Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Ivča a Kristýnka1.4.07 | 65123 |
1.2.2008 22:08:31
To my počkáme až nám bude rok nám hrboly nevadí my máme terení kočár:))
|
Pepu | 77311 |
1.2.2008 21:55:39
Ivčo, ty jsi se tu před pár dny ptala, kam s mimčem na výlet. Zajeďte se podívat do Bíliny na Kyselku. Je tam lesní kavárna - Kafáč. Skromnej minigolf. A docela hezkej park - na procházku ideální. Chodila jsem tam s kočárkem od dubna do října skoro denně. Ale počkala bych asi do jara, teď je to tam takový trochu strašidelný a je tam bláto...
|
Pepu | 77311 |
1.2.2008 21:41:40
Anakondo, 2x? To Tě obdivuju... Jsem tu taková anonymní, když jdu třeba po ulici, nikdo si nikoho nevšímá, každej jde tou svou cestou. Nikdo mě nepozdraví. Nejsem na to vůbec zvyklá, bydlela jsem na malým městě, kde se min. aspoň podle vidění, všichni znají...
|
Pepu | 77311 |
1.2.2008 21:32:07
Díky Červánku,
nedokážu to teď objektivně posoudit, stýská se mi po domově a vidím jen to negativní... Jsem původně z Bíliny, což je vlastně přesně taková "díra", kde pomalu nic není a jak píšeš, kde lišky dávaj dobrou noc... Do Mostu jsem šla právě kvůli dceři a její budoucnosti, zvažovala jsem to dlouho. Nemyslela jsem si, že to se mnou takhle zamává... Jinak v MC při CVČ už jsme s Martinkou byly, není to sice nic moc, ale malá byla spokojená... Ty tam chodíš taky? |
Anakonda+2 | 75682 |
1.2.2008 21:21:03
Když to máš těžké. Kolem dokola Mostu je hnědouhelná pánev...takže nic moc:-(..Ale určitě tam je co dělat. Můžete navštívit třeba Hněvín, Zoopark( moc pěkný) v Chomutově, Aquadrom a pod))
Držím palečky, ať si brzy najdeš nějakou dobrou duši. Sama jsem se v životě už dvakrát stěhovala do úplně cizího města a hledala si nové přátele...takže moc dobře vím, jaké to je. |
Pepu | 77311 |
1.2.2008 21:14:29
Já vim proč , Most je asi to nejhnusnější město, který jsem zatím viděla... Nejsou tu žádný normální baráky, ani příjemnej park na posezení, ani pořádný náměstí a všude kolem popelnic a ve křoví je děsnej bordel...není tu pro mě prostě nic hezkýho na pohled. Jsem teď v takovým stavu, že vidím jen ty negativa...
|
Pepu | 77311 |
1.2.2008 21:03:28
Ahoj Anakondo ,
díky za podporu, jsi milá . Jo, určitě - souvisí to se vším. Budu muset přetrpět tu hnusnou zimu a počkat si na sluníčko. Ještě, že mám ten internet... |
Pepu | 77311 |
1.2.2008 20:51:49
Ahoj Medvědice
díky za podporu...Máš pravdu, je to i lidma, skoro nikoho tu neznám, tak to na mě nějak padlo. Ráda bych občas s nějakou maminou zašla na kafíčko atak... Já mám Martinku - skoro 3letou. A ty? |
Červánek | 13661 |
1.2.2008 19:12:04
No, znám určitě hezčí města než je Most - ale dnes jako matka bych rozhodně ocenila to, že je kam jít na procházku, vyběhat se. Je tam MC, kde je relativně přijatelný program pro děti. Lze se zapsat na plavání s dětmi. A co se týče kultury pro dospělé, také to není nejhorší - divadlo, kina, fitka, hospůdky....
Když se na to koukneš z této stránky, tak to zase taková hrůza není - jsou města, kde faaakt lišky dávají dobrou noc a možná ještě hůř:o) |
Ivča a Kristýnka1.4.07 | 65123 |
1.2.2008 18:56:49
Ahoj já bydlím v Litvínově ale občas taky zavítám do Mostu a nevim nelíbí se mi tam nevim proč
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.