| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Přípravné třídy

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 270  [Dalších 220 >>]
Monty 129940
19.1.2017 12:17:34
Aleno,
jsou děti, který ten stejný kolektiv samy chtějí, je pro ně důležitej.
Psala jsem tu, že syn si školu vybíral podle toho, kam půjde nejvíc jeho kamarádů ze školky. Přitom spádovou školu měl jinou. A mnohokrát, když byla třeba doma řeč o někom, kdo se stěhuje, tak litoval děti těch lidí, že musí do jiný školy a nebudou už chodit se svými kamarády, budou si muset zvykat na jiný děti a ty jiný děti na ně.
Alena 129302
19.1.2017 12:11:16
"Bylo by dobré, kdyby chodila se stejnou partou do školky i do první třídy....případně do dalších ročníků." Proc?
Monty 129940
19.1.2017 12:11:03
maargitt,
dětský děti v sedmi letech jsou taky obvykle jinde než v pěti. Ony se vyvíjej.
A pokud půjde do nějaký školy, kde není tlak na výkon, jako byla ta, cos původně vybrala pro A., tak v tom nevidím problém.
Anni&Annika 50178
19.1.2017 12:10:51
margit...ale tvemu diteti bude pri nastupu skoro 7 let...
To dite bude uplne nekde jinde, nez ty sestilete.
Nase mala je narozena koncem srpna. Presto sla do skoly v cerstvych 6 letech.
Vetsina jejich spoluzacek byla o rok starsi. Dite zadne problemy nemelo /mela same a jeste dostala diplom, neb nadprumerne zvladala/, ale presto bylo znat, ze je o rok mladsi. Nevim jak to popsat. Ty starsi mely naskok. Za rok se to srovnalo a i nase mala se v cemsi zmenila. Najednou jakoby mala vystrelila a zacala je predbihat.

Proste ten rok je strasne znat.
Alena 129302
19.1.2017 12:10:29
Spis bych se rozhodovala podle kvality zarizeni. Tj. blba skolka + uzasny nultak ...vychazi mi nultak a obracene. NEkde nultak supluje skolku pro predskolaky (zrizeno protoze skolka ma malo mist), nekde berou hlavne socialne znevyhodnene, nekde se zase zameruji na grafomotoricke potize (PPP je tam smeruje) atd, vubec mi z toho nejde udelat obecna otazka ano/ne.
Jana+3 princezny 100218
19.1.2017 12:09:40
Margit běž se tam taky podívat, sama uvidíš, jaké děti tam budou..
Jana+3 princezny 100218
19.1.2017 12:07:48
Uvažovala jsem o tom se starší dcerou. Byla jsem se tam podívat, ale učitelka mi to rozmluvila. Byly tam hlavně romské a vietnamské děti, které neuměly pořádně česky. Taky psycholožka mi řekla, že jí víc prospěje školka. Taky trhání kolektivu není dobré. Bylo by dobré, kdyby chodila se stejnou partou do školky i do první třídy....případně do dalších ročníků.
maargitt & dráčátka 67638
19.1.2017 12:05:08
monty, tak já se s ní asi taky moc připravovat nebudu. Vlastně tím, že je podzimní, jsem až teď zjsitila, že když byla nejstarší v jejím věku, už byla skoro u zápisu ~7~~8~
vyštrachala jsem tedy nějaký knížky a pracovní sešity, co jsme měli doma, tak si to teď "zkoumá" a je spokojená :-) myslím, že ten rok bude její příprava spočívat v tom, že bude zkoumat, co ta ségra dělá
19.1.2017 12:02:55
tuten, takt o se ptám tady já, že jo
úpíšu i důvod, proč o tom uvažuju, a to proto, že její ségra to zvládala blbě, ačkoli ona by to asi zvládla výborně, mít jinou učitelku.
19.1.2017 12:02:16
monty, to si nemyslím. Dětský děti chtěj dělat jiný věci, než sedět v lavici a zkoumat, kolik je 3+3.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 270  [Dalších 220 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.