Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
máša | 3157 |
30.6.2004 20:30:32
Ahojte holky, tak co se Vámi děje že se žádná neozýváte. Doufám jen že jde o nedostatek času na PC - a že jste všichni tam u vás v Praze v pořádku.!!!
Mějte se hezky M |
máša | 3157 |
1.6.2004 19:40:57
ahoj,
tak doufám, že nám ty neštovice ( + rozbitá hlava jako následek pádu na roh stolu ) nám bude stačit :-)) a další nemoci se nám budou alespoň na chvíli vyhýbat. Dneska jsme byli poprvé na chvíli k večeru venku HURÁ jinak je to doma docela nuda ( a hlavně pořád je doma binec!!!!). Italko, jak pokračuje boj s neštovkama u vás??? a co Dominik ještě odolává??? Holky mějte se ahoj M. |
AlenaD | 9051 |
1.6.2004 9:25:00
Marti,
no tá pátá nemoc by pro vás asi byla horší, doktorka nás upozorňovala, že Lucka nesmí přijít do styku s těhotnými. Italko, on Dominik ty neštovice taky chytit třeba vůbec nemusí, ale na dovolené by to fakt byla smůlu, to by z toho neměl vůbec nic. Jinak vás musím maličko zchladit, naše Péťa ta měla neštovice dvakrát:-))) Poprvé pravda hodně slabé, za to podruhé to stálo za to, to je měla i s horečkami a trvalo to několik týdnů než se z toho dostala. Jinak školku můžu taky vřele doporučit, nemůžeme si jí vynáchválit, spíš Lucku vždycky mrzí, že chodí domů dřív než ostatní děti. Alena |
máša | 3157 |
29.5.2004 21:54:48
ahojky,
naše Kája chodí do školičky od 3 let ( i když ze začátku pouze na 5 dnů v měsíci ) a musím říct, že u nás s tím žádný problém nebyl - pouze ten že nechtěla chodit ze školky domů ( a to trvá dodnes, vždycky musím počkat až dokreslí nebo až si dohraje ). Jediné co je nepříjemné je to že je podstaně více nemocná ( nachlazení kašel apod.), ale s tím se tak trochu počítalo. Myslím že by byla bez školky nešťastná - teda hlavně bez dětí. Až mi to jde někdy na nervy když se každý den ptá kdo k nám přijde? a ke komu půjdem? Takže jsou ty neštovky docela hrozné, když musí sedět doma ( a ještě se to počasi začíná vylepšovat:-(( S tou Itálií máte teda docela smůlu (třeba to Dominik dostane až budete doma ) a Terezka asi taky nesmí moc na sluníčko co ??? Ale zase když si to odbydou teď tak mají na celý život pokoj ( kamarádka dostala neštovice v těhotenství a miminko muselo pryč :-(( Tak se mějte hezky ať vám ty pupínky co nejdřív zmizí a příjemnou "poze cestovní " horečku přeje M Dobrou noc |
italka | 17663 |
29.5.2004 12:39:48
ahoj martino, nestovice probihaly v naproste pohode 50 pupinku bez teplot a svedeni.horsi je,ze dominik stale nic a v patek jedeme na 2 tydny do italie takze to asi dostane az tam a budeme zavreny doma.co holcina chodi do skolky -ja porad nevim jestli ho dat nebo ne.
|
italka | 17663 |
29.5.2004 12:39:39
ahoj martino, nestovice probihaly v naproste pohode 50 pupinku bez teplot a svedeni.horsi je,ze dominik stale nic a v patek jedeme na 2 tydny do italie takze to asi dostane az tam a budeme zavreny doma.co holcina chodi do skolky -ja porad nevim jestli ho dat nebo ne.
|
máša | 3157 |
29.5.2004 8:15:14
ahoj Alenko,
tak vy pátou nemoc a my neštovice:-)), ale je to super protože jsem se bála, že je Kája dostane až bude mimísek na světě a to by bylo horší:-(( Podle ultrazvuku vím co to bude, ale zatím jsem to neprozradila to bude překvapení ( ono ten UTZ taky není příliš spolehlivý ) No a jinak boj o jména je děsný, protože vybrat takové jméno aby se líbilo všem ( nám, babičkám, dědečkům .....) takže to necháme asi taky na noc před porodem ( moje milovaná Viktorie to má těžké a asi bude muset ustoupit Natálii ). Kdy jde Lucinka do školky??? Za jak dlouho ji ta vyrážka zmizí ??? No my jsme už týden jenom doma hrůůůůza a ještě nás čeká asi 14dnů pomóóóc. Mějte se hezky - co brusličky už jezdíte :-)) Ahoj M. |
máša | 3157 |
29.5.2004 8:04:57
Ahoj italko
Já se ti taky ve stručnosti představím. Jmenuji se Martina a jsem maminka 5leté Karolíny ( v současné době osypané neštovicemi :-)) a ještě malého mimíska zatím v bříšku a koncem srpna snad už u mém náručí:-) a všichni jsme z Čeladné okr Frýdek - Místek. A jak u vás probíhají ty neštovky??? Kája už je v pohodě, sice osypaná hrudník a záda hlavně a pár jich má i v obličeji a v hlavičce, ale hlavně je bez teplot a myslím že už ji to ani tolik nesvědí. Mějte se hezky ahoj M. |
máša | 3157 |
29.5.2004 8:04:51
Ahoj italko
Já se ti taky ve stručnosti představím. Jmenuji se Martina a jsem maminka 5leté Karolíny ( v současné době osypané neštovicemi :-)) a ještě malého mimíska zatím v bříšku a koncem srpna snad už u mém náručí:-) a všichni jsme z Čeladné okr Frýdek - Místek. A jak u vás probíhají ty neštovky??? Kája už je v pohodě, sice osypaná hrudník a záda hlavně a pár jich má i v obličeji a v hlavičce, ale hlavně je bez teplot a myslím že už ji to ani tolik nesvědí. Mějte se hezky ahoj M. |
AlenaD | 9051 |
24.5.2004 22:34:53
Tak to mi je líto, že jste neodjeli. Ale ty neštovice teď nějak řádí, v poslední době jsem slyšela od spousty známých (nezávisle na sobě, různé zdroje nákazy), že mají ve školce, škole, rodině neštovice. To je snad celorepubliková epidemie:-))) Tak ať moc nesvědí!!!!
U Lucky ve školce taky proběhly někdy na přelomu roku, ale ona je kupodivu nechytla, až jsem se sama divila, protože jinak chytá všechno. My o víkencu pěkně vymrzli na fandění na PIMu, běžel brácha, tak jsme ho museli podpořit:-))). Pak ještě byl na Žofíně nějaký program pro děti pořádaný Městkou policií, tak si Lucka byla zasoutěžit. Jako odměnu dávali (tedy pravda krom jiného) taky nanuky, pro včerejší den opravdu jako stvořené:-))). Alena |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.