Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Ulu,Kuba11/08 | 86155 |
16.4.2010 13:59:43
thermomix - to slyším poprvé. Co to je??? Hned to jdu vyhledat
|
Markéta-M+F | 41702 |
16.4.2010 13:58:51
Ulu jj,do Pekla to je pěkná procházka a na černou horu se chystáme taky,jak ted bude po opravě lanovka.
Už v loni jsme chtěli jet do Adržbachu Holky,no tedy mě překvapujete,jsem myslela,že maminy od dětí vařej a s knedlíkama,jsi mě pobavila Ulu a jíte knedlíky,ty je jinak kupuješ? Rajská,mňam,tu často nevařím,ale jednou do měsíce je,ale tu většinou z kolínkama. Já jsem tedy vyučená kuchařka,vařím a jím všechno,ale děsně nerada vařím Knedlíky mám nejradši domácí,ale taky koupíme rychlovku,hotové Moje babička dělala nejlepší domácí knedlíky a se svíčkovou a králíčkem,to byla bašta. |
la estrella | 48217 |
16.4.2010 13:27:58
stránku neznám, mrknu na ni...
rajská vypadá i slibně, snad dopadne... a na knedlík mám thermomix, takže paráda, jinak ybch je nepatlala, ale ten robot sám udělá těsto, já jsem rozdělím na dva díly a v tom samém uvařím, fakt jednoduché... |
Ulu,Kuba11/08 | 86155 |
16.4.2010 13:09:31
Nebo pro inspiraci www.kudyznudy.cz - ale to asi znáte .....
|
Ulu,Kuba11/08 | 86155 |
16.4.2010 12:52:37
Taky záleží jaký výlet člověk vyhledává. Jestli s nějakým cíleným programem (jako ta šťstná země atd) nebo jen procházka. To mě pak napadá třeba Peklo, v Náchodě na zámku medvědi, výlety lanovkou na Černou horu, Dobrošov, Orlický hory, Krkonoše, ... Já už se nemůžu dočkat až někam vyrazíme
estrell, já zas minulý víkend dělala poprvý v životě houskový knedlík (manželovi jsem ho slibovala 4 roky a musím se pochválit, že se povedl) rajskou jsem teda nedělala nikdy (co nejím, tak nevařím) ale jak je Kubík, tak budu muset začít vařit i věci co jsem doposud nedělala,hmmm to bude |
la estrella | 48217 |
16.4.2010 10:41:47
Očkování - my máme žloutenku, tu jsem dávala před školkou, pak máme pneumokoka a meningitidu. Do budoucna uvažuji o těch neštovicích a asi letos dám ještě teď klíšťata. Přece jen jezdíme docela dost, chceme stanovat, se školkou jsou pořád v lese, tak t asi opodstatnění mít bude.
Výlety - já jezdím strašně ráda, nebaví mě sedět doma na zadku, s Dančou jsem pořád někde byla, ale teď se dvěmi dětmi je to složitejší, tak sjem zvědavá. Halvně už nevím, co podnikat, už mám zásobu vyčerpanou. Ale ono když jede někdo ještě s vámi, tak těm dětem víceméně je jedno, kde jsou, hlavně, že mají společnost. Zoo pak absolvujeme 4x, pokaždé s někým jiným. Na Slavětín mrknu, obora s daňky je i v Náchodě. Do ŠŤastné země jezdíme také, ale na konci léta, je tam slámová slavnost, tak to tak máme každý rok. Ale nebránila bych se letos tam jet vícekrát. Westernové městečko bych taky ráda, ten Šiklův mlýn mě láká, jen je to na přespání, je to docela dálka. Dělám rajskou a knedlík, docela bojím bojím, já ji dělala asi 2x v životě a jinak moc omáčky neděláme, takže jsem zvědavá a snad to bude k jídlu. A večer chci zkusit buchtu - Nebe v hubě, je to příšerný název, ale pod tím ho najdete na mimi bazaru. Já to chutnala a je to moc dobré, halvně tedy manžel si liboval, tak ji udělám k snídani. ZOO zítra?? Závidím... my jedeme na narozeninovou oslavu do Turnova. Trochu váhám, kvůli Ríšovi,a le tepltoy nemá od úterý, vyrážka je už skoro pryč a má jen kašel, spíše sušší, a to tak, že zakašle třeb 4x přes den a pak spíše v noci, ale zase Danielka se těší moc a moc, tak se to pokusíme nějak zvládnout. Dnes už jdu s Ríšou pro Dandu, bude spát v kočárku, a zítra má být hezky, tak snad to půjde. |
Markéta-M+F | 41702 |
16.4.2010 6:40:48
Do ZOO se taky chystám,říakala jsem tuhle sobotu,že bych jela,tatku nemáme doma a má být prý hezky.
Jinak v žádné oboře jsme nebyli. Na výlety nějak já nejsem. Ale ted z Jara jak bude tepleji,se chystáme do štastné země a letos už bych chtěla vesternové městečko a lodičku,nějaký parník,jen nevím kde tohle hledat Jinak výlety tady kolem jezdíme do těch Ratibořic,jinak nevímspíš koukám po akcích na zámku atd. tady ve městě je i dobrý dětský hřiště a to na lítání Matesovi stačí. Jinak my máme takové malé hřiště před barákem,takže si tu i docela vyhrajou a nemusím nikde camprovat. Ale v sobotu bych někam razila ještě kouknu jestli najdu třeba místo toho ZOO nějakou akci. |
Ulu,Kuba11/08 | 86155 |
15.4.2010 22:01:06
Řešíte očkování neštovic. já slyšela, že to očkování není 100%, ale jak u koho... Já na neštovice očkovat nenechám. Máte nějaký nepovinný očkování??? my zatím Synflorix a o ostatním se chci poradit s doktorkou ....
Oboru u Nováče znám. Párkát jsem tam byla - teda ještě jako bezdětná, bývalo tam dost dětí a myslím, že jim se to líbí ... Ve slavětíně je obora s daňkama - předevčírem jsem to viděla poprvé - docela pěkně velký stádo Jinak typy na dětské výlety zatím budu jen sbírat od ostatních - ještě jsme s Kubíkem pořádně nevýletovali )teda jako,že by z toho něco měl) Letos se chystáme na kolo, tak uvidím, jak se mu to bude líbit Do ZOO se taky chystáme, byly jsme tam na podzim a to Kubu teda ještě fakt nebralo. |
la estrella | 48217 |
15.4.2010 21:47:02
Naše Daniela by to nesnesla, rozdrbala by to, toho bych se děsila. Uvidím. Původně jsem chtěla stejně, když oočkuji, pak jít tu imunitu k někomu vyzkoušet a vidělo by se.
Holky, už jste byly letos v ZOO?? Kam jezdíte s fdětmi na výlety?? U Nováče je obora s jelenem a divočáky, byli jste tam ěnkdy? |
la estrella | 48217 |
15.4.2010 21:45:27
hodně dětí má imunitu po očkování, ono je to u každého jiné, někdo má neštovice i dvakrát třikrát za život, prostě si tu imunitu na poprvé nevytvoří, stejně jako s očkováním. Pro mě je důležité i jen to, že bude mít mírnější průběh.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.