| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Náchod

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 2323  [Dalších 2153 >>]
Ulu,Kuba11/08 86155
19.4.2010 11:21:10
Markét, dík za ten sobotní typ~;) Koukám na to teda až teď, takže pozdě, ale my bysme stejně nešly. Byly jsme bez Kubíka, tak jsme makaly na zahradě. No a včera jsme byly s Kubíkem na pohotovosti (teplota 39 a na ručičkách se mu udělaly nějaký červený fleky .. - já už fakt nevím, my se z těch nemocí nevyhrabeme) Doktorka nevěděla co to je, prý asi něco vyrového a zítra jdeme na kontrolu k obvoďačce ....~d~
Markéta-M+F 41702
17.4.2010 9:23:00
Ulu...jestli koukneš a nemáš dnes co dělat,zapoměla jsem na to,že jsou tady dnes hasiči celý den.
My tam opolko jdeme,dole u hřiště.
Jsou to dětský hasiči,takže tam bude děti~t~~t~
Markéta-M+F 41702
17.4.2010 9:04:58
jj,je to pěkný dárek a taky jsem ho kdysi chtěla,ale peníze nebyli ani i na splátky.~l~
A ted jsem ráda za pekárnu~R^tu jsem si tedy už vybojovala~t~

Tak my máme asi po pračce~n~~n~~n~a jestli budeme kupovat novou tak i možná po dovolený~n~~n~ včera jsme tu měli potopu~l~,Martin ji opravoval do půl9 večerní a dnes ještě trochu teče~n~~n~ ale pere,uvidíme jestli ještě prodávají na tu naši letitou pračku nové těleso~n~~n~jinak to bude v prd....~n~~n~~n~
la estrella 48217
16.4.2010 20:34:30
No Thermomix není levná zálšžitost, ale byl to můj sen a vždycky jsem ho chtěla. No a byla i připravena vzít na splátky, nikdy bych to nedala. No a pak jednou manželovi rodiče, když jsem čekala Dandu, udělali šok akci a koupili nám ho, bylo to jakoby za více příležitostí najednou a dohromady pro oba, ale udělalo to radost. Je to rpima věc, ale jak říkám, musí se fakt člověk naučit a dělat s tím.
Markéta-M+F 41702
16.4.2010 17:20:24
Tak jsem na ten thermomix koukala,ten si chtěla koupit moje máti,ale cena ji odradila. Tak jsem ráda za tu moji pekárnu a mám mín o jednu nulu na ceně~t~ ale i ručně je knedlík rychlej. On nepotřebuje tolik míchání,jako klasické těsto:-)

JJ ,adržbach je už pro větší děti,ale máme krosnu na Fandu ,tak to snad pujde a tuším,že tam jsou hlavně lodičky. To prostě letos padne,jo a taky dobrý tip jsou jeskyně~R^~R^
Byli jsme tam 3 roky nazpátek a bylo to super,ted už by z toho měl Mates taky větší zážitek a byli tam taky lodičky~R^

Bych si to měla někam psát~j~
la estrella 48217
16.4.2010 17:17:29
jo jo, to asi bude, vidíš, to mě nenapadlo,
Markéta-M+F 41702
16.4.2010 16:52:02
Estrel...já knedlík tedy těsto dělám v pekárně,to je asi něco podobného,ne?
la estrella 48217
16.4.2010 14:39:40
Thermomix je od Vorverku... je to robot, mixér, i vaří normálně jako hrnec na plotně a pak jako parní hrnec. Je to rpima věc, na pomazánky, vařím polévky, pudink, pribiňáky, mléčnou rýži, krupicovou kaší, udělá těsta, no je úžasný. Ale musí se používat, aby se vyplatil. babička ho má jen na ozdobu, to mi pak přijde jako vyhozené peníze.
Ulu,Kuba11/08 86155
16.4.2010 14:18:15
Estrell, ten thermomix vypadá zajímavě, fakt jsem o tom nikdy neslyšela ...~d~
Ulu,Kuba11/08 86155
16.4.2010 14:04:22
Ale to já vařím .... myslím, že docela i obstojně, jen mě to nějak nebaví. Teda nebaví .... když bych na to měla čas, tak baví, ale čas není, tak se snažím vařit takový rychlejší jídla. v závěru jsem zjistila, že ten knedlík je docela rychlovka, tak pro vedlký úspěch bude teď o víkendu zas - s kačenou ( no a zas budu mít od knedlíku na nějakej čas pokoj :-) Jinak jsem ho jenom kupovala. Ikdyž u nás se hlavně jí rýže, těstoviny, brambor.
Ádr je taky super, ale už na větší děti - s kočárkem si to tam nedovedu moc představit~t~
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 2323  [Dalších 2153 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.