13.10.2012 17:53:02 fillantropus
Domácí jablečná přesnídávka pro děti
mám tu větší množství jablek, různě strupatých a ohňouslých, ale chuťově výborných. Nestihnem to zpracovat. Ráda bych vyrobila jablečnou přesnídávku na zimu. Můžete mi prosím napsat nějaký váš recept ? A to všechno včetně postupu zpracování-jak zavařit krok po kroku. Nejsem zvyklá zavařovat. Chutnají nám ty velké z Lídlu. Všimla jsem si, že tam dávají jako konzervant kyselinu citronovou. Bylo by vhodné i sem přidat třeba větší množství citronové šťávy ? Bude to k něčemu dobré ? Doufám, že Angrešt čuje diskusi o vaření a ozve se. Také bych nějaké zpracovala ráda třeba se skořicí, se zázvorem. Miluju jablka na tisíc způsobů. Děkuju.
Odpovědět