Tak prioritně se snažím uvařit toho potřebný počet porcí - ne vždy se povede, nikomu z rodiny nedělá problém jíst drughý den či tentýž den k večeři totéž. Navíc já si nosím do práce jídlo v krabičce, takže o víkendu často vařím +1 porci a tu si pak vezmu (v pondělí ze soboty, v úterý z neděle). Některá jídla nejíme tak, jak jsou podávána první den, ale zbytek přemiklíkuji na něco jiného. Např. K obědu je pečené kuře, zbylé maso a šŤávu využiji a udělám - s přidáním rýže a zeleniny - drůbeží ryzoto. K obědu je knedlík, maso, špenát. K večeři udělám palačinky, naplním špenátem, posypu sárem a zapeču. Druhý den k večeři hodím na knedlíky vajčko a je večeře. Maso většinou nezbývá, pokud ano, nakrájím na tenko a dám do chleba na sváču. Od oběda zbydou bramboru, udělám selskou omeletu atd atd. Jídlo seu nás nevyhazuje, děti odmala učím, že si mají na talíř dát tolik, kolk sní a raději si přidávat, než nechávat zbytky. Pokud něco zbyde na talíři (jsou to množství 1 lžíca a pod.) hodim ke spímu jídlu. Pokud zbyde v hrnci, pekáči - využji dle vše uvedeného...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.