Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Simi+Fanoušek06, Vojtíšek09 | 55844 |
2.6.2009 16:30:48
Petruš, já mám termín podle PM 25.6., ale manžel mi to naplánoval na 20.6.
a máš pravdu, strašně to uteklo. Do toho se cítím fakt skvěle, takže bych byla těhu klidně déle |
Petra,Daliborek 06 + Péťa 10 | 70395 |
2.6.2009 15:26:37
Mě tam teda rozkojily sestřičky i poprvý.Nešlo mi to,byla jsme si pro příkrm,pak přišla sestřička a já se jí zeptala,kdy mu mám dát ten zbytek.ona na to: vy nemáte mlíko?? Zmáčkla mi prso,to lítalo a už si mě vzala doparády,pak to předala na noční i druhý směně a chodily se ptát i v noci,jestli to jde. Je to o lidech a pokud člověk narazí na kravku,tak může být v tý sebelepší porodnici a má ten pobyt zhnusenej.
Simi,ty jo,kdy máš vlastně termín????? Vím,že někdy v červnu. Nějak to uteklo. Já byla dneska na odběrech a pro průkazku.Na další UZ jdu až 25.6. To je zadlouho... |
2.6.2009 14:41:47
Petruš, ještě jednou gratuluji
JInak s těmi dětskými sestrami v Teplicích je to pravda :-( Kamarádka byla po císaři, byla jsem za ní 3.den a do té doby ji malýho pořádně ani nepřiložili. Vždy ho odnesli na svícení, byl pryč dlouho a vrátil se spící. Po dotazu, jestli ho něčím dokrmily jí bylo řečeno - samozřejmě :-( Takže po příchodu domů se už nerozkojila a jsou na flašce :-( Byla jsem si v Teplicích sepsat porodopis (kdybych náhodou rodila dřív) a měla jsem z toho dost dobrý pocit, sestřička byla moc milá a ochotná. Škoda, že sepsání porodopisu v dnešní době dělají ručně a trvá to půl hodiny :-( Vždy je to hlavně o lidech a doufám, že narazím na dobrou partu ať už porodím kdekoliv |
rcihelkova | 97241 |
2.6.2009 9:36:50
Petro myslím že pokud budeš rodit po druhý,třetí atd. tak Teplice jsou dobrá volba. Kojit předpokládám umíš jak jsem pochopila takže by to v TP neměl být problém.Přeju pohodový těhu a porod.
|
1.6.2009 18:08:25
Tak to vidíte a já měla kamarádku zase rodit v Ustí a tam s ní kojení vůbec nikdo neřešil,volala mi celá hotová... Je to fakt na sestrách,na koho člověk narazí.Já když rodila,tak mi tam ty sestřičky přišly fajn a rozkojily mě úplně parádně a to mi to fakt nešlo...No,uvidíme,když to dobře dopadne,tak si to v půlce ledna zopakuju v Teplicích a pak možná taky budu psát,jak je to tam blbý.
|
rcihelkova | 97241 |
1.6.2009 16:02:59
jo a ještě bych chtěla reagovat na teplickou nemocnici. Rodila jsem v březnu a nemůžu si na porodnici jako takovou stěžovat.Co mi však vadilo byl přístup dětských sester(který s porodnicí nesouvisí). Předpokládají totiž že každá mamča umí kojit z domova (což je blbost) a nácvik kojení = kazeta pouštěná 3x týdně (po,st,pa) já rodila v pondělí večer (skoro v noci) a kdybych měla čekat do středy do 16:30 než pustěj film tak malá asi umře hlady. Po dvou dnech měla malá žloutenku tak jí měli u sebe a na kojení mi jí přinesli až po 5 hodinách (!!!!!!!) když už sem si pro ní došla.Odpověděli mi stylem: nebřečela= nemá hlad. Dětský sestry fakt hrozný.Porodnice super. Kdo rodí poprví a nemá nikoho kdo by mu s kojením poradil tak ať zvolí ústí kde rozkojí snad všechny.
|
rcihelkova | 97241 |
1.6.2009 15:54:23
já tedy brala magnézko celý těhu a ke konci koňskou dávku kvůli hrozícímu předčasnýmu porodu( mimochodem zcela zbytečně- malá se narodila 37.týden , vážila 2100 a měřila 43 cm...) ale je fakt že mě břicho nebolelo potom...magnezko si můžeš koupit sama bez dr.
|
23.5.2009 7:39:41
Simi,no vidíš, 31.3. tam rodila moje kamarádka a byla moc spokojená. Já když tam rodila,tak nemůžu říct ani slovo. byla jsme tam moc spokojená.
|
22.5.2009 9:56:12
Ahoj Petruš, porodopis mám sepsaný v Ústí a doufám, že tam i porodím. Mají teď 3 týdny zavřenou porodnici, otevírají 15.6., tak snad malej nebude pospíchat na svět
Teplice jsou moje černá můra, opět jsem se o tom přesvědčila nedávno, když tam rodila kamarádka :-( NO ale kdyby to bylo dřív, tak se nedá nic dělat Dej pak vědět, jak jsi dopadla u dr. |
21.5.2009 10:10:02
Simi,dky!!!
Jména máte pěkný. mě se nejvíc z těch vybraných líbí Kryštof. Kde budeš rodit??? jsem zvědavá,co?? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.