| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Most

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 3815  [Dalších 3675 >>]
Anakonda+2 75682
1.2.2008 18:19:10
Ahojky, já jsem původeně z Chomutova, takže Most znám dobře:-))

Most není moc pěkné město, ale je to opravdu hlavně o lidech. Nemáš spíš depku z toho, že je prostě zima...sluníčko žádné..nemáš tam ještě pořádné kamarády? Tak si zaddi do toho nového aguaparku či aquadromu, co tam je nový. Počkej, až bude jaro,,až bude všechno kvést. To bude i Most vypadat moc hezky.

No, ono žádné město, kde je těžký průmysl..není moc pěkné:-(
Dagmar Bartůšková 37555
1.2.2008 17:21:34
no mně se v Mostě nelíbilo nikdy.....
medvedice +3 2106
1.2.2008 17:17:26
Ahoj, libi :-) Ale neni to o meste, ale o lidech, se kterymi se tu stykam a ktere mam rada. Neni to tu tak hrozny. Klidne mi napis a zkusim ti ukazat, ze tu jsou i prima mista a lidi.
Pepu 77311
1.2.2008 16:37:14
Ahoj,
já mám nějakou depku. Před měsícem jsem se sem přistěhovala a nějak si nemúžu zvyknout... Je to tu takový smutný a šedivý, ale možná je to i tím počasím - už aby bylo jaro...
Lukina 11228
30.1.2008 10:38:03
Ahoj všichni, jak se vede?

Nevíte kde se v Mostě cvičí Pilates? Kromě Tornáda.
Kamila B+ Honzík10/04 18051
24.1.2008 8:36:59
Jájínku díky moc:-)juknu
No já začla od listopadu chodit do práce,takže času málo,do toho prcek do školky,nemoce,no znáš to:-)Navíc,když jsem sem jukla,tak tu nikdo nebyl
Ddáájjaa 20293
21.1.2008 20:12:42
Kamčo tebe jsem tu dlouho neviděla,koukni sem http://www.mileva.cz/index.asp?menu=3,jak už sem někdo psal tuto stránku.Nakonec jsem zjistila,že je to firma dcery mého nevlastního otce.Ale jinak tam nikoho neznám.

Leňucho díky za optání.Dětičky rostou,rostou,Terka 1,5 a Kájík 3,5 roku.Terka je strašný živel.Má šílený boule na čele,hází všemi barvami a modřiny po těle.Čekám,že mě jednou někdo udá na sociálce:-))))))).
Kamila B+ Honzík10/04 18051
21.1.2008 11:08:43
Evičko muj prcek chodí do Albrechtický,vcelku jsem spokojená,má moc hodnou paní učitelku,akorát je furt marod(prcek),takže tam moc neni:-(hodně se tam naučil,od září je na něm vidět velká změna,jak v chování,tak v jídle,oblíkání atd,o učitelce mluví moc hezky,hraje jim na kytaru,hodně zpívaj.Ostatní učitelky na mě ale nepůsobí moc dobře,je to ale jen můj dojem,neznám je,jen ta naše je usměvavá a milá od pohledu.Chodí do divadla,měli i divadlo u nich,čerta s mikulášem,besídku.Teď tam i spí a všechno je ok,jen kdyby nemarodil neustále:-(

nevíte o nějaké hlídací paní,slečně,která by mi prcka pohlídala v době nemoci?Nějakou ale osvědčenou,u nás doma?nebo na občasný hlídání,vyzvedávání ze školky atd???
Lukina 11228
20.1.2008 22:17:16
Jani, to je těžký. Ráda bych ti poradila, ale nevím jak. Co zkusit nějakou poradnu? Že bys tam zašla a zeptala se jak postupovat. ;((
Snaž se být silná.

Teď v zimě je to s výletama blbý. Zoopark v Chomutově se mi v zimě moc nelíbí. Nic moc tam toho teď k vidění není. Ale v létě ho můžu jen doporučit.
A pokud někam jet, tak radši někam dál, kde je teď aspoň trochu lepší ovzduší.
MajaZrzka 29736
20.1.2008 14:25:44
Ivčo, určitě můžu doporučit Podkrušnohorský zoopark v Chomutově, tam je krásně v každém ročním období, od Mostu kousek.
Přímo v Mostě je to krásný na Hypodromu, akorát nevím, jestli se tam dá i v zimě, když nejsou dostihy.
Hezký výlet je i vláčkem na Louku u Litvínova, tam to projít a zase zpátky.
Určitě i přímo v Mostě na Hněvín.
Směrem na Bílinu je Bořeň - tam byste teda museli vzít dceru třeba do šátku nebo do krosničky, ale výhled je to super a krásný vzduch.
V Bílině jsou Lázně Kyselka, velký park, kozy, lesní kavárna (otvírá až později odpoledne).
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 3815  [Dalších 3675 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.