27.9.2015 11:11:52 Senedra
Re: červený blivajz a další katastrofy
Já si nedávno říkala, co nám to tak doma pěkně voní a ony brambory - ale ne v troubě, ale v hrnci... už měly i kůrku, při konzumaci jsem vzpomínala na dětství a brambory pečené v horkém popelu.
Jinak u mě platí přímá úměra - čím víc mi záleží na tom, aby jídlo chutnalo dobře, tím snadněji se něco pokazí. Asi jako když jsme na Boží hod vánoční málem naservírovala nedopečenou husu ( zachránila mě maminka, která jí šla porcovat a rychle ještě přidala teplotu v troubě a husičku šoupla dobvnitř dopéct) a nejrychleji se ztratil jablečný závin, který jsem spáchala jen proto, že jsme v lednici našla pozapomenuté listové těsto.
Teď jdu zkusit lasaně, většinou je dělá manžel, ale má jinou práci ( něco, co hodně chci na zahradě). takže ho nebudu prudit a mažu k plotně.
Odpovědět