26.9.2015 16:46:39 Carollyn
Re: červený blivajz a další katastrofy
Nejvetsi blivajz,ktery jsem kdy vytvorila mela byt slavnostni vecere k manzelovym narozeninam. Uzeny losos s krevetami v omacce z whisky,se smetanou,to cele nalite na testovinach. Zni to lakave,jedli jsme to u znamych a chutnalo to bozsky... Ale v receptu byly drbne nesrovnalosti,ktere z toho udelaly nepozivatelnou smes. V receptu bylo:2 dl whisky. Po dlouhem dumani jsem usoudilay,ze jsou to 2 deci. Alkoholu jsmecdoma meli diky darum od pribuznych dost,tak jsem to tam nalila. Hmmm,dalsi rada byla:privedte whisky TEMER k varu. Tak jsem to udelala,v te dobe jsem jeste byla nezkusena a nevedela,ze alkohol se musi vyvarit. Dobtoho jsem nahazela lodosa a krevety a vysledek byl ten,ze se to nedalo zrat!!! Proste clovek byl opojen vypary,jenom to cichal. Surovin asi za 500 kacek,vsechno slo do zachodu a byli hladovi. Od te doby jsem si na ten recept uz neroufla,i kdyz se moje kucharske umeni hooodne zlepsilo.
Odpovědět