5.1.2011 21:24:15 Winky
Re: Zaměstnavatel vyděrač - tipy na vylepšení hospody
jedna dražší restaurace u nás má přes obědy 3 druhy menu - za 88,- za 99,- a za 111,-Kč, jedno je obvykle bezmasé (dávají si to hodně ženské). A je to dobrota, takže za ty peníze ví že se najedí dobře, a levný oběd leckoho naláká na dražší večeři v tom samém podniku když ví že se tam dobře vaří. Taky dávají obědy s sebou (nerozváží teda, ale cokoli jde po telefonu objednat do krabičky s sebou, je to bez přirážky za tu krabičku, protože jim zase odpadne obsluha u stolu a mytí nádobí).
V jiné restauraci mají zase "coctailové úterky" - ačkoli to není levné pití, je to docela originální a ten den je každý 4. drink zdarma.... bývá docela plno.
Základ je ale dobrý kuchař, rychlá obsluha a styl "všechno se dá zařídit" (a ne "samotný hranolky vám nedáme" nebo "salát jen ten co je v menu, na přání vám ho nenamícháme!" a jiné, to mě dokáže spolehlivě otrávit).
Odpovědět