| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Úrazy

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 4866  [Dalších 4736 >>]
Vítr z hor 100046
31.5.2017 17:14:57
To jo. Z toho podezreni na perthes jsem tehdy dost vysilovala. Tehdy to bylo po brutalnim zapalu plic. Doufam, ze to ma syn bez nasledku.
Vítr z hor 100046
31.5.2017 17:11:51
Tak dobry, na zkousky ji dovolili jit, jednu skladbu da kupodivu skoro komplet, z ostatnich predvede pravou ruku a levacku vezme ucitel. Minuly tyden hrala na koncerte, tak ji to uznaji i takhle napul. Po par dilech Simpsonovych, po nekolika vygooglenych rozhovorech se Stephenem Hawkingem a jedny knizce vypada mnohem spokojeneji.
Dekuji vsem za tipy, cesta kolem prodejny fusaku na ruku je naplanovana, ted googlim, kde koupim tu plastickou sadru. Mame si ji vzit do nemocnice. Dcera chce fialovou ~8~
Diva.Bara 37553
31.5.2017 17:06:39
tak vidíš, oproti perthes je toto brnkačka.
Vítr z hor 100046
31.5.2017 17:01:12
Ty jo, to radsi ne, sama mela kdysi podezreni na perthes. ~e~
Diva.Bara 37553
31.5.2017 16:43:37
pusť jí 13. komnatu s Moravcem, jestli ho zná, prodělal si Perthes, znovu začal trénovat a je tam, kde je.
Diva.Bara 37553
31.5.2017 16:41:28
veveru, připraví se na dodatečné zkoušky, bude líp. můj syn dělal sportovní gymnastiku, byl v tom dobrý, kluci z jeho oddílu, kteří trénovali s ním nyní vyhrávají republiku, a musel přestat. onemocněl perthes, nyní má rok po operaci, noha se zahojila, ale ke gymnastice se už nevrátí - nebude moct, nemá už rozsahy a doskoky pro něj nejsou dobré, a za ten rok a půl, co to nedělá, mu ti kluci už utekli a on by začínal od znovu s malými. zkusí jiný sport.
Evista 25207
31.5.2017 13:42:02
Dcera má teď taky sádru na ruce. Také hraje na klavír a má jako zájem další sporty, které teď nemůže dělat. Ano mrzí to, ale myslím si, že nejhorší je se v tom ňamrat.
Povzbudit a holt si toto období užít jinými aktivitami, které se sádrou dělat jdou.
Úrazů byla plná čekárna a můžu být ráda, že to nakonec dopadlo jen takto.
Přeji ať se prstík rychle hojí.

Pam-pela 97353
31.5.2017 13:23:14
Veveru, tohle si říká asi každý, kdo se dostane do situace, kdy se mu něco nelíbí...
Kolikrát jsem si to říkala já...kolikrát jsem to slyšela od blízkých.

Zaprvé si myslím, že je potřeba si ty emoce a ten stav, kdy jsem tolik chtěla a nemůžu...a nemůžu za to...prožít, probrečet, provztekat, zasebelítostit se...a pak ho jakoby vnitřně "přijmout"...jo, je to blbý, co se stalo, nelíbí se mi to, ale udělám pro to, aby to bylo zas jako dřív, hodně...
To je i to přijetí, klidná mysl...a třeba najití si něčeho, co mi zas dá něco jiného než to, co mi uniklo.

Tyhle věci člověka vždycky zastaví a dají mu možnost se dát jakoby "jinudy", přemýšlet jinak, prožívat jinak...zpětně hodnoceny jsou často takhle vnímány.

Myslím, že náhody nejsou.
A další věc, kterou si já sama uvědomuju, je, že nikdo neznáme druhou alternativu...svým způsobem jsem malinko určitý "fatalista" (myslím v pragmatické formě), věřím i na ten "osud" do určité míry. Pokud se má opravdu něco stát, nějaký mezník, stane se to - ale má to celou škálu možností - od naraženého malíčku třebas až po to nejhorší...dokonce mám pocit, že leccos člověku je dovoleno i prožít/odžít ve spánku (takové ty šíleně realistické sny)...jen pro to pochopení.

Takže určitě se mohly stát i horší věci...někdy není na škodu třeba přemýšlet i takhle.
my to tak doma děláme...i třeba dcera určité věci takhle hodně vnímá.
Člověk může i určité situace vidět z různých úhlů.

A co do urychlení hojení - pokud jste na něco takového, určitě je dobrá biorezonanční metoda pro správnou rehabilitaci a eliminaci blokád a srůstů a tak...mohu doporučit s nejlepším vědomím a svědomím, dá se zkrátit rekonvalescence třeba o třetinu.
Samozřejmě nejdřív je potřeba fyzicky dát dohromady zlomeniny a tak...tamto jakoby na hojení.
Dá se i homeopatiky...

Přeju dcerce, ať se jí to dobře hojí a a´t je brzo úplně v pořádku

Buchli 121873
31.5.2017 13:22:18
To je mi líto, beruška malá.~6~
Teď máme ve škole furt zlámaný ruce a nohy, hlavně v primě. Je to děs. Hlavně ty nohy. To je nadlouho.
Dceři zlomil ruku cizí kluk při hře venku, bylo jí asi tak jedenáct. Ani se neomluvil, hajzlík tlustej, hodil ji proti stromu při nějaké bitce u sněhuláka. On vážil tak šedesát kilo, ona třicet. Naštěstí to nenesla nijak úkorně, hrála na flétnu a to docela mohla, už si nepamatuju.
Vítr z hor 100046
31.5.2017 13:16:45
Jo, kdyz jsem ted prilitla s obedem, tak zrovna hrala. Ze sadry koukaji dva prsty, tak zvladne jednu skladbu s jednoduchou (avsak efektni) levackou. Vyslala jsem dotaz, jestli by to zkousli u zkousek. Bylo by fajn mit to z krku.

Jeden z tech navleku prodavaji pobliz, tak tam zkusime zajet pristi tyden cestou z te nove sadry.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 4866  [Dalších 4736 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.