Re: Pomaly hrnec vs. remoska
Jsou to dvě nesrovnatelné věci, prostě řekla bych, že potřebuješ obě věci - jak remosku tak pomaláč
Aspoň já to tak mám
V remosce je vše hotové rychle - křupavé ... v pomalém hrnci se to dělá pomalu- nemusíš u toho být a podlívat, nepřichází to tolik o vitamíny, vše zůstává mnohem více šťavnaté - děláš tam klidně dohromady brambory, maso a zeleninu ...
Prostě fakt dvě rozdílné věci. V pomaláči dělám rovnou omáčky a masové kuličky, rizoto, maso na bramborách ... v remosce spíš peču kuře do křupava. Takže střídám podle toho co chci uvařit.
Z pomalého hrnce to nebude mít nikdy kůrku jak z remosky ... je to tam spíš polovařené... když necháš víc dopéct tak vepřové maso je lehce zlatavé, ale kuře je lepší dodělat pod grilem třeba.
Nicméně na takové to "samo vaření" že to tam nasypeš a jdeš na 3 hodiny pryč je to super.
Odpovědět