| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Olomoučandy-Kejklířanky

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 3841  [Dalších 3671 >>]
Věra+Kájík (IP adresa: 88.103.235.112)
  • 
2.2.2009 16:16:56
No holt, ať už je po zimě, nebo se z těch nemocí nevyhrabeme. Kájík už je celkem dobrý, ale rýmu má trochu pořád, ale nekýchá, ani nijak nesoplí, ve školce dnes byl. Ale bylo tam asi 6 dětí, asi jsou všichni nemocní.A tak doufám, že se nám to zase nerozjede, neb já sama mám zbytky rýmy ještě také. Četla jsem na seznamu že se má zase oteplit a právě toto počasí je na infekty jako dělané.
Sonča+Pavlíček a Tomášek 3roky (IP adresa: 85.93.179.122)
  • 
2.2.2009 14:46:13
Ach jo:((
Kolikátého přesně jdete???
opice... 6073
2.2.2009 11:02:51
My byly na odběrech dnes, ale v noci zase Věrka začala kašlat a dopoledne ji bolely nohy. Tak jsem zvědavá, jestli bude OK nebo ne.
  • 
2.2.2009 9:48:14
Evi,tak tohle mě napadlo také,ale říkala jsem si,že je to asi blbost,jeslti nejsem zaujatá.Už se mi nedávno stalo,že byl Tomášek po nachlazení s totálním kašlem,další dny,aby nemusel být ve školce,tak byl na dodpol.u tchánů,já jsem musela asi někam jet.Pak se mu to jakoby vrátilo,ale jeden den to bylo hrozný,pak asi další dva dny to sláblo a nerozjelo se to.Tohle se stalo i nyní,byli tam celej týden,co jsem byla v práci,v pondělí už jen soplil a vykašlával,v noci už spal,v pátek odpol,zača kašlat sucho a teklo mu z nosu,ale voda.V noci pak pískal,včera to bylo přes den dobrý,jen jak se trochu víc proběhl,nebo šel z tepla ven,tak začal trochu kašlat,v noci jsem mu nic už nedala,párkrát zakašlal.Jinak mu dávám od pátku Dithustat.Mě totiž přijde,že je tam spouštěč také.Něco jiného je,kdaž je opravdu nachlazenej,ale tohle mě přijde,jako alergie.Jenže Ig...máme negativní,na prach nám teda dr.nedělal,ale asi to bude tohle,nic jinýho mě tam nenapadá.
Tak jste si to teda pěkně vybrali,že??Ještě že jste to neměli všichni stejně,ptž to je pak peklo...
Zítra jedeme na odběry,já se pořád modlím,aby nás vzali,bojím se už jít i do obchodu,budeme trčet doma,nebudu raději sem pouštět žádný návštěvy,ani děti.
opice... 6073
1.2.2009 19:36:52
No, chytli jsme to nakonec všichni, poslední já, takže jsem pochopila, jak bylo Věrce o den dřív;-)
Už je to dobrý.

Soni, je to těžké, já si říkala, jak vlastně diagnostikují astma. Kolik je potřeba záchvatů či co. Naštěstí Věrku podchytili včas (od léta trpěla na laryngitidy a 2x obstrukční astma - nález co jsme byli u dr), teď tu poslední larygitidu měla fakt lehkou, kašel trval týden, ale ani jsme se nemuseli v noci větrat na balkoně, což předtím ano a většínou těch 3-7 nocí. Kašle pokaždé po návratu od prarodičů, i když tam jsme jen půlden, tak tam je nějaký spouštěč.
  • 
1.2.2009 14:22:51
Věruš,proběhlé to máš,to by jsi měla vše negativní.
Však on na to přijde,jak má smrkat,neboj,dojde mu,že je to pak lepší.Tomášek také nechtěl.Jen mu stříkej do nosu Vincentku a pak 3x denně Olynth,nebo Nasivin,aby to nešlo do uší.
Evi,ach jo...snad Věrka nic nechytla,ale jak tohle koluje v rodině,tak lehnou všichni.Já to teda řeším slivovicí,jak něco je,tak si hned dávám,nechutná mi to,ale fakt to pomáhá.
Včera po 4denní klidu od kašle,Tomíšek zase začal sucho a hnusně...rýma se opět zhoršila,už jsem na nervy,večer jak lehnul,tak nepřestal,až jsem začala při nádechu slyšet ke konci pískání,dala jsem mu Spiropent a do 15minut usnul,ach jo,já to fakt vidím na nějaký astma apod.Musím zavolat dr,,ale jí se mi tam nechce,abychom něco nelapli...
opice... 6073
1.2.2009 14:21:20
Někteří smrkat umějí, někteří ne. Vojta uměl v roku smrkat, ve třech už ne. Mezitím měl pouze zadní rýmu a to takovou, že jsem o ní věděla jen v noci při spaní.
  • 
1.2.2009 9:41:10
Evi, je to lepší, ale rýmu má pořád. Vůbec nám nechce smrkat.Chodíme za ním již delší dobu s kapesníkem a on se vždycky šprajcne, že to neumí a když smrkne, tak jen dovnitř.Pořád mu to ukazujeme, ale není to nic platné. Prostě smrkat nebude a pak mu v noci teče sopel do krku a pláče. Už fakt nevím, jak ho to máme naučit,jsem bezradná, vždyť umějí smrkat daleko menší děti.
opice... 6073
31.1.2009 19:17:21
Věrko, myslím, že můžeš věřit lékaři:-) Je na to studovaný. Co Kája?
  • 
28.1.2009 21:33:42
Holky, tak Kájík chytil ode mne rýmu, takže dneska nastoupila na hlídání babička.To jsem mohla čekat, že ji ode mne dostane.Přes den je docela dobrý, ale v noci nespí a pláče kvůli té rýmě, takže se zase moc nevyspíme.Chtěla jsem ho dát v pátek do školky, ale nevím, asi ho ještě nechám doma, nebo se mu přidruží ještě kašel a už z toho nevylezem. Dneska mi říkal, že by chtěl jít do školky, takže se mu tam opravdu asi líbí. Školka pořádá dětský maškarní karneval, tak budeme péct cukroví do bufetu.Protože jsem nevěřící Tomáš, zašla jsem si k obvoďákovi k nakouknutí na ty papíry kvůli těm neštovicím. Když jsem tam byla, neměl to ještě v ruce, jen to vytelefonoval. A holky je to takhle:
Varicella zoster KFR.........0
Varicella zoster Elisa IgG.......2,028 Pozitivní
Varicella zoster IgM.............negativní

Takže je to opravdu proběhlá infekce?????
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 3841  [Dalších 3671 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.