| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti - ostatní

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 2636  [Dalších 2606 >>]
paleček 118669
19.1.2017 18:17:15
Tak já to třeba nedokážu, nevím proč. Nějak mi to ale nikdy nevadilo.
Yuki 00,03,07 49504
19.1.2017 18:14:23
Narazila jsem na problém - od kdy umí děti zavřít jen jedno oko a dívat se druhým?

Synovi je skoro 10 let a má s tím problém, neumí to, a když už se mu to povede, pak díky zkřížené lateralitě zavírá pravé oko, dívá se levým, jenže vedoucí ruku má pravou, takže vidí úplně špatně. Baví ho lukostřelba a potřeboval by se naučit dívat se jen pravým okem, aby mohl zamířit.
Netuším, jak toto zvládnout. Nemá někdo tip?
Sam01 129844
9.1.2017 18:13:35
Jo a ta cena přípravky je 2x týdně 1300,-kč a 3x týdně 1900,-kč.
Sam01 129844
9.1.2017 17:46:16
Liv,
v čem jsou dnešní děti jiné,že musejí mít na led přilbu,když my jsme se naučili bruslit bez ní ?
Děti v kraso přípravce začínají taktéž od prvních krůčků bez přilby.

Ad lyžařská přilba.
Lyžařská přilba je určená na lyže a ne na led k bruslím. Já taky svoje děti nepouštěla a nepouštím na sjezdovku bez ní,ale tam se jede rychle. Na ledě ty děti sotva stojí na nohou a ta obrovská přilba je akorát táhne k zemi,jak je těžká.
Sam01 129844
9.1.2017 17:43:43
Maargit,
pokud bys kupovala nové brusle,tak ti 5000,-rozhodně stačit nebude. Jen boty stojí 5500 a víc. K tomu si přidej, že nejlevnější nože stojí cca 2500-3500,-kč. Chrániče látkové 250-500,-kč, chrániče plastové cca 350,-kč. Tkaničky cca 180,- tuším.
Já poslední brusle pro dceru platila přes 10000,-kč jen boty a nože a to už jsem fakt nekupovala ty profi nože za 7500,-kč co měla předtím.

Ale vážně pro začátečníka to není vůbec potřeba. Vše seženeš použité. Jen je potřeba dát pozor,aby nebyla brusle zlomená v kotníku,ale u těch prcků to asi tak nehrozí,když ještě neskáčou.
Sim One 152964
9.1.2017 13:34:36
Necetla jsem ostatni nazory. Dle meho to hodne ovlivni rodina a to jak umi udrzovat poradek + zalezi na povaze cloveka. Bordelar vetsinou bordlelarem zustava a ten kdo zil v uklizenem prostredi je zvykly uklizet a snazi se mit uklizeno. Urcite budou i vyjimky. Napr. komu od detsvi neporadek vadil a vyrustal v nem, tak si rekne, ze takhle zit nechce a nekdo je zase rad ze uz ho rodice nebuzeruji s uklidem a kasle na to.
Markéta 121171
8.1.2017 21:42:26
Oba kluci se zacali ucit asi v peti, dostali brusle a proste chodili, pak se zkusili klouzat a pak se rozjezdili. Nejvetsi pokrok vzdy na rybnice - velka plocha, malo lidi.
Hello 25305
8.1.2017 21:38:07
Naucila jsem je bruslit uplne stejne, jako nasi naucili kdysi bruslit mne. Odvedla jsem jsem je na bruslak, tam jsem si vyhlidla partu 3-4 pubertacek a pozadala jsem je, jestli by si nevzaly ditko do parady a neukazaly mu co a jak. Holky vzdy projevily pochopeni a byly trpelive. Ja si sedla opodal a neotravovala. Za pul hodiny ditka bruslila sama a jeste mela na ledu "kamosky". ~R^
maargitt & dráčátka 67638
8.1.2017 21:31:12
sam, díky za info :-)
nenapadlo by mě kupovat nové brusle, tak nadšená většinou nejsem. Letos mi stačilo že jsem jí koupila povinné oblečení na balet a ona se asi po dalších dvou hodinách rozhodla, že s baletem končí. POkud by to podobně dopadlo s krasobruslením, skákaly bych do stropu, pořídit boty za pět táců. I když dcera je celkem stabilní v tom co ji baví, na balet chodí od čtyř a nesedla jí teď výměna školy a učitelky. No uvidíme. Něco se mi na tom bruslení líbí, něco ne, hlavně tedy ne ta finanční stránka~k~
ivaxx 44192
8.1.2017 21:29:26
Jestli jezdí na kolečkových bruslích, tak bych ho prostě vypustila na stadion (většinou mají ohrazený prostor pro začátečníky), aby se držel mantinelu a přijde na to, že je to de-fakto totéž.

Jestli ne - lze využít hrazdičky (někde půjčují), nebo prostě vzít hokejku, dát ji před něj, ať se přidržuje a jezdit (chodit) vedle něj. A pak už mu ji nechat, dát mu k ní puk ~:-D. Naše děti se naučily jezdit s hokejkou, nebály se, protože se soustředily na něco jiného, než že upadnou.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 2636  [Dalších 2606 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.