| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Úrazy

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 4866  [Dalších 4746 >>]
Šuplík 137953
10.6.2017 17:24:48
Stalo se mi to po spatnem vstavani z postele, rtg nasledne po tydnu ukazal posun a srostlo mi to nakrivo.
Z+2 109449
10.6.2017 17:13:47
Zlomenina klíční kosti bolí nevyzpytatelně. To je moje zkušenost. Nějakou dobu to bolí, pak nebolí a zase bolí. Intenzitu moc neposoudím. A ani jak moc to ovlivňovali moje aktivity.
Hanka 75 76332
1.6.2017 0:25:07
a držím moc palce, aby se hlavně vše zahojilo ~R^~s~
Hanka 75 76332
1.6.2017 0:24:29
vyjádřila bych hlavně pochopení pro její situaci. že chápeš, co to pro ni znamená a jak se asi cítí... a nabídla podporu do budoucna (kterou bych splnila)
našla to pozitivní, ocenění chuti se do toho pustit..
asi si to musí prožít, tuhle otázku a tuhle fázi.. tak teď bych nabízela to pochopení a řešení, podporu při řešení, ocenění jejího přístupu potom - bude to asi také potřebovat, jak píšeš tak podle mne i pro "bojovnici" toho bude hodně
pozitivní snad jen to, že si vyzkouší a ty věříš, že zvládne situace, která by v životě mohla být ještě horší... a že jí to později v životě bude dobíjet baterky, když i jen část z toho zvládne (trochu bych se bála to zveličovat, kdyby na konec vše nezvládla).. a že přístup otce poznala v téhle situace, sice těžké, ale pořád lepší než v ještě náročnější... a přístup tvůj a ostatní rodiny také... prostě ví, s čím může počítat... to je něco málo pozitivního co mne napadá
Diva.Bara 37553
31.5.2017 23:04:46
veveru, má to zcela zhojené, ale následky jsou vždy - omezená hybnost, větší pravděpodobnost onemocnění kyčle v dospělém věku, plus se to může objevit i na druhé noze. prostě ke gymnastice, ve které byl dobrý (a která jako sport vyhovovala jeho povaze), se už nevrátí. jeho neudržíme, musí dělat nějaký sport, ale budeme ho prostě už pořád hlídat.
withep 93862
31.5.2017 22:27:09
Veveru, z toho, co o dcerce píšeš, vyznívá jako mimořádně nadaná (MiND). Ta druhá může být taky, jinak (a může se to schovávat za ADD). Pokud jsi to dosud neudělala, nechala bych je proklepnout, je dobré o tom vědět. Já si u syna už teď myslím, že ADD není, MiND ho dokáže popsat lépe a téměř kompletně (jen už zase/ještě nevylučuju AS).

Jinak jestli se ještě pořád takto ptá - mně při středně závažné pohromě pomáhá uvědomit si, že to mohlo být i horší. Že se to stalo třeba proto, aby se nestalo něco jiného a mnohem vážnějšího. Např. se nám jednou takovým bizarním způsobem znemožnila cesta na koncert do Berlína, kterou jsme plánovali dlouho dopředu, stali se členy fanklubu, abychom vůbec sehnali lístky, ty byly drahé, já mezitím otěhotněla a bylo mi blbě, naštěstí po prvním trimestru se to trochu zlepšilo a že tedy pojedeme, ale přesně v ten den nás skolila střevní viróza. Bylo mi blbě jako nikdy a říkala jsem si, že to snad není možné, že to musel nějak zorganizovat můj anděl strážný, protože jsme se určitě měli cestou nabourat nebo tak něco.
margotka78 alias shit-roller 108560
31.5.2017 21:02:38
Tak snad to bude dobré. O život nejde.
Můj syn si kdysi v 6 letech zlomil ruku v lokti - zlomenina supracondylica humeru - prý dost závažná zlomenina. v neděli mu bude 18 a už více než 10 let hraje na klarinet, potíže nemá a neměl. Akorát ta RHB byla delší. Po sundání sádry nedal dlaň na rameno. Vše se spravilo.
To bude dobré ~;((
77kraska 132593
31.5.2017 19:56:58
videa muze tocit jednou rukou....a treba natocit o sobe a o sve ruce a mit to jako vzpominku
Marka 140743
31.5.2017 18:23:58
To je šok i pro dospělého. Musí mít čas to vstřebat. Nech ji smutnit nejdřív a pak ji orientovat na to, co může i s tím zraněním.

A na dotaz Proč já? Odpovídám: Proč někdo jiný? Každému se může přihodit cokoli, to je život.
Maugha 107080
31.5.2017 17:42:44
Sedmi, točit videa! To by maroda mohlo zabavit. Můžou si s holkama psát scénky, nebo se pustit do přírodovědeckých videí a pak si to doplňovat výkladem a hudbou.

[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 4866  [Dalších 4746 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.