| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 153  [Dalších 103 >>]
italka 17663
22.5.2004 11:08:17
ahoj,tak jsem to vcera s tim odjezdem zakrikla,terka se rano probudila jeden pupen na druhym/nestovice.dominik je taky nemel tak si myslim,ze to bude dvojmo.zavidim vam klidek taky je u nas rusno.krasny vikend vera
AlenaD 9051
21.5.2004 19:34:20
Ahoj,
tak my jsme přímo z centra, z Malé Strany.
Dnes jsme byly na Bambiriádě, Lucka si to tam pěkně užívala. Jen při cestě nazpátek jsme hrozně zmokly, chytla nás ta bouřka v otevřeném prostoru na Letné, kde se nebylo kde schovat:-)) No domů jsme dorazily jak dvě vodnice:-))
Jinak naše větší slečna právě dnes odjela taky na školu v přírodě, tak máme trošku klidu. Přeci jen je to rozdíl, mít doma ty holky obě nebo jen po jedné:-)))) Je tady nějak větší ticho a světe div se, nikdo se tu nehádá:-)))))
Tak zatím
Alena
italka 17663
21.5.2004 18:33:27
ahoj aleno a lucinko,dominik zatim do skolky nechodi,mozna od zari.cetla jsem tvuj prispevek ohledne mandli my jsme s dodem byli v breznu v motole ambulantne a musim rict,ze mu to strasne prospelo a konecne dycha v noci nosem.skoda,ze je tady tak malo maminek vetsich deti.jinak terka jede na skolu v prirode uz se moc tesi.odkud jste,my pha.8 bohnice.
AlenaD 9051
19.5.2004 21:07:25
Ahoj,
tak doufám, že už jste vypouťovaný nebo teprve to vypukne?:-)))
Šimon a Viktorka jsou krásná jména, tak jsem zvědavá, jestli u nich nakonec zůstanete. My jsme se na konečné verzi dohodli večer před porodem:-))) Takže máte náskok. A z bříška si nic nedělej, určitě ti moc sluší:-))) Ale je fakt, že si moc neumím představit, nosit to v létě, to musí bejt v těch vedrech dost děs. No ale ta odměna je sladká.
My z těch nemocí normálně nevyjdem, jak byla Lucka u babičky, tak mi mamka volá, že je nějaká osypaná, šla s ní k dr. a ta to diagnostikovala jako alergii na nějaké jídlo. Tak jsme zkoumali, co Lucka měla, na nic nepřišli, vyrážka nemizela, no hrůza. pak jsem jí vedla v pondělí do školky a paní učitelka mi říká, že tam mají pátou dětskou nemoc, tak jestli to není ono. Tak jsem s ní letěla k naší dr. a opravdu, bylo to ono. No pořád lepší případ, než hledat alergii na jídlo:-))) Takže jsme zas byly spolu doma, ted od pondělí chodí, snad ted už bude vše v pořádku.
Jo, chamíka ještě nemáme, tatínek furt není spokojenej s bydlením pro něj, pořád buduje, staví a tak. Je takový perfekcionista, takže to vidím tak na ty příští narozky:-))))
Mějte se pěkně a hýčkejte si břišounka:-))) (jo, víte, co to bude nebo to nechceš schválně vědět?:-))

Alena
AlenaD 9051
19.5.2004 20:56:20
Ahoj italko a Dominiku:-)))
Tak vás vítáme mezi staršími dubňátky:-))) Zatím tu jsou jen dvě slečny, tak jsme rádi, že se v té době narodili i nějací klučinové:-)))
Tak my se taky představíme, máme dubnovou holčičku Lucinku, narodila se 17.4. Má ještě starší ségru, té už je 13. Jsme z Prahy a trošku bojujeme s různými chorobami. Lucka chodí do školky (ted v poslední době pravda hodně sporadicky) jen na kratší dopoledne, na oběd už chodí domů. Moc se jí tam líbí.
Tak se mějte hezky a zase se brzy ozvěte:-))
italka 17663
12.5.2004 18:35:09
ahoj vsichni jmenuji se dominik narodil jsem se 27.4 1999 a hledam kamarady ze vsech koutu nasi zeme.mam jeste sestricku terku 9 let.maminka taky uvita nove kamaradky na vymenu zkusenosti a spolecne vylety a povidani.ozvete se brzy.
italka 17663
12.5.2004 18:34:59
ahoj vsichni jmenuji se dominik narodil jsem se 27.4 1999 a hledam kamarady ze vsech koutu nasi zeme.mam jeste sestricku terku 9 let.maminka taky uvita nove kamaradky na vymenu zkusenosti a spolecne vylety a povidani.ozvete se brzy.
italka 17663
12.5.2004 18:30:41
máša 3157
4.5.2004 19:26:51
ahojky,
zdravím vás - doufám, že je vás už o jednoho víc ( myslím tím chameleona :-)) Tos měla napsat že scháníte nějakou takovou potvůrku - kamarádka teď prodávala leguána ( a byla móóóóc šťastná že se ho zbavili - pořídil si ho totiž manžel a ona tyhle zvířátka nemusí ).

Tak to jsi byly na Lucinku pyšná viď že všechno tak hezky zvládla :-)

Jo a jména už jsou "prozatím" definitivní. Horymír zamáčkl slzu a ustoupil od Alberta a dohodli jsme se na chlapeckém jménu Šimon a holčička bude Viktorie ( ať si Horymír říká co chce ). Ale břicho už mám jako otesánek - docela bych už s tím co mám šla rodit a ne až v srpnu - to už budu asi golem - kdo to bude potom shazovat hrůůůůza.

za 14 dnů je u nás pouť a už přijíždějí kolotoče, takže se Kája moc těší a máme alespoň nějakou motivaci, aby poslouchala ( trochu , nebo nebudou kolotoče ) a docela to funguje :-))

Hezký, příjemný a klidný odpočinek od Lucinky ti ze srdce přeje Martina
AlenaD 9051
3.5.2004 23:04:53
Moc vás zdravím:-)))
Tak jsme všechno zvládli, vyndání mandle, rekonvalescenci po (no hrůza, už odpo po zákroku jí nic nebylo a udrž jí týden v klidu:-))), oslavu narozenin, všechny možné kontroly, pětiletou prohlídku a ted si jí odvezla babička, tak mám trošku klid, abych taky trochu zregenerovala já:-))))
Vyndání mandlí proběhlo v klídku a pohodě, nastoupily jsme ráno v sedm, v osm šla Lucka s úsměvem na rtech na řadu, za chvíli jí přivezli zpátky na pokoj, to tedy malinko profňukala, ale pak se malinko prospala a už bylo dobře. Po obědě nás hned pustili domů. V podstatě už na ní fakt nebylo vidět, že by se jí něco dělo. A hlavně, přijde mi, že to opravdu na ty uši pomohlo, doufám, že to nezakřiknu:-)))
Narozeniny jsme slavili dortíkem a dárečky, jen náš tatínek se asi zbláznil, rozhodl se pořídit zvířátko. Jenže v sobotu před polednem se i v Praze špatně shání:-))) Nejprve to měla být suchozemská želvička, ale pak nakonec to vypadá na chameleona. Zatím mu tedy chystáme bydlení, svícení, čteme odbornou literaturu a tak:-)))

Tak to jsou asi všechny novinky od nás, co u vás? Jak roste bříško? A jména už jsou dohodnutá?:-)))

Papa Alena (tentokrát bez Lucky:-)))
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 153  [Dalších 103 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.