| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Orlicí

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 7653  [Dalších 7583 >>]
zan 24093
16.8.2010 11:30:28
aha už chápu

a plavání mi působíme jen v Lanškrouně tady v ústí to má někdo jiný a v české pokud to tam ještě stále tak to má Andgelika Nováková, ale ona konkrétně mi vůbec nesedla jako člověk ani jako instruktorka s českou a ústím nemám nic společného na Angeliku mám číslo a je na netu ústí ti můžu kdyžtak zjistit tady na bazéně až tam půjdu takže se rozmysli kam a od kdy chceš chodit
Evís+3 ks 42663
16.8.2010 10:09:39
Žan, s těma kočkama, jak jsi psala, že tu máme moc místa, tak jsme si pořídili další obyvatele:-):-)

Mně je to celkem jedno kam. To jsem netušila, že je to i Ústí a Třebový.

zan 24093
16.8.2010 9:24:29
kurnik ten už je velkej děsně mě zaujalo jaký mají všechny vaše děti krásný oči ..z fotek řvou všimněte si nás ~t~

nějak sem nepochopila to stím, že máme nějak moc prostoru ~f~
a plavání ? chceš jezdit do Lanškrouna k nám nebo tady do ústí nebo do české třebové ? u nás by to bylo někdy ke konci září kdy kurzy začínají ale netuším zda je ještě volno myslím si že šéfová měla docelaproblém tam někoho natlačit zjistím co se dá ale ted je na dovolené čili až se vrátí
Evís+3 ks 42663
15.8.2010 23:05:56

a celej trojlístek

Evís+3 ks 42663
15.8.2010 21:48:50
Vy nejvíc kecáte o víkendu, kdy já jsem mimo drát~:-D

Žan, jasně, už mi přišlo, že tu máme ňák moc prostoru~t~~t~~t~

Jo a abych nezapomněla. Chtěla jsem se tě zeptat na plavčo. Uvažuju, že bych s Lojzou začla chodit, když budu mít oba starší ve školce už. Neposlala bys ňákej kontakt, abychom se mohli případně přihlásit?~x~

Ali, on není zas tak strašněj, jako ňákej nepříjemnej normálně, ale při porodu je prostě dle mý zkušenosti děsnej no~l~

Bagmat, ty jo já měla před rokem taky termín v říjnu:-). A bydlíme taky v chaloupce a taky kousek od Žamberka~:-D

Jo a kočka rodila v pohodě, akorát za mnou furt chodila a asi chtěla, abych to odrodila za ní~j~
bagmat 106122
14.8.2010 19:06:27
Bydlím kousek od Žamberka v Klášterci a v chaloupce a bydlí se tu moc pěkně, jen ta dopravní dostupnost stojí za prd, bez auta se odtud člověk ani nehne, tak ta nafta leze trochu do peněz.
Alenka+Verunka+Matyášek 42470
14.8.2010 12:21:26
Nene, nechodí se do porodky, ale já začla doma víc krvácet, tak jsem byla u svýho gynekologa, dostala léky, pak u něj kontrola, nic moc a poslal mě na kyretáž....v nemocnici mě primář prohlídl a řek, že s kyretáží počkáme a zkusíme ještě léky a on si mě pozval na kontrolní Uz právě na porodnici. Normálně se po propuštění chodí až po 6-nedělí k vlastnímu gynekologovi
zan 24093
14.8.2010 9:44:30
jé to je hezký jak to máš naplánované ~:-D bydlíte v baráčku ? a jste z ústí ? ~f~ sem zvědavá baba což ~t~
bagmat 106122
14.8.2010 9:25:54
Termín mám až koncem října, pohlaví si chci nechat až jako překvapení, ale na dnešek se mně zdálo, že máme krásnou holčičku, už mně s toho pěkně hrabe, ještě nemám skoro nic pro miminko připravený, tak ony ty dva měsíce utečou jako voda, zítra bude manžel malovat místnost vedle kuchyně, byla to taková pracovna mezi kuchyní a obývacím pokojem a teď tam dáme postýlku, přebalovák, no všechno na mimčo, v úterý z bráchou vybrousíme starou podlahu, pak to má prý týden schnout a zatvrdnout a pak už můžem stěhovat - tudíž připravovat na příchod mimča, pak už začnu prát dětské oblečení, docela se na to těším.
zan 24093
13.8.2010 21:15:29
je fajn že s tebou jde kámoška ať se za tebe kdyžtak rve jako zvíře a ted pouštěj 4 den když je vše v pořádku a pokud bude mega nával budeš ten 4 den stát na chodbě už od rána s batohem a miminem ~:-D sto pro a kdy máš termín
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 7653  [Dalších 7583 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.