| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 7265  [Dalších 7235 >>]
.libik 142094
12.2.2018 14:29:10
Zetko, neke, tapiserie?

ty jo, to jsou takový ty obrazy Hradčan?~x Jeden koupím~;)
.libik 142094
12.2.2018 14:27:08
Za sebe bych řekla, že jsem tvor, co lidi potřebuje a ačkoliv umím číst i háčkovat, nejsem vyloženě ten typ, co si zaleze a je z toho šťastnej.

Přesto nemusím tábory, teambuildingy a další delší setkávání nahodilých soudruhů.~d~

Z+2 109449
12.2.2018 14:23:13
Libíku, ale určitě ne. Samozřejmě, že možností vývoje je spousta.
Valkýra 10956
12.2.2018 14:21:51
Bouřko,
mám to podobně. A já jsem si nakonec "užila" tábory v dospělosti - s partou lidí od dcery ze školy, ale dcera chtěla a pak se přidali i chlapi a MM je kolektivní, tak jsem musela taky, abych s neznemožnila i v rodině. A už jsem si tam dokázala udělat i individuální program (oficiální program byl organizovaný), ale stejně jsem to dost přetrpěla. V současné době bych tam už nejela a asi by dcera ani MM o moji přítomnost ani nestáli a ta parta je mi už taky úplně "volná", víc se kamarádím s lidmi odjinud.
Z+2 109449
12.2.2018 14:21:47
I ná táboře si jde naprosto pohodově číst. Minimálně já to dělal. ~;) Na uměleckém i vytvářet tapiserie. Já myslím, že spoustě lidí je to trochu nepohodlné, ale naučí se překonat a často zjistí, že dělat i něco co nedělají celý rok může být príma.
Myslím, že Izraelský přístup k vojně, že jdou i ženy je super. Že se daleko víc najdou. Nejsou v sobě ztracené jako je na první pohled Konvalinka.
.libik 142094
12.2.2018 14:19:45
Já si nemyslím, že odpůrce tábora rovná se konzervativní jedinec se silnou vazbou na domácí pelest. Moje starší dcera nikdy na táboře nebyla, zatímco v dospělosti je doma všude, staří jí spacák.
Z+2 109449
12.2.2018 14:17:45
Val, pokud by jsi byla sama se sebou spokojená, tak ti to budu jen a jen přát. Bude to super. Já jen od Tebe, Konvalinky neustále čtu jak je něco špatně, něco vám ubližuje, dětství bylo těžké.... ale dělat se s tím nic nedá a nebudete. To mi nepřijde jako dobrý ani pro Vás.
Já mám rád jak píšeš. Jdeš do hloubky, relativně výstižně popíšeš problém. No, ale pak do řešení neřízneš.
Bouřka 7675
12.2.2018 14:14:11
Se hlásím k těm, co raději škol než tábor. Příměstský s osobní volbou aktivit by byl OK. A nejraději doma. Po druhé tristní zkušenosti, která byla moc i na naše, nás naštěstí přestali přihlašovat. Ani dnes nemám ráda pobyty mimo domov, i na známých místech mám po pár dnech už myšlenky na návrat.
LoraX a klučičí banda 24327
12.2.2018 14:13:05
Z+2, to vůbec není o vycházení s kolektivem. S tím jsem navenek problémy nikdy neměla. Ale netěšilo mě to - pobyt v něm. Nemám puzení trávit s lidmi svůj volný čas. Vezmu si knihu, luštění, vyšívání, výrobu tapiserií, cokoli, ale nesmí mi do toho kafrat lidi (snesu rodinu). Tak to introverti mívají - spolupráce v pracovní sféře bez problémů, ale nenuťte mě ke společenskému blábolení o ničem.
Valkýra 10956
12.2.2018 14:11:22
Z+2,
...Já, když to tady čtu, tak bych nutil. Děti se asi mají nutit do toho, aby se naučili se překonávat. Když ne, tak pak z nich vyroste Konvalinka nebo Valkyra a to si nejsem jistý, že je dobře.
Hele, já s tebou i souhlasím. Ale my s Konvalinkou máme tedy i společnou asi určitou povahu a určité vedení doma. Tábory by toho asi moc nezměnily.
Ale já sama jsem opravdu nechtěla, aby z dcery vyrostl někdo jako já a tak bych možná i nutila, ale nemusela jsem, dcera je úplně jiná - kolektivní, sportovní, občas se nějaké to introvertní naladění objeví, ale dokáže ho překonat, je z toho sama nešťastná a ona sama by opravdu nechtěla být jako já, pro ni je to velké memento.
Nakonec já sama jsem v rané dospělosti a i dost let potom vedla i dost naoko "extrovertní" život, ale stálo mě to hodně úsilí, protože mi to bralo dost energie, zatímco skutečného extroverta lidi nabíjí a když už jsem na to neměla sílu, zvrtlo se to zpět.
Ale tohle je něco, co lidi rozdílného temperamentu asi nikdy vzájemně nepochopí.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 7265  [Dalších 7235 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.