hezkej, dostala ho k vánocům. A to jsem objednala (u našich) pro Veru k narozeninám, aby se s ní o něj nehádala...
Chjo, ještě jsem proběhla tu trasu, ale vůbec mne nenapadá, kde bychom ho mohly nechat... Možná u Plazy na "sedátkách" na zastávce.. a to je mi jasný, že už se nenajde... Buééé, to zamrzí... To mám za to, že jsem na Verunku tak hodná, a nechávám jí ho na procházku.. strašně ráda se s ním producíruje... Ale neztratily ho holky, jsem přesvědčená, že mi ho daly a já ho asi někde "odložila", grrrr |
Mili / Tomík 8/06 a Kubík 5/09 | 39546 |
23.6.2011 16:22:45
My vyrážíme už první víkend v červenci na chaloupku k Táboru. S dětičkama tam budu snad celý červenec a část srpna... nevím. Doufám, že se nám dovolená nezvrtne v domácí léčení. Hlásí nic moc začátek července. No uvidíme.
Kdyby jste si některá z vás chtěla s dětmi udělat pár dní bez manžela jen s dětmi, tak vás zvu |
Leny+3 | 6674 |
23.6.2011 12:28:15
Tak tady v Liberci je pouť příští týden 30.6.-3.7. http://www.sportparkliberec.cz/cs/tipsportarena/actions/detail/id/81
pak myslím 2.7. je v Hejnicích, tam jezdí i parní vláček, to by se asi klukům líbilo, pak Údolská v Kryštofáku, ta je letos 30.-31.7., poslední víkend v srpnu je v Hlavici a první víkend v září je na Sychrově |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.