5.1.2011 17:42:27 MishuI
Zaměstnavatel vyděrač - tipy na vylepšení hospody
Brácha se mi svěřil,že jim zaměstnavatel dal úkol-vymyslet tip na vylepšení a pozvednutí restaurace do "původní slávy".Pokud nic nevymslí,budou zamšstnanci pokutováni dvěma tisíci.Pokud vymslí "hloupost",je pokuta stejná.Že je tohle jednání minimálně nemorální,ne-li přímo nezákonné,nemá cenu řešit.
Napadá vás něco?Je to docela velká restaurace,s nekuřáckou částí,s letní zahrádkou a dětským hřištěm.Přes obědy meníčka,cca 8 druhů jídel plus 2 polévky.Jídlo s sebou lze.Nenapadá mě NIC,maximálně pití s sebou,což se hodí třeba v létě(kafčo s sebou a jde se s prckem na hřiště).Díky za tipy
Odpovědět