Přehled receptů
Moje recepty |Naposledy vložené
Sváteční dny jsou u nás vždy spojeny s tradičními pokrmy, kterými si můžeme umocnit čas pohody v době volna. Stejně to mají i lidé s některou z alergií na jídlo, jakou jsou například celiaci, pro které je určen níže uvedený recept.
S blížícími Velikonocemi narůstá počet vyhledávaných receptů, které by nám s tradičními pokrmy pomohly. Tentokrát si představíme tradiční recept z bezlepkových surovin.
Pokud si budete chtít na svůj stůl položit sladkosti ze své vlastní kuchyně, určitě zapátráte po receptech sušenek. My bychom vám rádi tentokrát představili sušenky ze suroviny, která není zcela typická pro mlsání.
S blížícím se Silvestrem většině mlsných domácností dochází vánoční sladkosti. Pokud začínáte přemýšlet, čím zbylé vánoční cukroví doplnit, můžete zkusit recept na netradiční bezlepkové sušenky, medovníčky.
Pří vánočním pečení se takřka žádná kuchyň neobejde bez tří základních surovin, které každému cukroví dodají jedinečnou vůni Vánoc, je jimi kokos, mandle a ořechy. Nyní si ukážeme rohlíčky připravené z ořechů.
Pro vánoční cukroví jsou typické nejen surovin, ale i tvary, které jim dáváme. Mezi nimi jsou zaručeně nejpopulárnější rohlíčky. Nyní se podíváme na variantu z kokosu
Jak připravit jeden z neoblíbenějších slovenských pokrmů pro celiaky...
Pokud netrpíte žádnou alergií, víte, že jde uvařit takřka ze všeho, co dům dal. Horší to mají ale ti, kteří připravují pokrmy i pro jedince s alergií na lepek. Tady mají celiaci jednu inspiraci k dobru.
Naprosto úžasné - a nejlepší jsou, až se rozleží. Tedy pokud vydrží 1 - 2 dny... ale ony fakt nevydrží :-)
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Aneb jak praví lidové přísloví: před heřmánkem smekni, před bezinkou klekni....
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997