| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Teplice

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 2236  [Dalších 2046 >>]
noemmi 66862
19.3.2009 13:50:39
Koukám, tu to ožilo:)

Je zvláštní číst tu takto o panu Gerychovi, je to tatínek býv. spolužačky :) Ale super prý je.
Já rodila v Ústí před dvěma lety, a teda teď zpětně nic moc, doufám, že následující porod (taktéž v ústí) bude lepší...
Taky mám doktorku v UL, takže mě vzali, jinak prý neberou. Minule jsem ještě byla ústecká, a přišlo mi, že ty neústecké tam nevítají zrovna s otevřenou náručí. Pamatuju jak PA na kurzu říkala něco jako Máte možnost zvolit si, kde budete rodit, vybraly jste si ústí, a tady se to prostě dělá takhle. Bylo to takové zvláštní. No ale u porodu jsou jistě hodní na každého. Na šestinedělí raděj nevzpomínám, teď podruhé už budu vědět co a jak, tak snad se případným konfliktům vyhnu (bo občas to bylo fakt nemilé...). Ale je to opravdu o tom, na koho tam narazíme.

Jste mi připomněli, že musím jet ještě zaplatit otce u porodu, musí se to platit přímo v nemocnici (nebo jsem aspoň na tom papíru nenašla, jak to zaplatit přes účet) - termín mám cca za tři týdny, tak ať to mám v pořádku, že:)

A dál už si nepamatuju, na co jsem chtěla reagovat.

Hezký den
MajaZrzka 29736
19.3.2009 10:46:53
Simi, ať to dobře proběhne, no, v rámci možností :)

Jinak k Ústí - rodila jsem tam oba kluky, poprvé kvůli malování v TP, teď v září mladšího kvůli srdeční vadě (mladej Homola se mě prostě zeptal, jestli mi má napsat doporučení do Ústí, tak jsem hnedka řekla jo :) Na porodopisu jim to divné nebylo, ale jinak prý nikoho mimo Ústí neberou.

Klientky Gerycha jsou jistě výjimka, to je úplně o něčem jiném, je úžasnej :)
mondullaa 91994
19.3.2009 10:20:02
Simi, tak to me mrzi :( ale na druhou stranu ti zavidim, jses uz tak daleko a uz vis, ze je miminko zdravy...to me jeste tohle vsechno ceka...
drzim palecky aby te to prestalo trapit a bylo za chvili zase vse v poradku :)
Simi+Fanoušek06, Vojtíšek09 55844
19.3.2009 9:05:14
Mončo, tak super :-) a užívej si vycházek ~R^

Já mám momentálně bloklý kříž, takže si užívám :-( a to mě čekají ještě 3 měsíce do porodu :-(
mondullaa 91994
18.3.2009 10:00:56
ahojky Simi, tak jsem vcera byla u Cernyho neschopenku mi napsal a dal mi neomezene vychazky, ale rekl mi, ze nikam moc nesmim protoze chodi kontroly coz jsem nepochopila kdyz mam neomezene vychazky :) ale resit to nebudu.delal mi nejaky UTZ, nic moc nerikal jen ze dite je bez VVV a nic jineho, tak snad je vse ok, ale byl tam semnou i pritel, ten se zdesil a rekl, ze se uz tesi az pujdu ke gerychovi, ktery ma lepsi vybaveni atd...ale tak aspon mam ted jistotu ze to je zatim v poradku :)
14.3.2009 20:41:01
Mončo, tak držím palce. Dr.Černý mi před 3,5 lety také testy v prvním trimestru nedělal, ani je nenabízel. Ale dělá si sám NT screening ve 12.tt ( a vlastně všechna vyšetření)
UTZ jsem u něj měla na začátku, ve 12.tt, ve 20.tt a pak ve 31.tt. Což je standard.

U dr.Gerycha mám UTZ na každé kontrole a screening v 1.semestru dělá jako standardní vyšetření. Na velké UTZ si mě zve do nemocnice, kde je lepší přístroj. Samozřejmostí je pro něj i kardiologický UTZ na který posílá ve 21.týdnu k doc.Homolovi ~R^

Tak přeji ať se ti u dr.Gerycha líbí a jsi spokojená. dej vědět, jak se ti tam líbilo ~y~
moncaTp 94412
14.3.2009 19:58:43
Simi, tak jeste jednou dekuji za rady...jsem objednana na kliniku torneru ke gerychovi, tak se uz tesim a konecne semnou zacne nekdo neco delat...ja jsem ve 3 mesici a zatim mi ten cerny delal jeden UTZ a nic vic...takze porad nevim na cem jsem, jestli tam je srdce atd...ani ty testy ktery se maji delat kolem tretiho mesice nemam a vubec o nic nemluvil, tak nevim jestli je planuje...zacinam byt ztoho na nervy...ale jeste 14 dni a udelam jim papa...
13.3.2009 16:10:16
en jsem chtěla ještě napsat, že se to v ústecké porodnici mění z měsíce na měsíc. Kamarádka tam rodila teď v únoru a naprosto bez problémů ji vzali a je taky teplická a jak jsem tam volala já jsem popsala níže.
Takže za zeptání se nic nedá. A možná ikdyby tě teď odmítli bych tam zavolala ještě jednou kolem toho 30.týdne.
Sarah a Sam 05/08 66529
13.3.2009 12:56:37
JO ještě se tu ptala MONČATP tak já byla v těhu taky doma na neschopence a měla jsem vycházky neomezené. Chodím k dr Karnoubové.
Sarah a Sam 05/08 66529
13.3.2009 12:50:29
ahoj jsem vám sem nakoukla :-) Tak vám napíšu moje zkušenosti. Já rodila ted v květnu v Ústí, ale jsem Teplická a dostat se ted do Ústí je skoro nemožný. Já to měla doporučený od dr a ještě i přes známý a stejně u toho porodopisu byli dost nepříjemný.Jak viděli že jsem z Teplic, tak na mě hned vyjeli. NO nebylo to příjemný. Pak ale nějak ty doporučení přijali a pak to bylo ok.Ale řekli mi že stejně jestli přijedu a budou mít plno tak maj přednost ústečandy a mě můžou poslat jinam i přesto že tam jsem zapsaná. NO naštěstí plno nebylo a odrodila jsem tam ~:-D
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 2236  [Dalších 2046 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.