| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Most

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3815  [Dalších 3705 >>]
Leňucha 20633
5.2.2008 23:41:41
Luki díííík :-D

Eví to je jasný, to ti řekne každý páč se to nedá vůbec srovnávat. Máš to aspoň dobrý v tom že si v tom odchodu nevinně ;(( A taky hlavně tu nezůstanete, neboj, je to přechodný a než se naděješ budete zas jinde.
Fotograf....co příští týden? Později už fakt snad ne, páč to můžu rovnou udělat 5-letou :-D A co Karča? Už je oki? Ellča pořád kňourá že za ní chce jít.
Pepu 77311
5.2.2008 23:40:08
Ahoj Evičko,
koukám, že jsi taky "noční můra" :-D To jsi mě docela potěšila, že se tady netrápím sama... Bezva, dáme kávičku, dětičky si pohrajou a mi proberem ty naše trable R^. Napiš, kdy máte čas a domluvíme se ;).

Pa a dobrou

Lukina 11228
5.2.2008 10:35:21
Leňucho, moc a moc gratuluji. To je fakt príma.

Pepuš, to jsme se asi minuly. Já když tam přišla tak tam byla myslím jen jedna maminka s větším klukem (seděli u dveří). Jinak nikdo. My pak seděli přímo u koutku.

Evickaaa 28584
5.2.2008 8:12:54
Leni děkuji moc jsi mě uklidnila;((
Hrozně mi právě vadí to jak mi lidi říkaj...Proč jste dotamtad odešli?Jsi blázen,tam to bylo krásný....
No jo,ale zustat jsme tam nemohli.Já bych se tam hned vrátila.
Leničko Velrybko.Kdy si už uděláš čas aby jsme taky zašli s holkama k fotografovi?:-D
Leňucha 20633
5.2.2008 0:25:18
Pepuš, tak koukám že má rada na mosteckou diskuzi je trošku mimo mísu :-D já tupec to totiž našla na nových tématech, takže mě nedocvaklo že je to od tuď .... asi mám teďka pomalejší vedení~k~

Jájinko, takže se role u vás prohodila? Malá je jak deset kluků a Kájík zlatíčko? :-D

Luki u mě je vše oki a už asi můžu jít ven s novinkou že se u nás brzo rozrostem :-)Tak až se v létě zastavíš - jestli to stihneš ... tak budu pěkná velryba.

Eví tobě se nedivím, kde jseš teďka je to fakt naprd. Zahražky jsou proti tomu daleko lepší, i když zrovna ten panelák byl hrůza. Ale ty zatím jsou už lepší a celkově to prostředí tam bylo zelenější.
Evickaaa 28584
5.2.2008 0:01:12
Ahojky koukám jak se tu to rozjelo.
Já se ted taky přestěhovala sice z Mostu do Mostu,ale nemužu si zvyknout.Depku mám od rána do večera a chci zpátky na Zahražky;((
Jak píše Pepuša...V zahražkách jsme se všichni znali aspon podle vidění,ale tady kdybych zakopla a zlomila si nohu tak mě nikdo nevidí..tady si asi nový přátele neudělám.Já se s tebou klidně ráda sejdu.Mám 5 letou Karolínku a skoro 2letýho Adámka.
Pepu 77311
4.2.2008 23:20:55
Ahojky Leňucho,
já vim, do 700 jsme nechtěli, tam už je to taky... :-© Ty diskuse sleduju, ale chtělo by to více témat... ;) Tak já už radši jdu, musim ještě žehlit ;((

Měj se, pá pá :-)
Pepu 77311
4.2.2008 23:05:17
Jééé Lukino,
tak to jsme se tam možná viděly. Odcházely jsme asi ve 12:30... :-D Ale v koutku byli myslím jen samí kluci, to jsi seděla asi někde vepředu,ne?
Lukina 11228
4.2.2008 22:50:25
Jinak dík za odkaz na to MC. Zatím je to bohužel pro mě mimo mísu, protože mi Andrejka ještě 2xdenně spí.

Na kávu ráda zajdu, ale tenhe týden už nezvládám. Pak se domluvíme.

Leňucho, ahój. Jak se vede? Jsem tě už dlouho neviděla.
Lukina 11228
4.2.2008 22:46:20
Jé Pepuš, já taky dneska byla u Jonathana. Přišla jsem tam těsně po 12.hod.

Už vím kde asi bydlíš. Je to tam tak trochu zastrčený.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3815  [Dalších 3705 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.