| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Kineziologie

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 453  [Dalších 343 >>]
KoproFka 76193
5.1.2012 9:22:45
Bin, já tam byla se synkem, který trpí migrénami od 5-ti let a fakt po jednom jediném sezení je ten ústup četnosti a síly ataků naprosto neuvěřitelný! Já to prostě nedokážu pochopit jinak, než je to zázrak....

Současně vidím sama na sobě, jak moc mi prozatím pouhopouhé dvě návštěvy pomohly...a další neuvěřitelná věc je, že ono to nějak funguje i na mm..což osobně řadím do sféry science fiction...~d~
*Sněhulka a sněhuláčci* 99425
4.1.2012 21:39:43
Lisko, kdyz to bude dobry odbornik, tak mi asi nezalezi na miste... Snad si to teda nepredstavuju naivne, ze to neni na xy sezeni napr. tyden co tyden, jako treba psycholog...
4.1.2012 21:37:15
Mirko, to je "moje" tema, klidne o tom plevel! :))
Liškodlak 36760
4.1.2012 19:49:30
Můj muž se tím zabývá a má trochu přehled o některých těch lidech. Napiš, odkud jsi a já se ho zeptám.
Binturongg 104880
4.1.2012 16:40:31
Mirko - dík za názor ~R^
Mně kamarádka doporučuje kineziologii kvůli tomu, že se před půl rokem ukázalo, čím je postižený můj syn, ale vzhledem k tomu, že se mi s tím podařilo celkem poprat, intuitivně teď cítím, že bych spíš potřebovala něco-někoho, kdo pomůže JEMU, nikoli mně, ale protože o kineziologii vím houby, mám možná zcesté představy... ~d~
KoproFka 76193
4.1.2012 15:18:40
Písni mi, sím, na mail, je to na delší vyprávění a tady se asi nehodí o tom plevelit~x~
KoproFka 76193
4.1.2012 15:17:51
No, to se ti vůbec nedivím.
Já jsem její stránky otevřela až po té mé první návštěvě, páč mě jí dopodoručila moje velice dobrá kamarádka, která z ní byla nadšená (mmch. přes ní jsem se dostala i ke skvělému psychologovi) a které fakt nemám důvod nevěřit.
Nadšená jsem z návštěvy byla, stejně jako ona.

Až pak jsem si ji zkusila taky vygooglit. Kdybych to udělala ještě před mojí návštěvou, tak bych tam asi nešla, páč na mě ty stránky jsou kapku zu viel - stejně tak, jako to asi působí na tebe.
Víš, já jsem fakt velký praktik a pragmatik, už jsem to jednou psala, takže já tyhle nadpřirozené věci beru tak trošku s rezervou...i když od narození synka zjišťuju, že si s tou svou praktičností, pragmatičností a stáním oběma nohama na zemi nějak nemůžu vystačit...njn... takže už raději na nic neříkám striktně ano či ne...~6~

4.1.2012 14:24:41
Aha, jejda, tos me zarazila, ja to chci pro nekoho jineho a nevim nevim, jestli by dotycny takovehle metody zkousl... ach jo. Prislo mi to jako dobry napad k vyzkouseni, kdyz "bezni lekari" si nevi rady. Ale tohle zni trochu divne...
Mirko, mohla bys mi prosim treba strucne popsat, jak probihaji sezeni u te tve kineziolozky?
4.1.2012 14:22:33
Mirko, zaujalo me v te tebou zminene diskusi toto: "prevence senzibilizace od početí u nás v ČR bohužel vůbec neexistuje, jak jsem s údivem zjistila" - pises to ty ve svem prispevku. Jelikoz u deti taky resim alergickou rodinnou zatez. Muzes se o tom trosku vic rozepsat? Co jsi konkretne delala, kdyz tam pises, ze jsi si jista, ze diky tobe syn alergie (zatim) nema? Je to teda trochu mimo puvodni tema, ale hodne me to zaujalo!
susanah 51309
4.1.2012 14:21:51
Sněhulko byly jsme každá jinde, ale ta co jsem u ní byla já, je dle referencí taky dobrá. Spíš to bude o mém přístupu, držela mně za ruce a pořád mi s něma kývala a říkala "dej mi ano, dej mi ne"... no mi to přišlo prostě k smíchu. Pak mi svítila baterkou mezi oči a jestli vidím světlo - viděla jsem prd atd. Já jsem na tyhle věci celkem blbá, neumím se uvolnit, nevidím ani takové ty 3d obrázky v obrazech.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 453  [Dalších 343 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.