Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Cimbur | 64764 |
14.1.2018 14:33:49
Delam dve věci. Buď tvarohovo jogurtovy desert, kdy pokapu piskoty stavou z kompotu, zbytek šťávy použiju k rozpuštění zelatiny do tvarohovo jogurtove hmoty, osladim, skladam s okapanym ovocem takový dort, po vrstvach, v lednici ztuhne.
Nebo oloupu 1300g jablek. Podudim ve 100 ml vody, pomackam stouchadlem na brambory, primerene osladim, dam trochu citrónové šťávy. Rozmicham 4 vanilkové pudinky ve 400 ml vody. Vrstvim s piskoty do dortove nebo jiné formy. |
Maci1 | 27366 |
14.1.2018 14:32:52
Pudinkový krém. Připravuje se jako pudink, jen se tam dá dvojnásobek mléka.
Pak klasicky vrstva piškotů, vrstva ovoce, vrstva krému (několikrát). Nechat odležet v lednici do druhého dne. Nemá to chybu . |
Senedra | 14756 |
14.1.2018 14:26:01
Zef, tak my právě děláme buď bebe střechu nebo dort s piškoty s krémem z receptu, který jsem tady uváděla.
|
Bberi | 40972 |
14.1.2018 14:18:00
U nás boduje nejvíc nepečený dort s piškotama a ovocem, piškoty a prokládáš to krémem ze zakysané smetany, šlehačky a vanilkového cukru. Jednoduchý,,dobrý.
|
Buchli | 121873 |
14.1.2018 14:00:03
A co takhle jablečnej pudink? Rozvařit jablka ve vodě s cukrem a zahustit vanilkovým pudinkovým práškem? No a buď do pohárů, nebo do dortové formy s piškotama jako takovej dort.
|
Ropucha + 2 ropušata | 120300 |
14.1.2018 14:00:02
Kudlo, jedí lipánek?
Když smícháš půl na půl šlehačku a tvaroh, je to identická chuť, můžeš ochutit jako vanilkový nebo kakaový. Není to nakyslé. |
77kraska | 132593 |
14.1.2018 13:52:45
ale stejne mam nejradeji nepeceny dort ze zakysane smetany, to je proste lahoda
|
zefýr | 58223 |
14.1.2018 13:52:26
Poctivé klasické tiramisu jsem nedělala 10 let, bojím se žloutků.
Ale milovala jsem ho To náhražkové netvořím. |
77kraska | 132593 |
14.1.2018 13:51:46
Kudlo, moji rodice delali bud pudinky s hodne piskotama do porcelanoveoho hrnecku a po vychladnuti vyklopit
nebo (a to bylo super): do velke plechove misy hodne pudinku a hodne piskotu, potom vychladit a z toho si nabirat do hlubokeho talice, kolik kdo sni |
zefýr | 58223 |
14.1.2018 13:49:33
není zač.
ten z jablek a pudinku dělám dceři každé ráno na narozeniny k snídani, má ho ráda A není úplně špatný. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.