Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Leňucha | 20633 |
4.2.2008 22:33:51
Pepuš jukni někdy na diskuzi podle bydliště, sice je tam občas mrtvo ale když je tam zajímavé téma, tak se nás tam sejde plno z Mostu.
Teplice na mě prostě takle působí. Nejvíc mě rozzuří hlavní třída směr k Hypernově, to je šílený. Ale jezdím i do jiných částí a všude to na mě působí stejně, no. Jinak tam kde bydlíš to docela ještě jde, ale 700 to je daleko horší. Tam si nekrátí cestu, tam je druhej Chánov..... |
Pepu | 77311 |
4.2.2008 21:37:15
Ahoj Lukino ,
díky za podporu . Tak to Krušnohorský centrum je v ul. Karla Marxe 798. Tady je odkaz: www.kcr-most.cz Dostala jsem na něj tip od jedné maminy z CVČ. Chodí tam ve středu odpol. do herny, prý je to tam pěkný, ale pořád narváno... Taky se tam chystáme, v CVČ mě to moc nenadchlo. No jo Bílina je děsná p****, já to vim . Ale když někde žiješ pomalu 30let, tak je to prostě domov... Bydlím v bl.517, hned u toho prvního kruháče, když jedeš od Bíliny a Lajsník je ten kopec přes silnici. Jinak, mám jednu holku - Martinku, budou jí 3roky. A já, no, jsem doma, manžel maká od rána do večera a nemá na moje "problémy" čas... Uvažuju, že půjdu do práce, ale chtěla bych zatím jen na krácený úvazek. Dneska se mi nechtělo vařit, tak jsme si zašly na oběd do Jonathana, vaří tam dobře a Marťa si tam alespoň pohraje. Nechceš jít někdy na kafe? Napsala mi už i Medvědice, mohly bysme se někde sejít... |
Lukina | 11228 |
4.2.2008 16:46:40
Já mám dvě holky - Barču 4.roky a Andrejku 15.měsíců.
|
Lukina | 11228 |
4.2.2008 16:45:33
Pepuš, nevěš hlavu - bude líp. Napiš něco o sobě, jak máš velké dítko, atd.
Mě se osobně nelíbí Bílina. Sice v Mostě bydlím od narození, ale kde je Pod Lajsníkem? Někde jsem četla, že by tady mělo být nějaké krušnohorské mateřské centrum? Nevíte o tom někdo? |
Pepu | 77311 |
2.2.2008 22:48:41
Ahojky Leňucho,
Teplice špinavý? Teda, tak to bys měla vidět okolí našeho paneláku, bydlím Pod Lajsníkem - spíš pod skládkou. Zeleň tam je, ale pod tím vším harampádím ani není vidět a okolí popelnic - ani nemluvim... Chodí tudy asi do Chánova... S tím centrem máš úplně pravdu, je to kolos, radši bych tam měla třeba park apod. Ale určitě Ti děkuji za tipy a za podporu Měj se krásně, pa |
Pepu | 77311 |
2.2.2008 22:17:25
Ahoj Anakondo,
ty jsi dobrodruh . To jsi udělala dobře - Plzeň je fakt krásná, u vás je čím se kochat... Naposled jsme tam byli v létě v ZOO a líbila se nám, až na ty kopečky - teda... Měj se krásně |
Pepu | 77311 |
2.2.2008 21:31:03
Teeeda Medvědice,
to Tě obdivuju, já mít doma 3chlapy (vlastně 4 ?) tak se asi úplně zcvoknu... Na kafe půjdu moc ráda, ozvy se, až se Ti to bude hodit. Zatím pa a díky! |
Leňucha | 20633 |
2.2.2008 19:54:26
Ahojky
tak já se v Mostě narodila a stále žiju a teda neměnila bych. Pro mě jsou Teplice špinavý, Bílina nic moc, Chomutov to samý.... všude je něco pro co se ti město líbí či ne. Je pravda že bych brala víc zelěně a kvůli tomu se chystám odstěhovat na vesnici, tam je to zas o něčem jiném Jediné co mě v Mostě teďka vadí je to šílené centrum co staví uprostřed, úplně tím zabili střed města. Neboj, brzo bude jaro, najdeš si určo přátele a vše bude hezčí Můžeš třeba jít na koupálko, v létě tu máme ještě jedno na Stalingradský. Je tu plavání pro mimi a větší děti. Bruslit se chodí na Benďák kde je to v létě na procházku jak stvořený, na hraní dětí. Nebo se chodí ke kostelu, kde si děti pohrajou a ostatní i bruslí. Hněvím je pěkný. Můžeš i jít bruslit na zimní stadion. V CVCéčku je plno akcí,určitě bys sehnala plno kroužků. Zrovna mě nic jiného nenapadá. Tak přeji aby brzo vysvitlo sluníčko a ty to tady viděla v jiném světle. |
Anakonda+2 | 75682 |
2.2.2008 10:45:03
Já jsem původně bydlela v Chomutově -18 let a pak jsem se přestěhovala za prací do Ostrova u K.V. To je děsná díra) Teď bydlím v Plzni a jsem max. spokojená) Jo a v Plzni jsem se stěhovala 3x) Ale to už šlo...to už bylo jen vždy o kousek-))) Uvidíš, že si zvykneš
|
medvedice +3 | 2106 |
2.2.2008 6:24:57
ahoj, ja mam tri kluky, 8 a 6 let a 7 mesicu. A na kafe jit muzem, jenom pristi tyden budu mit trochu rozlitano s prazdninama. Rada uvidim nejakou holcicku
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.