Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| Kudla2 | 58452 |
|
|
3.4.2018 9:00:44
Grainne,
ale no tak. Napadl mě třeba i jinej nick (kterej stojí de facto na MOJÍ straně názorového spektra), ale ten se neprojevuje nebezpečně v tom smyslu, že bych si myslela, že se začne ozbrojovat nebo tak něco, je to jen otravný, ale taky fanatický). Nebo nedávné zdejší spory Drahoš versus Zeman (a to jsem tam snad i napsala), kdy se obě strany do sebe pustily tak, že člověk místama nestačil koukat, a to šlo de fakto o úplný houby. Jinak oficiální média mi fakt nepodsouvej, ta čtu minimálně a to, co je správně podle názoru někoho jinýho, je mi fakt fuk, akorát poznám určitou rétoriku. |
| Grainne | 67561 |
|
|
3.4.2018 8:56:18
Sovice, ano, protoze se stali barikadou, pres kterou po sobe dve strany kydaji svuj svincik.
Vicemene, sami o sobe jsou obema stranam lhostejni. |
| Grainne | 67561 |
|
|
3.4.2018 8:54:07
Kudlo, prave proto je ten clanek manipulativni, kdyby ani nahodou nebyl, vubec by te nenapadl Pelisek, ale napriklad ...zcela jiny nick...Byla jsi nasmerovana "spravnym" smerem.
![]() To je dusledek jednostrannych informaci v oficialnich mediich, kdy cist "toto" je znamkou primitivismu, Parlamentni listy, kuprikladu, kdezto cist "ono" je spravne a tam si ctou inteligenti. |
| sovice | 18997 |
|
|
3.4.2018 8:52:43
Grainne,
nejsem si jistá. Místní dlouhodobě tady žijící cizinci, se kterými se potkávám, zhoršení atmosféry a přístupu okolí k sobě zaznamenali. |
| Grainne | 67561 |
|
|
3.4.2018 8:49:19
White, pricemz, technicky vzato, je to nesmysl. Ziji tu spousty integrovanych cizincu, aniz by jim nekdo fakticky branil tu zit, pracovat, vzdelavat se, ci drzet se svych tradic.
Tak kde se porad bere ten domnely radikalismus? Samozrejme, k excesum dochazi, ovsem v ramci bezne kriminality, ktera je sledovana, objasnovana a trestana. |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
3.4.2018 8:48:59
Grainne,
já teda nevím, co čteš za zprávy, ale myslím si, že právě tohle je chvíle na to, aby člověk kriticky zapojil vlastní rozum natolik, aby se nepřidal k žádnýmu "táboru", pokud s ním nebude souhlasit, ale zároveň aby mu nezačaly z pusy lítat vzteklý sliny na ty deb.ily nebo zločince, kteří si myslí něco jinýho než on. |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
3.4.2018 8:46:14
Grainne,
ale mně ten článek vyzněl tak, že je OBECNEJ, a že to lze aplikovat na JAKEJKOLI "tábor", kterej se radikalizuje. A o jakejch dvou táborech to mluvíš? To skoro vypadá, jako by mimo "tábory" neexistovali už žádní jiní lidi a nikdo o ničem kriticky nepřemejšlel, což si myslím, že není pravda. |
| Grainne | 67561 |
|
|
3.4.2018 8:45:18
Kudlo, jenomze prave proto nelze takto vyhradne stranit jedne strane, jako se to deje.
To je podstata pru.eru. Oficialni retorika zni: na jedne strane vsechno dobry, na druhy strane vsechno spatny. Uz to zaslo prilis daleko a uz se mi nechce dnes a denne cist nablble clanky o tom, jak jsou "vsichni Cesi", kteri nesdileji oficialni, nekriticke prijeti jedne ideologie,cechackovsti, mali, sprosti, spodina, jak se za ne ti "spravnaci spravni" stydi.... |
| WHITE | 24391 |
|
|
3.4.2018 8:37:59
Jo,"Cizinec není našinec" univerzální heslo, které ospravedlní cokoliv.
|
| Grainne | 67561 |
|
|
3.4.2018 8:37:53
Kudlo, ty clanky jsou bohuzel opravdu velmi manipulativni, protoze strani jedne strane, ktera je povazovana za tu spravnou.
Ta se, pochopitelne, rada utvrdi v tom, ze je ta lepsi a pritvrdi v "boji" s protivnikem. Ten pochopitelne pritvrdi taktez. Takze kdyz se nesmi "hazet plechovky" po migrantech, EU a dalsich predmetech kritiky jedne strany, zato se intenzivne muzou a take hazeji, po predmetech druhe strany, Zeman, Babis, Okamura, vznika znacny nazorovy nepomer, ktery zpusobuje napeti a pozdeji dalsi negativni spolecenske jevy. Staci si precist "zpravy", to uz nejsou informace, to je ideologie. Kdyz si chci precist, co ten ktery politik udelal, musim to vybalit ze snusky osobnich nazoru, emoci a otravnych mravokarnych kecu. Kdyz je to, ciste statisticky vzato, nejoblibenejsi politik, logicky to nevzbuzuje pozitivni prijeti u jeho priznivcu. |
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.