Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
ZUZKA, Máťa & Adámek | 23621 |
7.1.2005 23:25:59
Moniko, myslím že se naprosto dovedu vcítit do Tvé švagrové, protože já chodím taky pořád na stejné procházky v různých obměnách a občas mě to už vůbec nebaví. Co ale dělat. Co vím určitě, že v tomto bytě neumřeme, takže jednou budeme mít třeba taky verandu!?
K té porodnici: rodila jsem s primářem Miklem a musím říci, že jsem byla naprosto spokojená. U porodu jsem měla manžu a v podstatě první kontrakce cca po 2-3 minutách ni začaly v 8 hodin a v 11.50 hod.byla Martinka na světě, takže v pohodě. Myslela jsem, že to bude horší! Mám totiž kolegyni a ta mě asi až moc strašila. Pokud bych tedy měla hodnotit gynekologickou stránku, bylo to v pohodě. Hozrší bylo pro mě dětské pod vedením MUDr. Pokorné. Mám pocit, že tam mají chaos. Nešlo mi kojení a každá sestra mi radila něco jiného, ale nic nebylo na mé, skoro vpáčené bradavky účinné. Škoda! Ve finále ale vím, že pokud budu ještě jednou rodit, půjdu opět do Turnova. S Martinkou teď už nic neudělám. Buď si chce se mnou hrát a nebo mě vůbec nepotřebuje, ale já ji musím neustále sledovat, protože obvykle něco nekalého kuje. Jak se daří vám s Anetkou? Mám najednou pocit, že už si to vůbec nedovedu vybavit, že byla Martinka takhle malá. Ach ty děti stárnou! Mějte se, Zuzka |
Monika+Anetka 20.10.2004 |
• |
7.1.2005 20:43:49
Jen ještě: když teď všude chodí, tak to asi nestíháš uklízet všechny věci z jejího okolí ne? Monika
|
Monika+Anetka 20.10.2004 |
• |
7.1.2005 20:40:41
Děkuji za přání. Já bydlím v domku tak to s těmi procházkami mám jednodušší, že ji dám do kočáru na verandu a je klid a můžu doma taky něco udělat. Švagrová bydlí v paneláku a ta si stěžuje, že s malou musí 2x denně jet ven a pořád přemýšlí kam,protože se jí nechce do města do toho smogu. A jak to děláš ty? A když už jsi mluvila o turnovske nemocnici, jaké s ní máš zkušenosti a kdo tě rodil? Tedy ne tebe, ale Martinku? Monika
|
7.1.2005 8:25:02
Moniko,
my jsme přímo z Turnova centra. Je mi 28 let, jsem lékárník. Máme 10-timěsíční dcerku Martinku, která teď začíná chodit kolem nábytku a energií doslova překypuje. Je narozená 10.3.2004 v turnovské porodnici. Také už pěkně žvatlá, ale nikdo jí ještě nerozumí. Když si vzpomenu na naše tři měsíce, tak si pamatuji, že Máťa začala přitahovat hlavičku jakoby do sedu, tím se jí tenkrát spravila pupeční kýla. Přeji hezký den a hezkou procházku na sluníčku, má vykounout.Zuzka |
Monika |
• |
6.1.2005 20:56:21
Ahojky, asi začnu typickými otázkami. Tak nejprve odkud přímo jsi a kolik ti je? Já jsem z Jenišovic a je mi 24. Mám skoro 3 měsíční holčičku Anetku. Teď jsme v období, kdy se začíná smát a vydávat nejrůznější zvuky. A co vy? Monika
|
6.1.2005 11:18:55
Ahoj Moni,
jsem docela ráda, že vidím, že i na Turnovsku to ožilo. Musím přiznat, že mezi pražandy se mi nepodařilo zapadnout, protože se už docela znají a jsou hlavně z ruky a s jinými zájmy. Budeš-li chtít, rozviň diskusi, jsem tu téměř každý den. Hezký den, Zuzka - Turnov |
Monika |
• |
4.1.2005 21:38:34
Ahojky, dnes jsem tu poprvé - kámoška dala tip. Třeba se tu v budoucnu někdy sejdeme. Já jsem na MD 3 měsíce. Monika
|
24.11.2004 20:47:01
Ahojky, kde jste kdo? Neříkejte mi, že tu na Turnovsku není nikdo od července s netem, nebo s diskuzí o malých špuntech.
Jsem na MD s e skoro 9-timěsíční dcerkou Martinkou. Ozvěte se někdo na pokec. Hezký den, Zuzka |
A.L.E.X | 17966 |
7.7.2004 21:49:02
Ahoj fšici Trutnováci!!....
NUTNĚ sháním šplhací síť na hřišťátko pro prcky na takovou super prolezku! Velikost tak 2 x 2 metry, popřípadě může být i větší, max. však 3 x 3m. Kdo o něčem ví, popř. má kontakt na firmu, kde se to vyrábí, pošlete mi info!! Ono je to totiž všude, co jsem dopátrala já, drahý jak prase! Tak jestli Vás něco napadne, písněte mi na mail v záhlaví!!! Dííík moc! L.E.N.K.A |
Sisa |
• |
2.6.2004 14:28:31
Ahoj,
my máme taky páreček. :-) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.