23.12.2012 7:57:01 Babsi+2
Re: Jak správně rozmrazovat maso a skladovat potraviny?
Já na nočním rozmrazování taky nevidím nic špatného.
Kdybys viděla, jak skladuje hotové jídlo náš děda, to by ses teprve divila-ve spíži! Protože spíž je přeci dobře postavená, na severní straně a je studená (v létě asi těch 10°). Nerada tam jím. Raději vaříme my, z přinesených surovin a když tam jedou děti na prázdniny, nakoupíme, navaříme a jedem domů. Naštěstí se alespoň v mytí potravin o dost zlepšil, když tam začaly jezdit děti.
Na druhou stranu-nikdy jim nebylo špatně. A já si stejně říkám, že děckům trocha těch bacilů jednou za rok nemůže uškodit (máme celkem odolné děti, mít věčně nemocného prcka, tak ho tam nedávám). Více by jim uškodilo, kdychom se s dědou rozhádali.
Odpovědět