Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Binturongg | 104880 |
4.1.2012 14:13:37
Mirko - zkusila jsem ji vygooglit - v blog jsem našla úryvek z knihy, zřejmě oblíbené touto dámou:
Úryvek z úryvku: "Úkolem ženy je milovat muže Muže především. Nikdo nesmí stát výš než muž. Ani dítě. V království Božím platí neochvějné zákony, které nelze měnit a ani to není možné. Muž není důležitější než dítě. Je první, koho musí žena milovat. Pokud se domnívá, že je to jinak, bude nucena trpět a odsuzuje k utrpení i děti." ...tak nevím |
*Sněhulka a sněhuláčci* | 99425 |
4.1.2012 14:12:23
Diky moc, jdu to procist. Tu tvou kineziolozku bys doporucila, myslis, ze je dobra?
|
KoproFka | 76193 |
4.1.2012 13:57:00
Přečti si tuhle diskusi:
http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep_tree.asp?all=yes&id=15884832&typ=0 Pokud budeš chtít kontakt na kinezioložku, ke které chodím já, je to tento odkaz: http://www.firmy.cz/detail/2245360-daniela-tlapakova-praha-liben.html |
4.1.2012 13:55:01
A byli jste u stejného cloveka? (Jestli to nebylo tim, ze jeden byl odbornik a jeden sarlatan...).
|
susanah | 51309 |
4.1.2012 13:39:15
Synovi mé známé ano, mi ne. Mi to akorát přišlo směšné.
|
4.1.2012 13:26:27
Ahoj,
moc toho o kineziologii nevím (vlastně nic). Máte s ní někdo zkušenost, a pokud ano, pak jakou? Mohl byste tu někdo doporučit OPRAVDU DOBRÉHO kineziologa? Předem díky moc za jakékoliv názory k této problematice! |
KoproFka | 76193 |
8.12.2011 0:50:28
Novoli, finanční tíseň si dokážu dost dobře představit, proto jsem také napsala, že 800,-- jsou peníze i pro mě, i když fakt teď počítat každou korunu na takovéhle věci opravdu nemusím. Ještě mám v živé paměti, jak jsem v 18-ti po škole začínala v Praze - na den jsem měla, po zaplacení nájmu, rozpočet 17,50 Kč na vše...no bylo to nelehké...ale byla jsem mladá a plná elánu a byla jsem sama, takže to šlo...
Víš, moje dítě má sice diagnózu, ovšem není to nic fatálního, prozatím to není ani nic, co by jej nějak výrazně omezovalo (migréna u dětí má kapku jiný průběh, než u dospěláků). Troufnu si tvrdit, že tvoje dítě je na tom hodně obdobně, možná i hůř akorát s tím rozdílem, že ho u toho nebolí hlava. Osobně mi ty děsy přijdou fakt horší, páč je pronásledují pořád - ve dne, v noci.... Náš Kubča se taky bojí jít po bytě sám, když je tma... a to je mu už 6 let! Když jsem se ho ptala, říkal, že vidí obličeje z pohádek - Gargamela atp. a že z toho má strach... no, tak chodím prostě s ním.... když byl malý, maloval nejraději černou.... až jsem ji musela schovat - neměla jsem na to...když byl mrňousek - v noci taky hodně plakal a často se budil - podle mě měl zlé sny - zlepšilo se to hodně věkem Kdybych už tehdy věděla o kinezce, zkusila bych ji.... Každopádně - až tam půjdeme příště, zkusím s ní vyřešit i ten jeho strach - to mě vůbec nenapadlo - přisuzovala jsem to tomu, že je cíťa, má hooodně velkou fantazii a představivost a tomu, že ho tatínek jako prcka tmou strašil, takže to nijak nelámu, jen se ho těmi strachy snažím provázet - nijak mě nenapadlo, člověče, to začít řešit... Takže díky za navedení a .... zkus to vzít jako prioritu - až budou nějaký korunky, tak tu kinezku přednostně vyzkoušejte - já první návštěvu sama před sebou ospravedlňovala tak, že jsem už v životě vyhodila víc peněz za větší blbiny... Kdybys potřebovala, napiš mi mail - dám ti kontakt na tu svou kinezioložku (Praha) Držím palce! |
Novoli, Naty 11/08, Sisi 05/11 | 115086 |
7.12.2011 23:07:30
Mirko, samozřejmě, tvůj synek má evidentní problém, který, jak se zdá, má tohle řešení, funguje to, a je to vpořádku.
Jak píšeš, co stojí ty prášky, plus o těch speciálních co ovlivní navíc i imunitu...tak je rozhodování vcelku jasné. Já ty peníze zmínila spíše jako s nadsázkou trošku, že né že za to nic nedám ;- Pravda je ta, že já osobně právě jsem v hooooodně špatné fin.situaci, nebudu rozebírat, nicméně za svoje potřeby neutratím za měsíc ani žblo. Pokud to tedy není zubní pasta, mýdlo,... zkrátka skutečně jen základní věci. Též jsem dost realisticky založený člověk, nicméně některé věci jsou pro mě přinejmenším zajímavé, a zas tak zásadně jejich vliv neodmítám. |
Samika | 28149 |
7.12.2011 19:18:01
Mám s tím výbornou zkušenost, už po prvním sezení jsem se zbavila velkého zdravotního problému. Mluvila jsem i s jinými klienty a měli taky dobrou zkušenost. Dát 800,- za sezení, není podle mě moc, když ti pomůže, koneckonců ušetříš to za léky. Ta moje dělá v Jaroměři, ale má dost plno, dlouhé objednací lhůty.
|
Ažurka + Toni+Andul | 62779 |
7.12.2011 18:27:57
když to tak čtu taky bych to zkusila najde se někdo v Pardubicích nebo Hk?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.