| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Artritida a artróza

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 463  [Dalších 433 >>]
Danulu 23974
12.12.2016 20:28:44
Konopi lekarske proti bolesti,nebo at si.klidne zahuli
sylvaina 77406
12.12.2016 19:42:47
Proč proboha na vozíku? Jako se mění kyčle, tak se dají operovat a vymněnit i kolena. Jasně, nic moc prima, ale není to konec světa. Babské rady nemám. Místní orthoped nabízí placené injekce, celkem pomáhají, a rozbíjení poškozených kusů chrupavky ultrazvukem. Pomáhá oddálit operaci i o několik let. Sousedka absolvovala loni a zlepšení bylo parádní. To by tedy manžel měl asi probrat se svým lékařem.
perko 104605
12.12.2016 19:42:28
Zrovna jsem dočetla zajímavý rozhovor:
http://www.vitalia.cz/clanky/pracuji-jen-s-pacienty-kteri-chteji-neco-zmenit/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Zufi. 52220
12.12.2016 19:16:44
Manžel je zoufalý, má artrozu 2.st. a už se vidí za 5 let na vozíku.
Máte nějaké rady, cokoli na zmírnění ?
Samozřejmě zhubnout a plavat, to mu řekl dr. jako první, ale manžel není tlustý, je normální chlap, plave často a rád, ale ne denně.
Na bolest dostal diclofenac.
Prosím o rady, nikdo v rodině problémy s koleny neměl.
Míša 146065
18.1.2016 13:45:21
S manželem trpíme bolestmi kloubů /kolena,kyčle/... zkoušeli jsme už hodně mastí,léků,ale bolesti neustupovaly nebo se vracely.
Na doporučení uzíváme 3 měsíce Kloubex.Mě bolela kolena hodně po ránu a cca po měsíci a půl jsem pocítila úlevu.
M.Nová
Jyra 23851
2.1.2016 20:36:19
Jelikoz tady se vi vse, hledam pomoc a radu nejdriv zde. Ja vim, mela bych jit k doktorovi a ja tam casem i pujdu, ale chodim k nim nerada.Zoufale nerada.
Nemate nekdo podobne ptize? Je to artroza ci co? Boli me klouby. Ruzne klouby. Nekdy koleno, jindy rameno, prst na ruce.Dnes je to leve rameno a pravy kotnik.Vcera prave zapesti.Vezmu si brufen, za den,dva to prejde. Boli to jak pes. Pri stresu jako treba ted- vanocni svatky se to zhorsuje- kazdy den neco boli.A kdyz me neboli kloub,boli v krku. Zadny otok, ztuhlost, zarudnuti, nic.Trva to tak 3 mesice, ale ted je to castejsi a vlastne uz pred rokem me sem tam neco zabolelo. Prosim,je tu nekdo s podobnymi potizemi? Mate nekdo babskou radu?
Dekuji.
Vítr z hor 100046
10.12.2015 14:26:15
Sestra ma, o zadnem extra leceni ani diete nevim. V detstvi ji bolesti lecili brufenem, v nemocnici pozorovanim.
ALL 4469
10.12.2015 9:50:13
Jak probíhá kvalitní léčba revmatoidní artritidy? Na netu jsem se například dočetla, jak je důležité cvičit, nebo že lze průběh ovlivnit dietou. Moje maminka už léta chodí pravidelně k revmatologovi, bere léky, ale nikdy ji neposlal na žádnou rehabilitaci, do lázní a pod., o dietě taky nic nevím. Zdá se mi to trochu málo, ale nevím, jaké jsou možnosti a co je běžné.
Jaké máte zkušenosti vy?
radka (IP adresa: 195.113.110.99)
  • 
19.11.2014 8:56:06
s internetem pozor - hlavně diskuse a tak, protože tam píší lidé, co se jim nezahojilo, nepovedl zákrok atd., ti, co dopadli dobře, o tom nemají potřebu psát
dcera měla zdravotní problém a ten internet mě úplně dorazil, než mi to manžel "v podstatě zakázal"
něco jiného jsou odborné info a info od lidí ze skupiny, co má stejnou nemoc
M_ 124075
19.11.2014 8:26:26
Diky. Jsi hodna :)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 463  [Dalších 433 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.