| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Liberec

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 9496  [Dalších 9306 >>]
BERBER+A+L+V 7963
30.7.2011 10:59:22
Probíhá instalace léta....
███████████████░░░░░░░░░░░░░░░
Průběh instalace: 44%

...instalace neúspěšná.....

Chyba 404: roční období nebylo nalezeno.

Roční období, které hledáte, mohlo být vymazané, přejmenované nebo je dočasně nedostupné.Zkuzte znovu za rok.
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 5257
14.7.2011 10:26:26
jsem ráda, žes našla dr. a doufám, že budeš spokojená.:-)

já už zůstanu u ježkový, pokud mě nějak extra nevytočí, ona je jinak dobrá dr.

už jsme tam teď byli v úterý, koupila jsem klukovi nové brýle, naštěstí mi napsala jak obroučky tak skla, ač na ty skla už jsme neměla nárok, asi to nějak zpytlíkuje.~R^ což jsme ráda.

sice jsem čekala, než všechny vyšetří, i když jsme na vyš. nechtěla, jen ten papír s dioptriema.

no, hned vedle je optika, kam chodíme pořád, už nás tam znají....a kluk má brýle za 900,-....byly by mnohem dražší, ale 300,- přispěje VZP, skla teda zadarmo, jinak by to bylo 1000,- navíc a hlavně jsme měli slevu 20%, protože jsme tam v dubnu koupili brýle za velkou sumu, kupovala jsem všem 3 klukům i sobě.~t~

takže i když byly obroučky za 1500,- nakonec suprová cena 900,-~g~ a to mi snad ještě dají pouzdro, jsem se ptala, zda k těm brýlím je(často bývý zadarmo součástí) a prej, že to nějak udělá.~b~

tak se zítra těším, jdem si pro ně....a ty, co má na nose, i když mu je srovnávala v to úterý....musí srovnat zase.~e~ protože mám doma ničitele brýlí~8~
bbberusak + barusak 03/10 98047
5.7.2011 6:47:58
jj, toho Kleina jsem měla na mysli..jen teda jsem nás objednávala v říjnu a dostala jsem termín na prosinec...
tak jsem šla k té do kláštera jak jste tu o ní psaly a už nikdy víc..já vyděšená co se budce dít, ona mě vystrčila ze dvěří,nechala si tam mojí 5 měsíční barču a jala se jí dělat výplachy očí...jsme jí uklidnovali ještě 2 hodiny a od manžela jsem dostala pojeb, že jsem jí tam nechala samotnou..od té doby jak vidí doktora, a stačí fakt jen vejít do ordinace, má neskutečné záchvaty...
Žluťásek. 59938
3.7.2011 10:29:04
Rybko, jednak se mi nechtělo čekat až jí skončí dovolená (protože my máme zase jediný možný prázdninový termín návštěvy poslední týden v červenci, tak aby ještě byl volný) a jednak jsi mě dost odradila tím, že je nervozní, takže jsem si našla nově otevřenou ordinaci doktora Kleina v Moskevský (nevím, jestli je to to, co myslely ostatní holky), vezmou tam mě i děti, bez problémů, nahlásili jsme jim, že dcera je hyperaktivní a těžko spolupracující a sestra nic neříkala, tak uvidím a případně poreferuji se zkušenostmi.
Zatím jsou noví, takže berou nové pacienty a mají krátké objednací lhůty. Tak nechceš tam pro ty nové brýle zkusit zajít? Mají tam rovnou i optiku.
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 5257
2.7.2011 10:00:19
Žluťásku, nemáš zač....to, že má dovolenou jsem taky zjistila ve čtvrtek, mlaďas si totiž rozbil brýle~q~~q~~q~~q~ a tak musíme čekat do 11.7. až nám dr. napíše nový obroučky.

tak uvidíte, jak to u ní zvládnete, já jsem z ní vždy na nervy, jak ona je na nervy z našich kluků.~4~

jenže jiná dětská dr. fakt není.~8~

Ale pokud vás doporučí na oční cvičení, které je na husovce...bude-li to potřeba, tak tam je skvělá sestřička, tam kluci chodí rádi.~R^

a když jsem tu, přeji krásné léto, užijte si dovelené, sluníčko, grilovačky apod.~;(( hlavně opatrně, ať se nikomu nic nestane.~;)

náhodou nikdo nebyl v playmobilu v Německu?? asi tam pojedem......
BERBER+A+L+V 7963
27.6.2011 19:30:10
NEUŽIL BYSTE NĚKDO POUKAZ NA PEDIKŮRU??
Žluťásek. 59938
25.6.2011 20:31:18
Rybko, dnes jsem jen náhodou ještě nakoukla. Děkuju za tip. Právě k Ježkové jsem se nakonec taky sháněním dopracovala, ale má teď tři týdny dovolenou, tak je nedostupná.
Jestli je nervozní, tak je to problém, mám totiž dítě s ADHD a ve Frýdlantu (který máme blíž) ji nebyli schopni vyšetřit. Tak aby to nebylo to samé :-(.
Každopádně děkuju.
BERBER+A+L+V 7963
24.6.2011 18:51:54
Tak jsme dneska někde odložily Leničky deštníček, buéééé... takovej hezkej, dostala ho k vánocům. A to jsem objednala (u našich) pro Veru k narozeninám, aby se s ní o něj nehádala...
Chjo, ještě jsem proběhla tu trasu, ale vůbec mne nenapadá, kde bychom ho mohly nechat... Možná u Plazy na "sedátkách" na zastávce.. a to je mi jasný, že už se nenajde...

Buééé~n~, to zamrzí...

To mám za to, že jsem na Verunku tak hodná, a nechávám jí ho na procházku.. strašně ráda se s ním producíruje...
Ale neztratily ho holky, jsem přesvědčená, že mi ho daly a já ho asi někde "odložila", grrrr
Mili / Tomík 8/06 a Kubík 5/09 39546
23.6.2011 16:22:45
My vyrážíme už první víkend v červenci na chaloupku k Táboru. S dětičkama tam budu snad celý červenec a část srpna... nevím. Doufám, že se nám dovolená nezvrtne v domácí léčení. Hlásí nic moc začátek července. No uvidíme.

Kdyby jste si některá z vás chtěla s dětmi udělat pár dní bez manžela jen s dětmi, tak vás zvu :-)
Leny+3 6674
23.6.2011 12:28:15
Tak tady v Liberci je pouť příští týden 30.6.-3.7. http://www.sportparkliberec.cz/cs/tipsportarena/actions/detail/id/81
pak myslím 2.7. je v Hejnicích, tam jezdí i parní vláček, to by se asi klukům líbilo, pak Údolská v Kryštofáku, ta je letos 30.-31.7., poslední víkend v srpnu je v Hlavici a první víkend v září je na Sychrově~;)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 9496  [Dalších 9306 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.