Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kudla2 | 58452 |
7.11.2017 22:56:00
Grainne,
jo, ten "erotickej náboj" mi tam taky nesedí. Ale jako mi přijde divný, abych já s někým byť jen v náznaku eroticky laškovala (jedno zda v přítomnosti manžela nebo bez) a naopak, tak zas na druhou stranu nevidím důvod, proč by nešlo někomu "udělat dobře" BEZ toho erotickýho náboje. Na poznámky o svý kráse od cizích lidí nijak zvědavá nejsem a k sebepotvrzení to nepotřebuju, to už by to se mnou bylo asi špatný, ale je spousta hezkejch věcí, který lze tomu druhýmu říct, aniž by to bylo společensky nepřípustný a i kdyby manžel/ka stáli těsně vedle. Ovšem to nebude mít v sobě erotickej náboj, ale na co vlastně potřebuju erotickej náboj od člověka, kterej je cizí a nic si s ním začínat nehodlám? |
Žžena | 83005 |
7.11.2017 22:47:06
mandelinko,
jo, já to neberu jako konflikt nebo tlačení do něčeho. Prostě počítám s tím, že člověk, který se mnou dobrovolně žije, má zájem na tom, aby nám to klapalo, tak řeknu, co má udělat, aby to klapalo. A on je rád, že ví co chci. |
Grainne | 67561 |
7.11.2017 22:46:59
Katko, no on mi ten pocit, ze nejsem jenom.....poskytuje muj vlastni manzel a prijde mi to dostacujici.
Takze normalni zena v normalnim vztahu se asi zrovna neteteli nadsenim, ze ji musi "rozsvecet den" cizi manzel. Nemluvime o spolecenskych frazich, ale prave o te snaze kdesi vyrabet "eroticky naboj", to lze opravdu velmi decentne a vyhradne v pripade, ze ani jeden neni zainteresovany jinde, coz pritomnost vlastni manzelky zcela vylucuje. Jako manzelce by se mi kroutily prsty u nohou, ne ze zarlivosti, ale nad tou nevychovanosti. |
mandelinka | 32633 |
7.11.2017 22:40:05
Žženo, jasně že se choval tak jak mu bylo mnou dovoleno. Já obecně nerada někoho do něčeho tlačím, sama jsem člověk co potřebuje osobní prostor a neomezování. A tak nějak předpokládám, že dospělej svéprávnej člověk ví jak se chovat, že reciprocita (nějaká) je ve vztahu nutná apod.
A ano, mluvila jsem o tom. Zbytečně. Prostě jsme se nesešli, není třeba nad tím hloubat. Já doufám, že si to nějak přebral a další rodinu takhle neohrozí. |
Kat | 121378 |
7.11.2017 22:38:39
Pole, ty ctes asi jine prispevky?
|
Kudla2 | 58452 |
7.11.2017 22:30:01
Jo, taky myslím, že to nemá cenu moc rozebírat, jen mě zaujalo, jestli vůbec padlo nahlas, co od něj čekáš.
|
Žžena | 83005 |
7.11.2017 22:28:00
Mandelinko,
mně je jasný, že to nemá cenu rozebírat, mlíko je dávno rozlitý, mně jen přijde z Tvého popisu, že se choval prostě tak, jak mu bylo (Tebou) dovoleno. |
mandelinka | 32633 |
7.11.2017 22:23:00
Žženo no to bylo jednoduchý, prostě měl malou neschopenku (tehdy nějak 11 tis tuším), tak ze začátku jsem to neřešila, říkala jsem si ať se necítí blbě, kdyby to sypal na hromadu a pak si !musel říkat" nebo "měl vyčleněno"; myslela jsem že se nějakým způsobem bude spolupodílet na domácnosti (péče děti, domácnost) no a ono nic.
Jako nemá smysl řešit, prostě jsme se nedokázali domluvit, ex je sobeček kterýmu to vyhovovalo, já nejsem typ do konfliktu a už to bylo. |
Kudla2 | 58452 |
7.11.2017 22:20:59
Žženo,
tak promiň, možná jsem se ztratila ve vláknu. |
Žžena | 83005 |
7.11.2017 22:14:46
Kudlo, no to jsem teda nepsala. Najdi si, na koho vůbec reaguješ.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.