Re: Snídaně (švédské stoly) a svačina s sebou
předesílám, že i já dávám přednost konzumaci lokálních surovin, nicméně
jako projev buranství a zaprděnosti považuju především koukat někomu jinému "do talíře", zda tam má místní nebo dovežené jídlo - to je ukázkový příklad maloměšťáctví
je tak těžké pochopit, že někomu je gastro turistika lhostejná (prostě mu je u zadku, jestli pojídá májku nebo foie gras a přesto si chce užít cizí zemi, ať už moře, hory, památky či že pro někoho je - dám příklad cena housky v italském kempu!! 70 centů v porovnání s cenou rohlíku - prostě vysoká?
To, že nemám na "rozhazování" za místní, v drtivé většině více či méně dražší, komodity, znamená, že se mé děti nikdy nepodívají k moři a musím celý život zůstat v kempu na Mácháčí????
Odpovědět