| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní problémy nervové soustavy

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 7892  [Dalších 7842 >>]
Šuplík 137953
20.12.2017 20:27:32
To zni desive, zavolej si sanitku~6~
V.T. 34959
20.12.2017 20:25:38
Už asi 2 hodiny se mi neskutečně motá hlava. Přišlo to z ničeho nic. Vše mi jde pomaleji, ptž se musím víc soustředit na každý pohyb. Při chůzi koukám, o co bych se mohla opřít, kdybych padala. Připadám si jako v bublině a vše vnímám jakoby přes sklo. S ničím se neléčím.
Netuším, co to se mnou je. Nevíte, co by to mohlo být?
aprofia1045 155125
10.11.2017 12:13:54
Dobrý den, taktéž mám po autonehodě, kdy mi při silném nárazu cuklo s hlavou. Po nošení límce mám teď taky přesně pocit, že si neudržím hlavu. Je to ale již rok a pořád mám svaly šíleně slabé. Je prosím něco, co Vám k posílení krku a zlepšení stavu pomohlo? Nějaké cvičení? Předem děkuji za odpověď.
bezradna1 155098
6.11.2017 15:09:11
Pomohl vašemu dítěti tento lék a v jakém množství jste ho brali. A vysadili jste ho potom úplně.
Sam01 129844
22.8.2017 18:56:52
Mate nekdo zkusenost?
ejikasta 79144
16.8.2017 12:55:05
Ahoj Margotko,
můžu Tě poprosit o kontakt (email). Mám nyní syna diagnostikovaného s OCD a hledám rady a zkušenosti. Budu ráda, když se mi ozveš na ekas@email.cz

Děkuji moc,
Eva
margotka78 alias shit-roller 108560
11.7.2017 21:40:04
Jak kdy. Bohužel se ne vždy smiřuji s tím, že všechno nemůžu zvládat. Takže zatímco jiní moji známí, když se lepí k podlaze a mají plný dřez nádobí, si jdou v klidu číst knížku, tak já uklízím, i kdybych přišla domů o půlnoci. Uklízím mimoděk i na návštěvách ( aniž bych si to uvědomovala), tak sbírám cizí drobky z podlahy, v koupelnách zavírám cizí pasty a na záchodech sbírám několikery prázdné kartónové roličky od papíru a nosím je do koše. Ale nedělám to proto, abych paní domácí upozornila, že něco nemá v pořádku, ale proto, že si nemůžu pomoct. ~t~
Zní to divně. Přičemž auto mám kolikrát zabordelený až běs...
Občas mám pocit, že spěju ke zhroucení. Ale jen občas. Pak se zase nadechnu a jedu dál jako perpetum mobile ~:-D
Pufík 107901
11.7.2017 13:28:20
Krásný den,
maminky co trpíte OCD, jak zvládáte běžný chod domácnosti a život vůbec? Já trpím OCD asi 22 let, naučila jsem se s tím žít, nepomohla mi KBT, jsem v péči psychiatra a beru kombinaci antidepresiv, ty mi zabraly jen na některou část obtíží, ale ne na vše, tak přežívám - chodím do práce, starám se o domácnost, ale nejsem uvolněná a spokojená. Vím, že diskuze mi problém nevyřeší, spíš si chci pokecat s někým "na stejné lodi"... Děkuji, Alena.~x~
Janet+sluníčko:-) 75570
8.7.2017 17:55:49
Chápu že to někdo nepovažuje za problém. Ale já jo.
Už to tak mám roky. Už si ani nepamatuju, kdy jsem usnula přes den.
Někdy jsem vyčerpaná. Nebo mám migrénu a na to mi kdysi pomáhalo se prospat třeba dvě hodinky. A bylo líp.
Ale posledních pár let, prostě neusnu přes den za nic na světě. I když mě bolí hlava šíleně. I když jsem vyčerpaná (někdy se mi stane, že nemůžu spát v noci - ale nic častého), tak organismus je vyčerpaný, že by si i přes den dáchnul. Ale i přes vyčerpání můžu ležet třeba dvě hodiny a prostě jen ležím.
Zkoušela jsem i meditace, různé relaxační techniky. Ale k ničemu.
Máte to tak taky někdo, nebo jsem v tom sama? ~a~
Janet+sluníčko:-) 75570
8.7.2017 17:54:05
Chápu že to někdo nepovažuje za problém. Ale já jo.
Už to tak mám roky. Už si ani nepamatuju, kdy jsem usnula přes den.
Někdy jsem vyčerpaná. Nebo mám migrénu a na to mi kdysi pomáhalo se prospat třeba dvě hodinky. A bylo líp.
Ale posledních pár let, prostě neusnu přes den za nic na světě. I když mě bolí hlava šíleně. I když jsem vyčerpaná (někdy se mi stane, že nemůžu spát v noci - ale nic častého), tak organismus je vyčerpaný, že by si i přes den dáchnul. Ale i přes vyčerpání můžu ležet třeba dvě hodiny a prostě jen ležím.
Zkoušela jsem i meditace, různé relaxační techniky. Ale k ničemu.
Máte to tak taky někdo, nebo jsem v tom sama? ~a~
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 7892  [Dalších 7842 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.