| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Rodinné finance

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 103984  [Dalších 103914 >>]
Sam01 129844
12.3.2018 11:30:04
Citronove koliesko,
Mame to uplne stejne. Manzel je s tou moderni technikou propojen i pracovne takze pro nase deti je to vsechno normalni a bezna vec. Iphone maji za normalni telefon. Ipad ji. Ze zacatku slouzil jen jako bezna herni konzole.
Lída+2 28136
12.3.2018 11:01:52
Li., tak manžel má taky služební mobil....takovou chytrou mašinku....co ho pozná a hned se odemkne, ale svůj má asi 15-17let starý, pomalu se z něj teda stává pevná linka~t~ Ale používá i ten.
kopretinka3 89620
12.3.2018 10:58:20
Asi jsme divní. Nikdo IPhone nemá ani po něm netouží. Dokonce ho nechtějí. Jeden má Samsung po mě, mladší mají Huawei.
Ze všech dětí má ve třídě IPhone jen jedna holka, paradoxně z rodiny docela sociálně slabších rodičů.
Pokud po něm dcera tak touží a vás to nezruinuje, domluvte se, že si našetří polovinu a druhou polovinu jí doplatíte. Ať vidí, jak jednoduché to je našetřit na takovou věc. Takto to děláme my a to jen u věcí se kterýma souhlasíme. POkud s tím nesouhlasíme, potomci se financují sami celou věc. Ušetření určité věci jim kolikrát zabere i rok, mezitím si to kolikrát rozmyslí.
Pole levandulové 23006
12.3.2018 10:55:23
Monty, ne, nevadi. Syn jezdi do skoly sam, driv to bylo, ze volal, ze dojel, dosel tam ci onam, ted vola jen nekdy, protoze vi, ze kdyz je potreba, kouknu a vidim. Nema s tim problem on ani nikdo jiny z nasi rodiny. S manzelem jsme malokdy od sebe, ale kdyz nekam jedem vlast, tak je taky vyhodnejsi kouknout, jestli uz se ten druhy blizi nez mu volat behem rizeni. My pred sebou tajnosti nemame.
Z+2 109449
12.3.2018 10:55:09
Bud, když ti to povolí. Musíš mít učet u googlu a on taky a on samozřejmě zapnute gps na mobilu.
Z+2 109449
12.3.2018 10:52:53
Což je normální stav. Pak je jedno co kdo má za telefon.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
12.3.2018 10:51:37
aha, tak to budu muset otestovat... já mám mapy v mobilu od seznamu...
a taky jestli mi to bude fungovat na mém windows phone se synovým androidem :-)
12.3.2018 10:49:23
brala bych to tak, že toužit po něčem neznamená, že mám nějaký nárok to dostat... to alespoň vtloukám do hlavy svým dětem (syn děsně touží mít xbox nebo playstation, všichni ve třídě je mají :-) já jsem proti, nic podobného pořizovat nebudeme, hájím si kvůli tomu pro jistotu i naši starou, hloupou tv ~t~)
to že tě to tak rozčiluje na mne ale působí, že tě víc "žere", že je mají druzí, než že ho chce dcera (jako by to nějak ospravedlňovalo její potřebu ho mít)
btw dle mého syna je iphone na ústupu a má ho ve třídě jen pár dětí (po rodičích obvykle) a ti by si raději přáli mít samsungy, protože prý je pak lepší, když můžou sdílet mezi sebou (většina jede na androidech) ~;)
Přes 6 000 jídelních židlí na jednom místě od ověřených obchodů
Li. 14175
12.3.2018 10:44:03
Rose, já to mám tak, že si pustím mapy Googel na mobilu. Z levého okraje displaye si vyvolám menu, je tam "sdílení polohy". Ukáže mi to tam, kde jsou ti, kteří se mnou sdílejí polohu a navíc je tam možnost přidat další. Samozřejmě tedy, že ten další to musí odsouhlasit.
12.3.2018 10:40:53
"kde dcera nechala mobil, ale dokážu a nepotřebujeme k tomu iPhone. Umí to cokoliv co má zapnuté určování polohy."

jsem tupá, ale kde najdu, jak tohle nastavit, zařídit? syn neustále nechává někde mobil, dost často i sebe sama (a mobil nebere, neb neslyší, neb si vypíná vyzvánění do školy a zapomíná ho zase zapnout)... vím, že by mu to nijak nevadilo, kdybych ho měla pod kontrolou a naopak by se mu ulevilo, protože takhle ho kolikrát marně sháním a mrzí to pak i jeho...
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 103984  [Dalších 103914 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.