Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
opice... | 6073 |
28.1.2009 20:45:57
Soni,
Vojtíkovi to spolu s očkováním pomohlo od uší, ale od té doby trpí na angíny. Taky čekám jestli něco nechytnou, Věrka dnes vypadá na střevní problémy, měl je Vojta, nyní H., tak bych se nedivila. |
Sonča+Pavlíček a Tomášek 3roky | (IP adresa: 85.93.179.122) |
• |
28.1.2009 20:27:44
Ahojte,
tak jsem tu litovala včera Věrku a příspěvek tu není???Věruš,fakt,hlavně že si vám nic nestalo,ta kasa,pokud byla stará,tak se není čemu divit,ale také se to mohlo stát jiné,že?? Evi,jdeme 12.2.,ale mám obavy,že nás nevezmou,kluky mám doma už týden ze školky,Pája ještě dýl,pořád mají rýmu,vodnatou,ale děsnou,teče a teče,kašel je celkem pryč.Bojím se,že dostanou tu chřipku,nebo něco podobnýho...Nechám je do zákroku stejně doma a pak myslím,že 14dní se má být doma.Příští týden jedeme na odběry do ŠTBK,tu srážlivost chtějí mít udělanou tam,dva dna před k dětské a den před na ORL,pokud nás vezmou ,tak na příjem,pak domů a ráno na lačno ve špitále...máme mít pokoj jen pro sebe,Petra tam se mnou nechají,každej bude napsanej na jednoho,takže by to mělo dobrý.Bojím se,aby nás vzali a pak aby to vůbec pomohlo.Každej,kdo na tom byl,tak říkal,že to pomohlo...tak snad nebudeme vyjímka... pa S. |
opice... | 6073 |
27.1.2009 23:23:09
Věrko, někdy se nedaří. Hlavně, že se nic nestalo.
Dnes jsme měli taky smolný den, prostě se nám jen nedařilo, ale bylo to nic, oproti vám. Vojtík je druhý den ve školce, jsem zvědavá, jak dlouho vydrží. Do vánoc se držel, nyní už to je horší. Za 14 dní jdeme s věrkou trhat mandličku, tak se musíme držet. Soni, vy jdete kdy? |
Věra+Kájík | (IP adresa: 88.103.235.112) |
• |
27.1.2009 19:08:07
Holky mám za sebou příšerný den. Ráno, když jsem Káju vezla do školky, tam jsem se otáčela, ráno bývá ještě takové přítmí a nevím, jak se mi to mohlo stát. Předním kolem jsem se napasovala za takový železný hák, který byl zaražený v zemi, prý tam býval hydrant.Bylo to napasované za předním kolem, takže nešlo vyjet tam ani zpátky. Bezradně jsem přihlížela co si počnu a pak tam zastavil jeden pán, tak jsem ho poprosila o pomoc. Pak jsme odchytili ještě jednoho pána a jeden chlap vyšel z baráku. Ačkoli to napřed vypadalo beznadějně, nakonec se jim to nějakým způsobem podařilo vyprostit, ani autu nic není, jen se trochu musí proklepnout blatník. Ale viděla jsem to fakt bledě! Dokonce i do práce jsem dorazila včas a jelikož jsem dnes byla za kasou, během dopoledně mi při projíždění kódů praskla pružinka na čtečce, takže bez toho bychom obtížně markovali, nezbylo by, než kódy zadávat ručně. Bylo mi hrozně, nic jsem s tím nedělala, ani jsem to nijak silně netiskla, ale čtečka má už očividně svoje už za sebou, ale zrovna se to muselo stát mě! Odpolední směna na mě zahlížela, jako bych to udělala schválně. Nakonec to sice trochu s obtížemi šlo i tímto, ale bude se to muset spravit, nebo vyměnit. S hrůzou jsem čekala, co bude do třetice. Když jsem jela v poledne pro Kájíka, zjistila jsem, že na místě ranního couvání jsem trochu zrujnovala sloupek od plotu. No nevím co mě chlap řekne, až mě odchytí.No holt když se daří, tak se daří!
|
• |
25.1.2009 18:52:42
Věruš,je to hrozný,jak je práce a není hlídání.Já mám tu tchýni,tam kluci budou ,když já budu v práci,ale je to takový no...lepší než drátem do oka...ještě že alespoň něco.U mojí mamky by to bylo lepší,mohla bych je tam dát třeba i přes noc a odpadlo by je stěhovat sem a tam,když jsou nemocní a nemáme auto:(má jít do důchodu,když půjdou do školy,takže snad půjde a bude je hlídávat???
Tak ať tu rýmu nechatne Kájík,snad budeš do zítra trochu OK,vem si Brufen.Já jsem ráda,že jsem to zatím nechytla,ptž mají tan kašel děsnej a rýmu teda hnusnou:(( |
• |
25.1.2009 12:06:04
Soni to je hrůza s těma nemocema, ještě jak člověk chodí do práce je to značně komplikovanější.Kájík je sice zdravý, ale já jsem chytla pěknou rýmu a je mi dost blbě. Teď trnu, aby to zase nechytl malej, protože mám ranní a potřebuju, aby tento týden vydržel ve školce.
|
• |
23.1.2009 22:23:39
tak po neštovicích máme,ale jsou doma zase nemocní,Pája je od minulého pátku a pořád není dobrej,včera jsme byli na ORL ve FN píchat ucho,dnes jdem na kontrl.u nás a zase mu to stejný ucho píchla,ale teplotu nemá,myslím,že mu to už konečně pomohlo,ale je zahleněnej a kašle.Tomášek má od čtvr.horečky,kašle šíleně,dnes má toho plné oči,přijde mi,že má dutiny,asi pojedeme také o víkendu na pohotov.nebo v pondělí k dr.,ale já jdu na týden do práce,tak nevím,jako to vše uděláme,ptž do školky už půjdou, až v březnu,ptž nyní jsou nemocní apak už se chystáme na ty mandle,no...prostě hnus a já jsem už několik nocí nevyspaná až hrůza,doma bordel,Petr pořád pryč...ještě máme pokaž.auto,takže na mašlu...
|
• |
22.1.2009 18:41:38
Evi, ve školce dobrý. Zvykl si tam a mám radost, že se mu tam líbí. Střevní viroza nás taky neminula, první den zvracení, druhý den bolesti bříška a teplota a za dva dny trochu průjem. Potom už dobrý,naštěstí na odpolední směně ho můžu nechat doma. Horší bude až mi onemocní na ranní směmě.
|
opice... | 6073 |
22.1.2009 9:00:35
Ahojky,
Věrko, tak co Kájík? Drží se ve školce? Soni a co vy? Už je po neštovicích? Děti teď stonají, ale už jsou lepší. O Věrku se pokoušela laryngitida, ale co má ty léky, tak všechny kašle zvládá lépe, moc se nerozjedou a dříve jsou pryč. Vojta chytil nějakého bacila, zvracel, měl horečku, taktéž už je lepší. |
• |
15.1.2009 13:42:19
Vidíš,já to říkala,že to bude dobrý.To dávání ho tam jednou týdně nemělo smysl,raději týden a pak nic.Zbytečně vás to oba nervovalo.
U nás třeba bylo ječení ve školce dnes,ptž Pája tam už byl skoro 14dní sám,tak dlouho tam v kuse skrz nemoci nikdy nebyl a ještě ke všemu bez Tomáška...ráno přišel děda,ptž Petr je pryč,abych nemusela tahat i ho,tak ho na půlhodinu pohlídal,jak ho Pája viděl.tak už to pomalu začalo,pak volala kámoška,že její holka nejde,ptž je nemocná...tak ž říkal,že bez ní tam sám nebude,tak jsem mu slíbila,že ho zítra odhlásím,když bude dnes hodnej,tak šel a byl úplně v poho,než zjistil,že je tam nová učitelka,tak začal hrozně plakat,nedal si to vysvětlit,chtěl jít domů,ale ustoupit jsem nemohla,ptž by to mohl dělat i jindy,tak ho musela učitelka pak vytrhnout,pak za mnou kuchařka volala,že mám být klidná,že už tam vykládá,po obědě mi říkal,že se mu tam líbilo,ale ráno to bylo,jako první den...:((( |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.