Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
zan | 24093 |
13.8.2010 21:13:47
no já s ním žádnou osobní zkušenost nemám a v podstatě jsem o něm jen slyšela pouze jednou jsem hop zahlédla že se tam mihnul ani na vizitě sem ho snad nikdy neměla ...nebo byl tak nenápadnej že si ho nepamatuju ...čili jen tlumočím co kdo povídal
každopádně kamarádka teď měla včerejší velmi živou zkušenost ,ale byla usměvavá a v pohodě i když rodila za pomocí dle (jejich slov) chladného černocha |
bagmat | 106122 |
13.8.2010 17:50:33
Děkuji za reference, tak na Dr. Tangishaka dám bacha, ale já mám takovej pech, že ho tam budu mít určitě celej porod, ještě, že kamarádka půjde se mnou - je to taková fajn holka a nic nenechá jen tak, tak už jen ten pocit, že tam bude (chlapa bych tam nedostala ani heverem).
Jinak koťátka jsou nádherný, doufám, že kočičí matka měla porod v poho. Alenko, ono se chodí na kontrolu, pokud je něco v nepořádku do nemocnice? Já myslela, že odrodím a do třech až pěti dnů, (už ani nevím kolik dní jsem tam před čtrnácti lety byla, ale asi pět), domů a další kontrola až u svej gynekoložky, tu já mám v Letohradě a suprovou. |
Alenka+Verunka+Matyášek | 42470 |
13.8.2010 17:36:19
Holky, díky
náš kámoš Tangishaka včera jsem byla v porodnici na UZ (měla jsem tam nějaký zbytky, tak mi hrozila kyretáž, ale je to OK)....a kdo mi ho nedělal??.....Kristian a Žan s tím vyšetřením od něj, něco na tom bude.....mě dělal jen vaginální UZ, ale bylo to divně nepříjemný, to vůbec neznám, když mi dělal kdy vag. UZ kdokoli jiný, tak úplně normál, tohle bylo divný.... Ale překvapil mě, byl docela příjemnej! Bavil se se mnou, říkal, že není ani poznat, že jsem krátce po porodu, že vypadám v pohodě, že jindy jsou mamči takový unavený a oteklý a já prý ne (no zvláštní.....) |
zan | 24093 |
13.8.2010 11:48:47
Evi aby vás chaloupce nebylo málo což ?
|
zan | 24093 |
13.8.2010 11:48:22
Ali všechno nejlepší k svátku i od nás
a pro ty co budou teprve rodit mám te´d dvě kamarádky v prodnici o obě byla nemile překvapená z Mudr Thangischaka ( nebop jak se to píše:o)) )jedna už má porod za sebou a byla prý neskutečně chladný a takový jako by ho to snad ani nebavilo a a druhá povídala že vyšetření od něj je děsný ale jinak prý jsou všichnio moc super a fajn obě říkají totéž ..takže černoch je tam asi opravdu jedna z černých ovcí oddělení |
Evís+3 ks | 42663 |
13.8.2010 8:51:30
Nj, máme
Ali, přeju všechno nejlepší k svátku |
11.8.2010 8:26:18
jé, krása!!! Já mám kočky moc ráda (víc než psy)....nevěděla jsem, že máte takovou krasavici?!
|
Evís+3 ks | 42663 |
10.8.2010 19:57:43
|
Evís+3 ks | 42663 |
10.8.2010 9:23:41
Ali, jo, to je on! Jsem si nemohla vzpomenout. Ten byl fakt hroznej, i byl takovej docela nepříjemnej ve smyslu, jaktože jsem ještě neporodila. Byla jsem tam od rána a malej se narodil ve 22.30. Mně odtekla plodovka a ten porod se mi rozjížděl prostě pomalu. Prostě blbec! Ono teda asi i hrálo roli to, že jsem s sebou neměla M, páč musel doma hlídat děti.
|
10.8.2010 9:20:12
EVI - znám, Kristian Tangishaka....nebo tak nějak, toho jsem měla při porodu Verunky a taky nemám dobré vzpomínky na něj....hlavně si myslím, že mě špatně zašil vnitřní potrhání, šil mě přes půl hodiny, bolelo to příšerně a byl nervózní, stejně mě za pár hodin po porodu čekala revize kvůli krvácení...myslím, že to bylo kvůli tomu jeho šití....
Honza říkal před porodem Matyho, že jestli tam bude zase ON, tak že ten mě teda rodit nebude! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.