Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Věra+Kájík | (IP adresa: 88.103.235.112) |
• |
14.1.2009 15:38:40
Soni, úplně v pohodě. Ani v pondělí nebrečel.Sice se ptá, jestli pro něj maminka přijde, ale je úplně vklidu.Dá mi pusu a jde do třídy. Jsem hrozně ráda, protože jsem to vůbec nečekala a počítala s tím, že bude brečet nejmíň měsíc.Já se v práci taky rozkoukávám, práce mě baví a zatím jsem spokojená.Že by obrat na lepší časy? Zatím ťuk,ťuk.
|
Sonča+Pavlíček a Tomášek 3roky | (IP adresa: 85.93.179.122) |
• |
13.1.2009 19:15:32
Věruš,uvidím,jak budeme mít čas,však ještě napíšu.
Co Kájík tento týden???? |
• |
13.1.2009 18:59:05
Soni, jestli chcete dorazit některý víkend,tak klidně můžete.Mě je to celkem jedno, akorát příští sobotu jsem v práci.
|
• |
11.1.2009 20:47:44
Věruš,tak to spíše vypadá na tebe,že jsi to měla první,ptž ten druhej to prý má vždy horší,čím déle ten nakaženej byl s tou osobou,která je infekční,tak je to horší,u nás to teda tak bylo,i já a ségra jsem to tak měly.Petr jich má teda nejmíň,ale déle se mu to hojí.Možná to má stejně ,ale na velké ploše se to víc rozleze,spočítat to nejde,ptž je toho hodně.Je ted apravda,že jsem s Pájou spala já a mazala jsem ho spíše také já.
Tak pak se ozvi,kdy můžeme dorazit,já jen poslední týden budu v práci,ale můžeme dorazit klidně i o víkendu.Mě je to celkem jedno.Však pak napiš. |
• |
11.1.2009 20:47:44
Věruš,tak to spíše vypadá na tebe,že jsi to měla první,ptž ten druhej to prý má vždy horší,čím déle ten nakaženej byl s tou osobou,která je infekční,tak je to horší,u nás to teda tak bylo,i já a ségra jsem to tak měly.Petr jich má teda nejmíň,ale déle se mu to hojí.Možná to má stejně ,ale na velké ploše se to víc rozleze,spočítat to nejde,ptž je toho hodně.Je ted apravda,že jsem s Pájou spala já a mazala jsem ho spíše také já.
Tak pak se ozvi,kdy můžeme dorazit,já jen poslední týden budu v práci,ale můžeme dorazit klidně i o víkendu.Mě je to celkem jedno.Však pak napiš. |
• |
10.1.2009 20:22:44
Soni,
mamka si to pamatuje a já taky.Nedávno jsme se o tom i bavili.Brácha dostal neštovice a hrozně se osypal a mama chtěla, abych si to odbyla také.Jenže já je nedostala. Asi to opravdu proběhlo nějak skrytě, jakože jsem měla někde 2-3 pupínky, které se prostě přehlédly, jinak si to nedokážu vysvětlit. Teď je ještě otázkou, kdo koho nakazil, jestli brácha mě, nebo já bráchu. Do práce chodím na 8.00 h. Takže vstávám v 6.00 h, půlhodinu mám pro sebe a 1/2 h vypravuji Kájíka, kterého budím v 6.30 h. V 7.00 h vyrážíme do školky, jezdím pomalu, cestou jsou 2 semafory, ale stíhám to v pohodě.Auto nechávám potom u Káji před firmou a do práce jdu 5 minut pěšky.Bývám tam kolem 7.45 h.Končím ve 12.00 h, letím pro auto a jedu pro Kájíka. Odpolední budu dělat od 13 h-17. h, takže to bude trochu volnější.Teď jdu na ranní, ale myslím, že to bude ještě takové hektické, pak mám odpolední, ale na té příští ranní koncem ledna už byste mohli dojet,(pokud budeme zdraví). |
• |
10.1.2009 13:48:46
Věruš,tak vidíš,gratuluji jak tobě,tak Kájíkovi.Možná si to tvá mamka nepamatuje,tak jako moje tchýně...,sice to nechápu,jak si tohle někdo nemůže nepamatovat,ptž já na to nezapomenu.Tchýně tvrdila,že je P.měl...
Možná bude v pondělí zase vyvádět,ptž to bude po víkendu,ale bude to slábnout.Mojí kámošce,také holka ve školce sní vše,co doma,vůbec třeba do pusy nedala. S tím vstáváním je to krutý,že??Na kolik chodíš???Já budu chodit na 7h.,být tam ale musím tak o 10min.dřív,když pojedu na kole,tak mi stačí vyjet 6.45z domu.Když ale povedu kluky,tak budeme muset asi vyjít tak po 6h.,pokud nebudu mít auto.Ono to bude lepší,jak si člověk najde systém,jak se rychle dostat z domu. Snad se brzo dostaneme k vám na návštěvu,Tomášek už infekční ode dneška není,tak písni,jak by ti to vyhovovalo. papa S. |
• |
9.1.2009 17:26:24
Ahojte holky
máme za sebou strašně hektický a docela těžký týden. Kájík první 2 dny strašně řval že do školky nepůjde a pořád jsem ho musela ujišťovat, že maminka pro něj přijde. Ráno jim tam prý i blinkal. Ve školce ale prý už neplakal. Ve středu se to trochu začalo lámat a dnes už byl smířený s tím že do školky jde. Byl trochu nastartovaný k pláči jen při předávání. Když jsem pro něj dnes přišla už byl úplně v pohodě a prý dnes snědl celý oběd, což doma, aby u jídla nad ním stál s bičem. Mám hroznou radost, protože jsem si myslela, že bude brečet tak měsíc.V práci se mi taky líbí, akorát první 2 dny byly dost kruté-to ranní vstávání + vypravování Kájíka do školky.Dnes jsem se byla zeptat na výsledky krve-protilátky proti neštovicím a holky gól, mám pozitivní proběhlou infekci. To jsem teda fakt nečekala. Evi díky za tip. |
opice... | 6073 |
7.1.2009 19:46:46
Soni, jsem ráda, že neštovice u vás probíhají relativně v klidu. Ať jsou kluci brzy fit.
|
• |
7.1.2009 16:57:34
Ahoj Věruš,
Peťa je dnes 3.den a je celkem dobrej,horečky moc nemá,neleží,ptž pracuje,ale nikam nejezdí,to jsem mu zakázala.Nejhorší zatím u kluků byl 3-4den,pak už to bylo lepší a lepší.Zatím bych řekla,že to zvládá z nich nejlíp,Tomášek je dnes také už lepší,už začíná zlobit,ale ještě nechce jíst.Já táké každej den čistím auto,jsem ráda,že je Petr doma,ptž pohlídá Tomáška,než já přijdu za školky a když tam jedu,ptž jinak bych musela i ho oblíkat a tahat v té zimě.když je auto moc zamrzlé,tak jdu raději pěšky,ptž než to odmrazím jsme tam.Ale zase ho pak potřebuji do pbchodu,zatím jsem to zvládla oškrábat dobře,ale jednou bylo tak zamrzlé,pak jsem stejně nic neviděla,jízda byla pro mě horor poslepu.Pája dnes ve školce brečel,nechtěl tam jít,naštěstí jsem mu to vysvětlila a přemluvila jsem ho,odpoledne se sám sobě smál a říkal,že se mu tam líbilo,oni teď chodí každej den bobovat,tak se vyřádí:) Když je Kájík pak OK,tak to bude brzo dobrý,hlavně že pak nějak dlouho napláče tam.Musíš si říkat,neslyším,neslyším to.... S. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.