| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Děti v nemocnici

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 4057  [Dalších 3947 >>]
Alena 129302
22.3.2017 13:35:55
No a ja bych po porodu nechtela byt ani s cizi zenskou. U slepaku by mi to zase bylo jedno.
hbf 94684
22.3.2017 13:35:51
hbf do toho byl vmanipulován. Nebylo to tak, že by šel a zaplatil si seskok. A z hbf se nestal parašutista, létání stále nevyhledává, ale když je toho zapotřebí, tak se připoutá, nekouří a letí. (Což ostatně dělal i před tím seskokem) Ale ano, zvládnutí toho seskoku udělalo hbf radost a ten strach z létání je zase o něco slabší.

Chování pavouků ve vašem případě je blbost, o níž jsem nepsal a kterou mi zbytečně podsouváte.
zerat 18305
22.3.2017 13:28:35
Termix, určitě jsme neměli starosti jako mají dnešní už osmileté děti. U dcery ve třídě např. osmiletí až devítiletí kluci řeší pořád sex - mně byl v osmi letech naprosto ukradený. Holka starší má na FB od 11 let samozřejmě spolužáky a Ti řeší snad taky pořád jen sex. Jakýkoli nasdílený či olajkovaný obsah z jejich byly nahé holky, ženy... Holky vyprávěly v 5. třídě ZŠ s očima na vrch hlavy (řešilo se to potom na rodičáku), jak kluci mají jako titulní strany na mobilech holčičí genitálie, nahé holky...
Nevzpomínám si, že bychom byli takhle postiženi ~d~
Ad dcera když byla v nemocnici asi 4x, tak nikdy nebyla s kluky na pokoji. Asi úmyslně byly čistě holčičí a klučičí pokoje a starší pomáhali s péčí o ty mladší.
jentakj 147688
22.3.2017 13:26:34
Aleno - tak já bych po porodu fakt nechtěla být na pokoji s cizím mužem.~;) Po porodu se mnou byla na pokoji paní, která tam měla neustále manžela nebo jiné příbuzné a ptala se, zda mi to vadí. No vadilo - fakt se mi nechtělo kojit před cizími lidmi. ale zas jsem chápala, že je tam chce. Za mnou nikdo nechodil. Tak jsem požádala sestru, zda by mi mohli dát postel u okna a ta paní byla na posteli u dveří - za ní chodili a já měla soukromí na kojení a spaní, protože jsem se prostě otočila.
jentakj 147688
22.3.2017 13:23:41
Liško - můj muž chtěl zůstat v nemocnici se synem a tehdy řekli, že je jediný tatínek a že prý nemůže jít na pokoj, kde jsou s dětmi maminky - přitom ty maminky se tam přece nevyšetřují. To jsme pochopili. Mne dali se synem na běžný pokoj, ale po jednom dni tvrdili, že tam nemůžu být, protože to není pokoj pro maminky a že syna na ten pokoj nemohou dát, protože tam jsou právě děti výrazně mladší. Já se zeptala přítomných kluků, jestli jim tam vadím a pochopitelně jim řekla, že kdyby přišel doktor, tak odcházím na chodbu, aby měli soukromí. A jeden /ten starší/ mi řekl, že pokud ho nebudou odhalovat, ať tam zůstanu, aby měl dospělé svědky, protože má špatný zkušenosti. Došlo mi, že nemyslí nějaké obtěžování, ale chování vůči němu jako dětskému pacientovi.
Alena 129302
22.3.2017 13:21:39
Ale jo, kazdy ma pravo na stud. Ale nekdo se stydi i pred osobami stejneho pohlavi, takze mi spis pripada dulezitejsi jak se soukromi pacientu na pokoji respektuje, tj. Dam prednost smisenemu pokoji pred kontrolou hraze na pokoji zenskem misto na vysetrovne, nekomu mohou vic vadit otevrene zachodove dvere nez spolupacient opacneho pohlavi. Ale co stim chces delat, kdyz jinde misto neni? v pripade cekatelu na vysetreni ci operaci se da ocekavat sebeobsluha a minimum choulostivych situaci na pokoji.
jentakj 147688
22.3.2017 13:20:17
Zefýr - problém je kolikrát v tom, že ten personál by pro to, aby se to mohlo dodržet, musel něco udělat a to se mu nechce, tudíž je vše mimořádnost. Ale je zvláštní, že se sestrami nikdo nehnul, ale jakmile jsem šla výš, tak najednou se všichni podivovali nad tím, proč by to nešlo, to je přece samozřejmé.
Oni asi zkouší, jak moc na tom člověk trvá a když trvá, tak se hnou ledy.
xxxxxx2 134466
22.3.2017 13:17:29
nebo obdobná scénka, že tam leží 16-letá nahá holka a vedle u postýlky s malou holčičkou její tatínek - mám dojem, že to by přišlo divné i tomu personálu.
zefýr 58223
22.3.2017 13:16:48
jentak, to je jen cár papíru, který při mimořádnostech přestává platit. A někde je mimořádnost od Po do Ne ~:-D
Monty 129940
22.3.2017 13:16:16
Markéto,
tak mně nepřijde nijak nenormální, že má někdo takový biorytmus, že usíná později.
Nejsme roboti, abychom byli všichni stejně naprogramovaní.
Syn už jako mimino/batole usínal pozdě, nedá se s tím dělat vůbec nic, odzkoušeno, nefunguje. Musel se s tím holt naučit žít a nepříjemný pocity bdícího mezi spícími potlačit. Je to podle mne snazší než měnit biorytmus.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 4057  [Dalších 3947 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.