Pokud zbyde jídlo na druhý den, dojídáme, nevyhazujeme. Třetí den už ne, to by to už asi všem lezlo i ušima, ale stejně vařím tak, aby se to dojedlo maximálně ten den následující. U pečiva mám přesnou představu, kolik toho kdo sní,nakupuju přesný počet kusů, takže tam nezbývá na druhý den nic. Respektive když nakoupím i na snídani druhý den, nikdo s tím nemá problém, protože nakupuju odpoledne v obchodě s vlastní pekárnou, tzn. ráno je pečivo vlastně jen půl dne staré. Když nakupuje manžel, občas nějaký ten rohlík zbyde, tak bud rozpeču se sýrem a šunkou, nebo usuším na strouhanku. Starý chleba taky suším, vozíme ho pak ke tchánům pro králíky. Nikdy jsem nepochopila, jak můžou někomu chutnat rohlíky rozmražené. Pokaždé, když jsem to zkusila (tedy 2x ) byly nepoživatelné. A to jsem je prosím do toho mrazáku podle rad zkoušela dát i čerstvé.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.