| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kroužky - různé

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 7011  [Dalších 6941 >>]
Marka 140743
29.10.2017 12:50:56
Neřeš, zda je to dakazatelné, jen to, že je budou prověřovat jim ukáže, že takhle ne a dají si bacha. Nenech se zastrašit.
Šuplík 137953
29.10.2017 12:41:11
No a co na celou situaci dcera? Vzala bych v uvahu i to. Pokud se sextetem hrat nechce, nenutila bych ji. Ani na dalsi akce. Byla by skoda ji hrani znechutit.
Jinak v cr chodi obvykle amateri do zus a profici na konzervator, kam chodi v nemecku tvoje dcera?
Marka 140743
29.10.2017 12:40:55
Anet "Vybavuje se mi kauza jednoho dětského pěveckého sboru, kde šlo o horší věci, než o alkohol mezi dětmi, a všichni se také kroutili a báli se konfrontace, přestože tušili, že něco není v pořádku. Dlouhé roky."

Přesně to mě napadlo také. Obávala bych se, že se dítě dostane v takovém spolku nejen k alkoholu.
Marka 140743
29.10.2017 12:38:56
Jestli to není vymyšlené, tak nechápu, že vůbec váháš. Dítě bych stáhla. Nic nestojí za to, aby pobývalo v takovém prostředí.

Oznámila bych to policii. Ohrožování mravní výchovy není jen tak legrace. ~a~
Diva.Bara 37553
29.10.2017 12:13:05
na švp i na jiné akci mimo školu jsou služby, je na to podrobný rozpis, kdy kdo s kým. samozřejmě že přes den jsou všichni s dětmi, i když formálně službu nemají, ale v noci bývá nočňas, jezdím tak každý rok - přes den spím a večer se připojím, v noci jsem vzhůru a hlídám děcka (nevolnost, stest apd). tímpádem v noci mají ostatní volno, službu má jeden člověk.
Saamajna 115449
29.10.2017 11:57:18
Jo, v Nemecku.
Pri policii by byla potiz s dokazovanim - nikdo by o nicem nevedel, to je uplne jasny!
Ruka ruku a prece nekdo nebude "Nestbeschmutzer".
Uz mi stacil ten telefonat.

Ta nase hudebni skola se desne nafukuje, jak je uzasna, ty se nedaj pohazet spinou.

Ale rozhodne promluvim s dcerinym ucitelem, s vedouci oddeleni (ta tam byla taky) a s reditelem hudebni skoly.
Ze se dcera nebude v budoucnu akci s prenocovanim ucastnit. Aspon do 16!

Ach jo.

Ted jeste jak to udelat s tim Jugend musiziert..~d~

Bude protest a natlak, pokud ted dcera odpadne. Prave tahle soutez je pro hudebku prestizni a ten sextett by mohl diky tem starsim holkam postoupit az do spolkovyho kola.
daba+holčička 55689
29.10.2017 11:25:32
A vůbec, při takovým zápřahu by s nima měli dělat nějakou fyzioterapii, protože houslisti a pod patří k profesím s velkým procentem nemocí z povolání.
daba+holčička 55689
29.10.2017 11:12:58
Proč by jim to nemohla zakázat? Pokud něco pořádám a dám do podmínek, že se tam nebude chlastat a kouřit, a večerka bude v devět, tak to můžu vyžadovat i když bude účastníkům čtyřicet. Vzhledem k požadovanýmu výkonu by to bylo i logický.
Zufi. 52220
29.10.2017 11:12:28
Ale pijou (někteří). Co mě překvapilo, že někteří sportovci kouří, to jsem si vážně myslela, že , kdo sportuje logicky nekouří.
Synovec byl na plaveckých závodech a po nich šli někteří do hospody a cca 8 z 20 jich kouřilo , pili téměř všichni. A viděla jsem běžce, obíhal asi 5. kolo , zastavil se, vydýchal...a zapálil si.
DaVinci 49945
29.10.2017 10:57:18
Snezenky a machři - patnactileti pubertaci, my v prvaku na gymplu vykoupili na horách místní konzum a možná taky někdo zvracel. Naštěstí na nás nebo učitele policajty nikdo nevolal.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 7011  [Dalších 6941 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.