Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Bleška27 | 46361 |
7.12.2011 18:17:51
já jsem cosi slyšela, že to jde snad u dětí do 6 ti let, nějaký mentální napojení na matku. jako pro mne to byl nepopsatelný zážitek, byla jsem ve svým vlastním břiše svým dítětem, bylo mi krásně, slyšela jsem a vnímala lidi okolo sebe, nerozuměla jsem slova, ale přitom jsem rozuměla co říkají, nejde to vysvětlit, najednou jakoby mi hodili na prsa obrovský kámen a já se nemohla ani nadechnout, pocit absolutní paniky a strachu a jako by proudu negativní energie, museli jsme to přerušit protože jsem nemohla dýchat... no pro mně neuvěřitelný.
|
KoproFka | 76193 |
7.12.2011 17:40:49
Není to nic hrozného, kinezioložka si ním povídala, pak se "ptala ručičky" (podrobněji to rozebírat nebudu, páč nevím, jak to přesně popsat, ale nepředstavuj si nic extrémního).
trvalo to tak 10 min. Pak se věnovala mě a on si po zbytek času hrál s hračkami, které mu připravila. Mimo jiné také zkonstatovala, že si to tahá ode mne (jak jsme na sebe napojeni) - já mám těch blbě zpracovaných zážitků víc (za těch 34 let se toho nastřádá...) Já bych to laicky popsala jako znovuzpracování nějakého zážitku, který jsme v minulosti nebyli schopni zpracovat a který nám pak dělá "bordel" v psychice. A teď reklama - ta má kinezioložka je fakt úžasná - od prvního pohledu jsme si sedly - fakt mám z toho velkou radost |
KoproFka | 76193 |
7.12.2011 17:29:13
No jasně, špatně jsem se vyjádřila, něco to stojí, to je fakt - zadarmo to není, já to myslela spíš obrazně.
Já konkrétně platím 800,-- Kč za jedno sezení - což by měla být 1,5 h. Vždycky jsem tam ale byla 2 hodiny - nějak se do té 1,5 h nemůžu vejít. Mě to zas tak moc ale nepřijde,uvážím-li, jaký to pro mě má, až neuvěřitelný, efekt (upozorňuju, že jsem prakticky a pragmaticky založený člověk, to, co ta kinezka dokáže beru jako nějaký typ zázraku, nedá se to změřit, zvážit... )... Ostatní ženský takovouhle sumu lehce každý měsíc bouchnou třeba za kosmetiku, kadeřníka, cigára nebo za cokoli jiného - já těmhle věcem neholduju a o to raději to dám za tu kinezku... Chápu ale, že pro dost lidí to může být celkem hodně peněz - to je i pro mně s tím rozdílem ale, že já finanční problémy naštěstí nemám. Navíc, když uvážím, že za současného stavu synkovy migrény mi sklenička panadolu stojící 100,-- Kč vystačí tak na měsíc...fakt to ráda dám, když ho to zbaví jeho urpení a mě té bezmoci, že to nemůžu ovlivnit, že mu v podstatě nemůžu jinak pomoci, než že mu dám mokrý hadr na hlavu... Co se synka týče - ten lék, který by mu neurolog mohl napsat (je pro děti do cca max 12-ti let) má ale vedlejší účinek - může vyvolat nějakou imunologickou reakci organismu, přičemž může, ale také nemusí, pomoci. To nikdo dopředu neví, jestli a jak zabere. Vzhledem k tomu, že jsme z obou stran rodina alergiků, astmatiků a exematiků, já od početí synka dělám vše proto, aby alergický nebyl (prevence senzibilizace od početí u nás v ČR bohužel vůbec neexistuje, jak jsem s údivem zjistila), případně se snažím posunout případný nástup alergické reakce až co nejpozději to půjde. A on alergický prozatím není!!! i když už měl ve 2,5 roce namále..). A jo, je to moje zásluha - hlavně moje. A taky je to velké štěstí. Tohle mu ale přeci nemůžu nechat napsat - fakt z toho mám strach! Takže jsem vlastně byla donucena hledat jinou cestu - a jak to vypadá, tak jsem ji našla... |
Jedůfka / 99,00 | 96514 |
7.12.2011 17:20:19
Já si nemyslím, že by měl mít nějaké trauma, bude si s kinezioložkou jen povídat.
Jak to tady tak čtu, možná to taky zkusím. |
Novoli, Naty 11/08, Sisi 05/11 | 115086 |
7.12.2011 16:40:21
Jedůfko,
též jsem si myslela původně, že je to jen náměsíčnost. Ale po zážitku, kdy v tomto stavu kolem sebe kopala, křičela a jako by se bránila proti něčemu, mi to nějak nesedělo. |
Novoli, Naty 11/08, Sisi 05/11 | 115086 |
7.12.2011 16:37:37
Tak ta 7mi letá holčička byla léčena samostatně. Prý se s ní paní bavila úplně normálně. Jen některé věci chtěla vědět od maminky, protože jen ta je mohla znát.
|
Jarka | (IP adresa: 78.102.90.206) |
• |
7.12.2011 16:14:50
Dobry den,
prave na takove nocni desy trpi i muj syn, treba 3x do roka to ma tyden, a je to opravdu strasne. Homeopatika nam nepomohla, tak asi zkusim kinezilogii po precteni vasich uspechu. Prave nevim, zda 7lete dite bude leceno take pres me nebo jiz nikoli. Zas nechci, aby mel nejake trauma z toho sezeni. No poptam se. dekuji. |
Jedůfka / 99,00 | 96514 |
7.12.2011 15:22:55
Mně to spíš připadá jako náměsíčnost, ale proč je to spojený s těma děsama, to fakt netuším.
|
Bleška27 | 46361 |
7.12.2011 15:14:39
Jo a ještě musím dodat že na kineziologii jsem byla já, Terezka byla léčena přeze mne a výledné trauma které za to mohlo, bylo to když mě tchýně jako mladičkou 19 letou maminku nutila jít na potrat, vůbec by mně to nenapadlo, ale ty pocity co jsem prostřednictví své dcery cítila, byli děsivý! bbbbrrrr.
|
Bleška27 | 46361 |
7.12.2011 15:10:42
Já jsem byla s dcerou ve 3 a půl letech na kineziologii a kvůli noční děsům, budila se, byla duševně uplně mimo sebe, nebo křičela a zvracela, lítala jsem po doktorech a nic, byla jsem zoufalá, shodou okolností jsme jeli toho času do Olivovy dětské léčebny, kde byla kineziologie součástí léčby. Ani jsem neuvažovala o tom, že bych tam šla, přišlo mi to trochu přitažený za vlasy, ale pak jak jsem viděla stavy po sezeních jednotlivých maminek, začalo mě to zajímat. Řekla jsem si tak co, je to zadarmo, tak proč to nezkusit, výsledek byl absolutně ohromující po jednom sezení!!! Dcerka se v noci již nikdy nevzbudila, nikdy neměla tyhle stavy a dnes můžu říct, že je to za náma, neb je to už čístých 10 let! takže za mne rozhodně ano!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.