5.1.2011 18:31:37 Teraza Horáková
Re: Zaměstnavatel vyděrač-tipy na vylepšení hospody
štířice... my si takhle do některých restaurací pro jídlo jezdíme, přes den mám docela dost práce a schůzek a už dávno jsme zjistili, že ty hospodské porce jsou pro nás jídlo nadvakrát
), navíc většinu těch restaurací mám cestou. Dobrý je jídelní lístek na netu, juknu a vím, pro co jedu, nebo si tam zavolám a objednám.
Mně vadí, když v restauraci vracím jídlo. Objednám si dětskou porci za 70 % a dostanu brambor plný talíř... tak to fakt nevím proč.
Jinak filtrace restaurací u nás tedy probíhá neustále... ale už mám v okolí zmáknutou - restauračku, kde dělají dobré omáčky, vepřovou, takové to hutné jídlo, tu jinou, kde právě najdu jídla s rýží, saláty, vegetariánská jídla, nebo lehčí jídla, tj. těstoviny, a jednu, kde grilují excelentní hamburgery a kuřata ....
Odpovědět