| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Teplice

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 2236  [Dalších 2096 >>]
Simi+Fanoušek06, Vojtíšek09 55844
16.6.2009 9:50:20
Mab, gratuluji k narození chlapečka, nahlížím občas na květen (kvůli Natallce) a zahlédla jsem tvou fotku ~R^
Je to přesně jak píšeš, vše je o lidech. Bohužel mám spoustu kamarádek, které te´d poslední půlrok rodily (Husákovi děti ~t~) a v Teplicích rodily z nich tři a hrůůza.Ani jedna z nich nekojí, děti neustále mimo pokoj odnášeny i na vizitu, svícení...nepříjemné sestry, hlavně dětské, podávání příkrmů bez souhlasu matky, za celý týden nepřevlečení ložního prádla, neumytí rukou jak doktora tak sestry než sáhnou na dítě!!!apod.
Ostatní co byly v Ústí byly spokojené, všechny plně kojí (ležely na nadstandardu, tak nevím jestli je to i tím, že tam jsou jiné sestřičky než na šestinedělí).
No a pak je tu moje vlastní zkušenost s Ústím...naprostá spokojenost, příkrm malýmu bez mého vědomí nikdo nedal (což v Teplicích se neptají), ochota sestřiček se mi věnovat i hodinu, když nešlo zpočátku přisátí apod.
A malýho jsem dostala na vozík při odjezdu z porodního sálu a za celou dobu pobytu si ho vzala sestřička 2x na 5 minut. Na odběr a UTZ kyčlí.
Nechápu proč se v Teplicích dělá dětská vizita mimo pokoj a za nepřítomnosti matky ~d~
Je toho o dost víc, ale nechci tu vše popisovat, ani se to nehodí. A věřím, že když někdo porodí bez komplikací, rychle a nemá moc velké problémy, tak je jedno, kde rodí ~R^

Petruš, díky, že jsi na mě myslela, ale zatím nic :-) V pátek jdu do poradny a když neporodím, tak se budeme už domlouvat na vyvolání (těhucukrovka a malej už měl dle odhadu 3500g). Dám ti vědět ~;)
Petra,Daliborek 06 + Péťa 10 70395
16.6.2009 7:22:17
Simi,držím palečky,ať už to proběhne a je vše v pořáku. Včera jsme ti musela napsat,v Mostě byla pěkná bouřka,tak jsme si na tebe hned vzpomněla. Byli jsme s Dalískem u foťáka.

MAB,jo,to jsem taky slyšela,že v nemocnici dělám,že je to jiný,ale nevím...Všechny moje kamarádky a žádná z nich nebyla sestřička tam byly spokojený.Jinak velký obdiv,rodit doma,to si nedovedu představit.Já když rodila poprvý,tak jsme tam letěla i s minimálním nálezem,protože jsme se bála být doma,tam jsem si připadala bezpečněji.Uvidíme teď v lednu,jestli budu opět vyplašená nebo už budu zkušená mamina,která tam přijede tak akorát....
Mab 26777
15.6.2009 17:08:19
Dobrý den, já jsem tedy zaměstnanec Nemocnice Teplice (dětské odd.) - takže možná trošku jiný přístup, ale v květnu jsem byla na porodnici opravdu moc spokojená - všechny sestry příjemné - dětské i gynekologické. Sice jsem rodila doma (překotný porod), ale šití a následný pobyt 72 hod. jsem strávila právě na porodnici. Ze svých zkušeností s maminkami je v teplické porodnici lepší přístup ke kojení než v Ústí. Ale maminka se musí ozvat, že jí něco nejde a že potřebuje pomoct. Jako lékařka jsem se při každé vizitě ptala, co s dítkem je a jak jde kojení. Když se někdo neozve, tak má prostě smůlu. S tím svícením je to stejně, mamince se řekne jak dítě bude svícené (pokud je u sester, tak je buď trvale, ale většinou po 3 hodinách) a je na ní, aby si pro dítě přišla a nakojila. Příkrmy se v Ústí dávají jak na běžícím pásu, v Teplicích daleko méně. I když vím o kojení dost, taky mi malý zlobil, tak jsem druhý den vyhledala pomoc sestry a pomohla mi, plně kojíme a malý přibírá 300g týdně.
Jinak na blbce či blbě naladěnou sestru i doktora narazíte samozřejmě všude, to je mi jasné.
Simi držím palce, ať máš pěkný porod, ať už bude kdekoliv.~R^
5.6.2009 13:55:17
Majo, tohle přesně mi dnes řekl můj gynekolog. Prý by se spíš divil, kdyby docent nic nenašel ~d~

U mě se to na porod ještě nechystá, prcek má dle odhadu 3300g, tak asi vydržím až otevřou to Ústí ~t~
MajaZrzka 29736
5.6.2009 11:42:27
Simi, po narození úplně ok, říkal mi pediatr ještě na sále, že šelest neslyší, srdíčko naběhlo normálně i vlastní krevní oběh.
Na kardiu v těch třech týdnech taky ok, kontroloval komplet anatomii a tak celkově.
Bude to ok, mě přišlo, že to má snad každý dítě cukrovkářky.
4.6.2009 13:19:38
Majo, malej to má zatím na 130%, věřím, že to bude OK. A měl nějaké problémy po narození? Jo a byla jsem u doc.Homoly, tvářil se optimisticky.

Před chvílí porodila v Teplicích známá z Ústí a prý super :-) zatím má zážitek jen z rychlého porodu a je na nadstandardu. Tak mi pak podá hlášení a můžeme to srovnat s Ústím, rodila tam před 4 lety ~t~
MajaZrzka 29736
4.6.2009 12:42:24
Simi, Jení (náš mladší) to má taky. Chodíš k Homolovi? Pak se jezdí na kontroly. Jení to vytáhl na 140 procent, zatím mu to klesá. Po porodu se to kontrolovalo ve třech týdnech věku (nutno objednat co nejdřív po porodu, mají tam narváno). Držím pěsti!
4.6.2009 10:35:01
Petruš, já bych klidně rodila i toho 19.6., to navíc slouží v UL známá dr., tak by se mi to líbilo taky ~t~~t~

Jinak jsme včera byli na kardio UTZ, vzhledem k mému těhudiabetu a malej má trochu rozšířené septum mezi komorami a síněmi, tak nás budou sledovat. Měla bych rodit v perinatologickém centru, tak potřebuji vydržet na to Ústí.
rcihelkova 97241
3.6.2009 22:40:42
Petro já jsem si dovolila jednu noc jít pro příkrm, protože malá už ječela hlady,prso si vzala, ale jelikož byla nedonošená, tak neměla sílu utáhnout to prso(mimochodem mi to sdělila dr. ale sestry prostě nereagovaly) . Milá sestřička mi na chodbě rozhrnula košili, zmáčkla obě prsa a poslala mě odstříkat s tim že mám dost mlíka.Zkus odstříkávat ručně ve dvě ráno s ječícím miminem vedle sebe. No prostě jsem příkrm nedostala. Až za hodinu a půl se umoudřila a trochu mlíčka mi odlila od nich...~;((
Petra,Daliborek 06 + Péťa 10 70395
2.6.2009 17:53:04
Simčo,proč na 20.6.?? Tak když jsme u toho naplánování,tak já ti to plánuji na 19.6.,to má Dalísek 3.narozeniny!!!!
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 2236  [Dalších 2096 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.