Re: Krupicová kaše od 6 měsíců
"od rodičů jsem dostala vynadáno, že mám udělat klasickou krupičku do mléka. řídkou a dát do lahve. že prý nám to taky tak dávali."
Vynadáno? To je síla. Já tedy byla krmena flaškou kravským mlékém už v šestinedělí, pěkně v invervalech X hodin, dále mě nechávali vyřvat, abych si posílila plíce, zásadně mě nehůšali, abych si nezvykla, a tak dále. Takže cokoliv je podepřeno argumentem "taky jsme to tak dělali", má u mě jen malou šanci, i kdyby to jinak byla rozumná věc. Což tohle tedy není. Obilnou kaši můžeš udělat nějakou stravitelnější (jáhly, rýže,...) a nemléčnou (vždyť stále kojíš). Bílý jogurt dát můžeš, tam proběhla fermentace, je stravitelnější než mléko. S mlékem bych ještě aspoň do roka počkala a potom se snažila sehnat nějaké opravdové - čerstvé, průmyslově neošetřené.
Odpovědět