Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kivík | 99966 |
27.3.2018 8:31:34
To máš pravdu, o té iluzi. To bylo s předchozím klukem. Nějak se prezentoval a pak se ukazalo, že je to naprostý prototyp člověka, kterého fakt nechci. Jenže když člověk místo chlapa vidí urážlivého ufňukánka, jde to ukončit snadno. Po citové stránce to bylo hned za mnou. Jenže tohle bylo jiné, lhal mi o tom, co dělá, ale ne o tom, jaký je. Rozuměli jsme si. A já mám strach, že se už nenajde nikdo, s kým si budu tak rozumět a zároveň v tom bude chemie. Vždy je to buď jedno nebo druhé
|
bromelie | 68805 |
27.3.2018 8:23:07
V prvé řadě si pobreč a trochu truchli. Nelituj se. Ber to jako tu malou část života, která byla hezká, víceméně je to dar. A hlavně začni být sama pro sebe. Uč se být sama se sebou, věnuj se sobě, zkus se věnovat nějakému koníčku, začni dělat něco nového. I když tomu teď asi nevěříš, něco hezkého zase přijde
|
Kivík | 99966 |
27.3.2018 8:20:41
Jistoty se teď hodí, děkuju
|
Kivík | 99966 |
27.3.2018 8:18:42
Ale to já mám přátelé, hobby, pořád někde běhám. Ale potrebuju prostě toho svého člověka. A když tu žádný není, nevím, s kým se rozdělit a o radosti i o starosti.
|
Kat | 121378 |
27.3.2018 8:18:41
Kiviku, 1.den?!?! Jsi geroj!!!! Jedina jistota je - prejde to!!!! Proste bude lip.
|
Kivík | 99966 |
27.3.2018 8:17:04
Bohužel. Ale dneska je druhý den a je to trochu lepší. Snažím se myslet na to, že malý děti mají tátu zpátky doma, což trochu pomáhá. On má vážně kliku, i přes to všechno na něj doma čekají.
|
Kivík | 99966 |
27.3.2018 8:15:12
To vůbec není špatný nápad, s tou brigádou v hospodě. Aspoň bych se zabavila a poznala nové lidi zkusím se tu pozeptat. A ano, mám kamarády i rodinu a včera se mi dostalo podpory ze všech stran. Kromě vás tady kamarádi po telefonu, odpoledne jsem dostala horkou čokoládu a sušenky u babičky a ujištění, že se určitě objeví ten správný člověk. A babička s dědou to musí vědět, mají za sebou už přes 50 let pohodového manželství a večer mě ještě kamarád vytáhl na pivo mám kliku. ale stejně pořád cítím hroznou úzkost. Už aby to bylo za mnou.
|
Osamělá vydřička | 149085 |
27.3.2018 7:30:45
Já jsem si tehdy našla brigádu, abych se zabavila a nemyslela na tu bolest. Přes den jsem byla taky sama v kanceláři, ale hned po práci až do jedenácti večer jsem každý den plus víkendy pinglovala v takové lidové hospůdce, bylo to sice fyzicky náročné, ale byla jsem mezi lidmi a byl to i dobrý lék na pošramocené sebevědomí, většina chlapů mě tam balila. No, ono po pár panákách je každá hvězda . Vydělávala jsem hodně peněz a nestačila je utrácet, zařídila jsem si vlastní bydlení... Takže mi to přineslo i pozitiva. Jde o to, zvládnout se nějak nakopnout, zatnout zuby a říct si, já vám všem ukážu, nebudu nějaká utrápená chudinka . Máš nějaké kamarádky, stýkáš se s vlastní rodinou? To všechno může pomoct. Ale to asi víš.
|
Danulu | 23974 |
27.3.2018 7:26:04
Tak to je sila,to.je parchant
|
Danulu | 23974 |
27.3.2018 7:24:44
Kvikik tak takove sdileni je az nezdrave, tohle jsem nikdy memela,ja bych se naopak v takovem.vztahu udusila. Otevri se svetu,najdi.pratele, hobby atd
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.