| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Teplice

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2236  [Dalších 2056 >>]
Petra,Daliborek 06 + Péťa 10 70395
28.3.2009 18:21:13
Ahoj všem,
koukám,že to tu ožilo.Je pravda,že člověk vždycky nakoukne a pokud nic novýho,tak ani nepřispěje,tak to napravuju.

Simi,já rodila v Teplicích a byla jsme maximálně spokojená.Nemůžu říct ani slovo,jinam bych nešla,ale samozřejmě je to věc názoru.Celý porod se sestřičky chovaly hezky,po porodu na oddělení taky.Byla jsme úplně nadšená,protože jsme právě slyšela dost negativních věcí.

Jinak doufám,že se máte všechny dobře.my se včera vrátili z dovči,tak nic moc.~;((
MajaZrzka 29736
21.3.2009 18:48:51
Simi, druhý děti jsou jednoznačně za odměnu ~R^~y~
Sarah a Sam 05/08 66529
21.3.2009 7:46:19
ahoj tak jestli máte doktora z Ústí tak určo problémy dělat nebudou ~:-D Tak vám držím palce at máte vše v pohodě a hlavně zdravý dětičky ~:-D
Jinak na tom oddělení šestinenělí byli sestry které byly super a ochotné. Ale taky se tam našly takový který přišli přemile řekli, že kdyby jsme cokoliv potřebovali, tak at řekneme.No a když jsme náhodou potřebovali, tak dali pořádně najevo, že otravujeme ~;(( Je to fakt na koho se narazí.
Simi+Fanoušek06, Vojtíšek09 55844
20.3.2009 18:37:16
Míšo, já si jen tak dítě odnést nenchám, to bys mě musela znát ~t~~t~~t~

No a manžel byl i u prvního porodu, tak když jsem tam volala mi sestřička řekla, že stačí sepsat porodopis ve 32.týdnu a tam mi i vše řeknou ohledně placení a tak.

No stejně jsem malinko pesimista v tom, že určitě budu rodit v tom malování, tak se už psychicky připravuju na Teplice ~;((
Známá tam rodila předevčírem a opět děs ~a~ ale já se nedám ~y~
noemmi 66862
20.3.2009 16:35:27
Tyjo Simi, byla jsi vůbec v ústí? :)
Mě odnášeli dítko někam furt, sotva mi řekli na co, když jsem pak po porodu konečně vstala, tak jsem omdlela, byla jsem dost slabá a když jsem chtěla s něčím pomoct, vyslechla jsem si "chtěla jste dítě, tak se starejte". Citlivá duše šestinedělky zaplakala.
No ale podruhé to bude lepší, už budu vědět, co a jak, nebudu se tak bát, a tak vůbec, no. Takže už se toho nebojím:)

Jinak taky dostaneš arch papíru k zaplacení na pokladně. Pokud už tatínek u porodu byl, na kurz nemusíte, pokud nebyl, na kurz musíte (ale to doporučuju objednat dřív, než v tom 32tt, ne že by to nešlo, ale mají plno)

Tož porodům zdar, jdu žehlit:)

Jo, a zvládneme to všechny, co nám taky bude zbývat ~t~
20.3.2009 14:00:33
Majo, no někdy je to neplánované nejlepší :-) my plánovali, ale myslela jem že se zadaří stejně jako u Fandy min.za půl roku a hle, Juniora jsme počali hned druhý měsíc :-)

Mě se tedy v Ústí nestalo, že by malého někam odnesli. jen jednou, když mu dělali UTz kyčlí a to byl za 5 minut zpět.
Necháme se překvapit, co nás teď čeká.

Tajně doufám, že druhé dítko bude trošku klidnější než je drak co ho máme doma teď :-)
MajaZrzka 29736
20.3.2009 13:42:49
Simi, přesně - vyslechnout si je a udělat si to po svém :)
Akorát se tam člověk musí ozvat, že chce absolvovat některá vyšetření s dítětem, jinak odnášejí.

No, jak se to zvládá, já ani nevím, jestli to zvládáme. Prostě to neřeším, žijeme :) Kluci jsou hodný, starší je teda citlivka a vztekloun, ale mladší je za odměnu, skoro nebrečí. Většinu času jsme venku nebo se válíme mezi kupou hraček na zemi. Vaření nebo tak dělám zřídka. Domácnost holt beru jen povrchově. Manžel se stará hodně, tak teď, co odstavuju, tak budu mít i víc času jen pro sebe, tak to bude úplně super :)

Mladší je těžce neplánovanej :) Já se neuměla rozhodnout pro věkovej rozdíl, nakonec to dopadlo takhle. Teď jsem ráda, co taky jinýho :))))

Ať všechno dobře dopadne ~R^
20.3.2009 12:29:35
Majo a jak se to zvládá s dětmi takhle za sebou? Já jsem hrozná, teprve teď si nějak umím představit druhé dítko, když je Fanda už dost samostatný. No a i tak jsem na to zvědavá ~t~~t~

Já si vždycky sestry vyslechla a pak si to udělala po svém. každá tvrdí něco jiného, tak si pak vyber.
MajaZrzka 29736
20.3.2009 9:43:53
Simi, no jo, my to vzali hopem :) Mladšímu bylo včera půl roku, staršímu je 21 měsíců :)

S tím otcem u porodu, my to platili, ale nakonec to nikdo nechtěl vidět, ale rodila jsem císařem, možná jinak to kontrolujou. Dostali jsme takový arch papíru a s tím se muselo buď do Atria nebo do některé z pokladen zaplatit, dostali jsme potvrzení o uhrazení částky. Kdo už jednou rodil v Ústí, platí 300,- (resp. když už tatínek u předchozího porodu byla a kurz už jednou absolvoval), kdo ne 500,-.

Jinak spokojená jsem tam relativně byla, všude je něco, člověk si to nesmí připouštět (hlavně některé sestry), nebát se ozvat a hlavně se těšit domů :)
19.3.2009 18:42:45
Ahoj holky, taky mám radost, že to tu trošku žije :-)

Májo, dlouho jsem tě neviděla, tak ty už máš dva kluky? Téda :-) No my budeme mít taky druhého raráška, Fanda bude mít parťáka.

Míšo, já byla v Ústí max.spokojená, jak s porodem, který proběhl rychle (což je hlavně moje zásluha) ~t~~t~~t~ a pak jsem měla nadstandard tam byly všechny sestřičky (až na jednu) moc fajn taky.
tenkrát jsme dostali na kurzu složenku, kterou jsme měli ukázat při sepsání porodopisu. No a nyní půjdu na sepsání ve 32.týdnu, tak se zaptám jak se to platí (ale to ty už budeš mít odrozíno) ~t~
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2236  [Dalších 2056 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.